پرسش وپاسخ درباره دانلود افلاین فقط این تاپیک

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
تنظیمات را انجام و اگر خواستید فرکانس اضافه کنید

و برای شروع دانلود f2 را بزنید

خط سیگنال در پایین سبز میشود

ویزارد مربوط به ورژن 2.8 بود
سعی میکنم یک آموزش و یک سری ********** تنظیم شده را در سایت قرار بدهم
ممنون

ghalooki

کاربر
2010-09-02
4
5
44
باسلام این کار بسیار ساده است وبهترین برنامه برای دانلود افلاین است که درتمام سایتها انواع ان وجود دارد فقط باید StreamReader.dllان مربوط به کارت باشد یعنی skystar2 searsmreader
بهترین جهت هم برای دانلود eutelsat w3a 7E است که رصد ان بسار ساده ونزدیک به هاتبرد است وبهترین فرکانس هم 10928 v 27500 میباشد

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
من هر وقت ميخوام اسكاي نت رو اجرا كنم ايد چند بار استريم ريدر رو عوض كنم تا اجرا بشه اگه باز اجرا شد و دوباره ببندم اسكاي نت رو بايد همين كار رو تكرار كنم و چند تا استريم ريدر رو عوض كنم تا مجددا اجرا بشه مشكل از كجاست؟
اين مشكل زماني اغاز شد كه انتي ويروس رو اسكن كردم و فايل استريم ريدر مربوط به اسكاي نت رو پاك كرد و خواستم دوباره كپيش كنم الان انتي ويروس رو عوض كردم و استريم ريدر قبلي كه باهاش كار ميكردم رو كپي كدم ولي مشكل حل نشد.
اسكاي استار 2.8 دارم رو درايو 4.5.1 و با تمام اسكاي نت هم امتحان كردم.ممنون.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
من هر وقت ميخوام اسكاي نت رو اجرا كنم ايد چند بار استريم ريدر رو عوض كنم تا اجرا بشه اگه باز اجرا شد و دوباره ببندم اسكاي نت رو بايد همين كار رو تكرار كنم و چند تا استريم ريدر رو عوض كنم تا مجددا اجرا بشه مشكل از كجاست؟
اين مشكل زماني اغاز شد كه انتي ويروس رو اسكن كردم و فايل استريم ريدر مربوط به اسكاي نت رو پاك كرد و خواستم دوباره كپيش كنم الان انتي ويروس رو عوض كردم و استريم ريدر قبلي كه باهاش كار ميكردم رو كپي كدم ولي مشكل حل نشد.
اسكاي استار 2.8 دارم رو درايو 4.5.1 و با تمام اسكاي نت هم امتحان كردم.ممنون.

برنامه در ویندوز شما اند پروسس کامل نمیشود
بعضی اسکاینت ها اینجوریه ولی با نصب ویندوز جدید و درایو به روز مشکل حل میشه
امتحان کنید اسکای نت رو از تسک مننجر اند پروسس کنید
ضمنن درایو رو به روز کنید بهتره
از اسکای نت های سبک که در سایت هست استفاده کنید
ممکنه سیستمتون ویروسی باشه
امروز یک اسکای نت دیگر با استریم کامل آپ میکنم در بخش مربوط

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
مرسی از جواب این قسمت wizard کجاست اینم عکس

125.jpg

اره منم تو این قسمت گیر کردم...

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
چرا ترافیک فایلهای دریافتی من تو دانلود در اسکای نت از 1.78 مگ بالاتر نمیره و چکار باید کرد این عدد بیشتر بشه؟

تنظیمات و محتویات regex.txt Rules.txt را چک کنید
شاید regex.txt شما کامل نیست
بعد از اجرای اسکای نت دکمه g را در اسکای نت بزنید و تنظیمات نوع دریافت فایل و حجم فایل را انجام دهید

milan22

کاربر
2009-06-15
3
5
35
مشکل قطع شدن اسکای نت

نمیدونم چرا بعد چند ساعت که اسکای نت رو اجرا می کنم با وجود اینکه سیگنال هست کیفیتشم بالاست اسکای نت از کار میفته ودیگه چیزی نمیگیره. دی وی بیم هم sky star s2 pci هستش لطفا راهنماییم کنین .:sadwalk:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

نمیدونم چرا بعد چند ساعت که اسکای نت رو اجرا می کنم با وجود اینکه سیگنال هست کیفیتشم بالاست اسکای نت از کار میفته ودیگه چیزی نمیگیره. دی وی بیم هم sky star s2 pci هستش لطفا راهنماییم کنین .:sadwalk:

از یک اسکای نت و استریم ریدر دیگر استفاده کنید

بهتره از آخرین درایو استفاده کنید استفاده کنید

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
چند روزیه که میبینم سایت فلای ست فرکانس آفلاین 11543 در جهت nss6 رو از لیست فرکانسهاش حذف کرده.
آیا کسی خبر داره که این فرکانس هنوز کار میکنه یا نه؟
الان بهترین جهت آفلاین s1 روی یوتل سته یا ان اس اس؟
به نظر من بهترين w3 ميباشد
اين فركانس فعلن قطع ميباشد nss6
تذكر پستهاي خود را در قسمت مناسب و مربوط ارسال كنيد
icon4.gif

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
salam
man har kari mikonam nemitonam az in sait chizi download konam mishe begid moshkel chie?

دوست من جای این سوالات اینجا نیست که در ضمن فرسی تایپ کن.
شما باید به عضویت سایت در بیای و ثبت نام کنید تا بتونید دانلود کنید از سایت.

paul rock

مدیر بازنشسته
2010-01-25
193
489
با سلام

DVB من Sky star 2 TV هستش.آیا این مدل قابلیت دانلود آفلاین رو داره یا نه؟
من با اسکای نت امتحان کردم جواب نداد.البته شاید ورژن نرم افزار درست نبوده.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با سلام

DVB من Sky star 2 TV هستش.آیا این مدل قابلیت دانلود آفلاین رو داره یا نه؟
من با اسکای نت امتحان کردم جواب نداد.البته شاید ورژن نرم افزار درست نبوده.

غير از اسكاي نت استريم ريدر مخصوص را نيز دانلود و در فولدر اسكاي نت جايگزين كنيد
همچنين شما بايد جهت w3 or w6 را نصب كنيد
در فولدر اسكاينت skynet.ini را ست كنيد از نظر فركانسها و محل ذخيره سازي...
مرحله اي پيش برويد آموزش و فايلها در قسمت مخصوص موجود است

paul rock

مدیر بازنشسته
2010-01-25
193
489
غير از اسكاي نت استريم ريدر مخصوص را نيز دانلود و در فولدر اسكاي نت جايگزين كنيد
همچنين شما بايد جهت w3 or w6 را نصب كنيد
در فولدر اسكاينت skynet.ini را ست كنيد از نظر فركانسها و محل ذخيره سازي...
مرحله اي پيش برويد آموزش و فايلها در قسمت مخصوص موجود است
با درود بر شما آرش عزیز
تمام این مراحل را تا دانلود استریم ریدر و تنضیمات skynet.ini و rules.txt انجام داده ام.جهت LNB هم eu w3a 7e
میباشد.ورژن اسکای نت هم supersy v2.0 هستش.در قسمت rules قانون دریافت تمام فایلها رو (s *.*.*.*) قرار دادم اما بعد از چند ساعت در صفحی اسکای نت اعلام دانلود حتی یک فایل هم نیامده است.
از راهنمایی شما بسیار متشکرم

آیا ورژن نرم افزار قدیمی است؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با درود بر شما آرش عزیز
تمام این مراحل را تا دانلود استریم ریدر و تنضیمات skynet.ini و rules.txt انجام داده ام.جهت lnb هم eu w3a 7e
میباشد.ورژن اسکای نت هم supersy v2.0 هستش.در قسمت rules قانون دریافت تمام فایلها رو (s *.*.*.*) قرار دادم اما بعد از چند ساعت در صفحی اسکای نت اعلام دانلود حتی یک فایل هم نیامده است.
از راهنمایی شما بسیار متشکرم

آیا ورژن نرم افزار قدیمی است؟

از اسكاينتهاي همين سايت استفاده كنيد امروز يك ورژن جديد و كوك شده براي اسكاي استار 2 رو در بخش ميزارم كه احتياج به تنظيم نداره
همه اسكاي نت ها قديمي و جديد كار ميكنند اگر تنظيمات و فايلها درون پوشه اصلي كامل باشد

paul rock

مدیر بازنشسته
2010-01-25
193
489
با سلام
آرش جان اگر برنامه را گذاشتی لینکش رو در این تاپیک قرار بده
با تشکر از شما

yusefbal

کاربر
2010-11-22
4
4
سلام من یوسف هستم من سال پیش از مسیر یوتل ست دبلیو 3 روز و شب بدون مشکل افلاین میکردم ولی بعدا گفتند که در مسیر 10928 دیگه افلاین نمیشه و دیگه نتونستم افلاین کنم میخاستم از شما بپرسم که این مسیر دوباره برای افلاین فعال شده یا به یه مسیر دیگه رفته.
اگه میشه منو کمک کنید ممنون میشم .
از کجا میتونم افلاین بکونم.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام من یوسف هستم من سال پیش از مسیر یوتل ست دبلیو 3 روز و شب بدون مشکل افلاین میکردم ولی بعدا گفتند که در مسیر 10928 دیگه افلاین نمیشه و دیگه نتونستم افلاین کنم میخاستم از شما بپرسم که این مسیر دوباره برای افلاین فعال شده یا به یه مسیر دیگه رفته.
اگه میشه منو کمک کنید ممنون میشم .
از کجا میتونم افلاین بکونم.

سلام
اين فركانس فعاله تنظيمات خود را چك كنيد
ممكنه استريم ريدر شما با درايو جديد مچ نباشه يا اسكاي نت خراب باشه
با يك اسكاي نت ديگر يا برنامه اسكاي گرابر تست كنيد

yusefbal

کاربر
2010-11-22
4
4
با سلام به شما من دیروز بار دیگه رفتم به سراغ 10928 در مسیر دبلیو 3 ولی افلاین نکرد البته بگم تنظیمات فرکانس و جایی که باید زخیره بشه در سکاینت به خوبی چک کردم و استریمریدر هم با اون نزدیک به یک سال با اون افلاین داشتم.اسکای گرابر دارم ولی چیزای چرت دانلود میکنه با اون هم امتحان میکنم ولی از شما یه خاهش دارم اگه اسکاینتی دارین که با اون شما دانلود میکنید برای من بزارید که من هم با اون استفاده کنم.
یه چیز دیگه که باید به عرض شما برسونم اینه که من عضو این گروههای افلاین نبوم و مجانی در هر موقع روز میخاستم افلاین میکردم .میتونید منو در این زمینه راهنمایی کنید ممنون میشم ؟

بالا