سلام
من هر وقت ميخوام اسكاي نت رو اجرا كنم ايد چند بار استريم ريدر رو عوض كنم تا اجرا بشه اگه باز اجرا شد و دوباره ببندم اسكاي نت رو بايد همين كار رو تكرار كنم و چند تا استريم ريدر رو عوض كنم تا مجددا اجرا بشه مشكل از كجاست؟
اين مشكل زماني اغاز شد كه انتي ويروس رو اسكن كردم و فايل استريم ريدر مربوط به اسكاي نت رو پاك كرد و خواستم دوباره كپيش كنم الان انتي ويروس رو عوض كردم و استريم ريدر قبلي كه باهاش كار ميكردم رو كپي كدم ولي مشكل حل نشد.
اسكاي استار 2.8 دارم رو درايو 4.5.1 و با تمام اسكاي نت هم امتحان كردم.ممنون.
سلام
مرسی از جواب این قسمت wizard کجاست اینم عکس
سلام
چرا ترافیک فایلهای دریافتی من تو دانلود در اسکای نت از 1.78 مگ بالاتر نمیره و چکار باید کرد این عدد بیشتر بشه؟
نمیدونم چرا بعد چند ساعت که اسکای نت رو اجرا می کنم با وجود اینکه سیگنال هست کیفیتشم بالاست اسکای نت از کار میفته ودیگه چیزی نمیگیره. دی وی بیم هم sky star s2 pci هستش لطفا راهنماییم کنین .:sadwalk:
سلام
چند روزیه که میبینم سایت فلای ست فرکانس آفلاین 11543 در جهت nss6 رو از لیست فرکانسهاش حذف کرده.
آیا کسی خبر داره که این فرکانس هنوز کار میکنه یا نه؟
الان بهترین جهت آفلاین s1 روی یوتل سته یا ان اس اس؟
salam
man har kari mikonam nemitonam az in sait chizi download konam mishe begid moshkel chie?
با سلام
DVB من Sky star 2 TV هستش.آیا این مدل قابلیت دانلود آفلاین رو داره یا نه؟
من با اسکای نت امتحان کردم جواب نداد.البته شاید ورژن نرم افزار درست نبوده.
غير از اسكاي نت استريم ريدر مخصوص را نيز دانلود و در فولدر اسكاي نت جايگزين كنيد
همچنين شما بايد جهت w3 or w6 را نصب كنيد
در فولدر اسكاينت skynet.ini را ست كنيد از نظر فركانسها و محل ذخيره سازي...
مرحله اي پيش برويد آموزش و فايلها در قسمت مخصوص موجود است
با درود بر شما آرش عزیز
تمام این مراحل را تا دانلود استریم ریدر و تنضیمات skynet.ini و rules.txt انجام داده ام.جهت lnb هم eu w3a 7e
میباشد.ورژن اسکای نت هم supersy v2.0 هستش.در قسمت rules قانون دریافت تمام فایلها رو (s *.*.*.*) قرار دادم اما بعد از چند ساعت در صفحی اسکای نت اعلام دانلود حتی یک فایل هم نیامده است.
از راهنمایی شما بسیار متشکرم
آیا ورژن نرم افزار قدیمی است؟
سلام من یوسف هستم من سال پیش از مسیر یوتل ست دبلیو 3 روز و شب بدون مشکل افلاین میکردم ولی بعدا گفتند که در مسیر 10928 دیگه افلاین نمیشه و دیگه نتونستم افلاین کنم میخاستم از شما بپرسم که این مسیر دوباره برای افلاین فعال شده یا به یه مسیر دیگه رفته.
اگه میشه منو کمک کنید ممنون میشم .
از کجا میتونم افلاین بکونم.