سلام
رسیور من 9696 فول اچ دی هست وقتی با فلش فیلم نگاه میکنم زیرنویس فارسی فیلم بصورت بهم ریخته نشان می دهد ولی زیرنویس انگلیسی خوب نشان میدهد
آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدهم یا خیر یا نرم افزار دیگری استفاده کنم یا از زیرنویس با فرمت خاصی استفاده کنم
لطفا راهنمائی کنید
سلام.کسی نیست جواب منو بده
[شماره سریال وایفا 4006995
سلام
رسیور من 9696 فول اچ دی هست وقتی با فلش فیلم نگاه میکنم زیرنویس فارسی فیلم بصورت بهم ریخته نشان می دهد ولی زیرنویس انگلیسی خوب نشان میدهد
آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدهم یا خیر یا نرم افزار دیگری استفاده کنم یا از زیرنویس با فرمت خاصی استفاده کنم
لطفا راهنمائی کنید
زبان رسیور روی فارسی بزارید رفع نشد مشکل نرم افزار هست
سلام یه فول کا9کا9 مدل xvid دارم نرم افزار دادم مدتیه روی فرکانس 11881 عرب ست میرم نو سیگنال می زنه و خواموش روشن کنم درست می شه سیم و النبی و سویچ رو هم عوض کردم مشکل رفع نشد لطفا کمکم کنید
سلام.
آقا محمد والا من نمیدونم شما فیلمتون زیر نویسش جدا هست یا داخل خود فیلمه.ولی اگه جدا هست ممکنه علتش ساپورت نکردن رسیور از پسوند زیر نویس باشه.
این زیر نویس انگلیسیتون جدا هست یا در داخل خود فیلمه؟؟؟زیر نویس فارسیتون چطور؟؟؟پسوندشون چی هست؟؟؟
زبان رسیور روی فارسی بزارید رفع نشد مشکل نرم افزار هست
با سلام
من یک رسیور k9k9 full hd xvid دارم که با توجه به شماره سریالش با نرم افزار 12074f شرینگ رایگان را فعال کرده بودم و کانالها هم باز بودند چند ماهی است که تعداد زیادی از کانالها باز نمی شوند البته هنوز دو ماه از زمان شرینگ رایگان باقی مانده است .آنرا فلش کردم دوباره برنامه دادم ولی کانالها باز نشد .
اگر راهی برای فعال کردن کانالها است لطفا راهنمایی کنید ضمنا در مدلها ی قدیمی تر این کانالها باز می باشد
مچکرم
باسلام دوست من.اکثراشیرینگ رسیورهای ایکلاس مشکل پیداکرده .شمابهتره یه باردیگه نرم افزاروباتوجه به شماره سریال رسیورتون یکی ازسافتکمهای s16یاs20ویاvip13یاغیره روانتقال بدی.طبق گفته مدیرپشتیبانی.......
با سلام و تشکربا سلام و تشکر از پاسخ آقا محسن.
محسن جان رسیور این دوست عزیزمون فول اچ دی معمولی هست نه وای فای دار.
دوست عزیز یه بار جهت اطمینان با آخرین نرم افزاری که به شماره سریال رسیورتون میخوره رسیور رو آپگرید کنید.ایشالله مشکلتون کمتر میشه.
با سلام.با سلام و تشکر
دوستان عزیز هم برنامه جدید راآپگرید کردم هم شماره سرور را عوض کردم ، از نو هم مجددا" ریست فکتوری کردم و برنامه مربوط با شماره سریال مربوطه را ریختم ولی مشکل حل نشد حتی سوئیچ 4 به 1 را حذف کردم ولی فرقی نکرد.