پرسش و پاسخ در رابطه با نصب و راه اندازي cccam
اولين سوال رو خودم ميپرسم!
از دوستان كسي سي سي كم رو با واي مكس ايرانسل داشته يا تست زده
نتيجه چطوره
روي چه دستگاهي ممنون
جناب arash3400، منم خيلي وقت اين سوال را داشتم كه بهتر براي استفاده از پروتكل cccam از چه نوع مودم و با چه پورتي استفاده شود؟
دوستان زیاد ربطی به نوع اینترنت نداره دوستان با دیال آپ هم تست کردن خوب جواب داده
شما در قسمت Run
ping 4.2.2.4 -t را وارد کنید ببینید اگر پینگتون پایینتر از 300 بود به خوبی جواب میده
به صورت همزمان نمیشه در یک زمان فقط بر روی یک دستگاه میشه استفاده کردسلام
ميتونم يك ماه سي سي كم بگيرم
و روي چند تا دستگاه تست كنم در جاي متفاوت
و اگر جواب گرفتم براي هر كدام
اشتراك تهيه كنم
يا با يك اشتراك فقط روي همون دستگاه و در يك جا ميشه تست كرد
ممنون
سلام کسی هست به من کمک کنه من با برنامه فاستو با رسیور x95 شیرینگ راه انداختم تمامی کانالهام بسیار طول میکشه باز شن پکیچ نووا هم اصلان باز نمیشه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به صورت همزمان نمیشه در یک زمان فقط بر روی یک دستگاه میشه استفاده کرد
ممنون از پاسخ شما
من همزمان نميخام
مثلن در شرق تهران امروز 10 دقيقه براي مشتري تست كنم و 3 روز ديگه براي يك مشتري در جاي ديگه فقط تست تا در صورت جواب شيرينگ مستقل تهيه كنم
شبها هم خونه خودمون استفاده كنم
نه همه جا با هم فقط تست بجاي همون اكانت 3 روز شما ماهيانه براي خودم بگيرم
و جاهايي كه لازم هست فقط تست كنم
آيا امكان پذيره
ممنون
اگه بشه كلي عاليه و جواب كلي از سوالهام
بازم ممنون آقايdvb 2009
پس نمیشه پکیچ شوتایم وکانالهایی هندی نایلست روبا شیرینگ باز کرد با رسیور هیچ کار نمیشه کرد یه برنامه به فاستو داد تا باز شن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با درودپس نمیشه پکیچ شوتایم وکانالهایی هندی نایلست روبا شیرینگ باز کرد با رسیور هیچ کار نمیشه کرد یه برنامه به فاستو داد تا باز شن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام بهترین پچی که با سیستم سی سی کم سازگار باشه برای ریسیور next 2000 super hdکدام هست
با سلام
یه سوال داشتم اینه که الان وضعیت کلی شرینگ خصوصا ماهواره هاتبرد و نایلست چه طوریه با یه رسیور لینوکسی و خط adsl تمام هاتبرد باز میشه یا نه چون من تو چندتا سایت و فروم خارجی دیدم که میشه با سی سی کم کل هاتبرد و نیلست و باز کرد آیا اون شرایط هنوزم هست به خصوص پکیج اسکای ایتالیا.
با تشکر
کل نايلست و بيشتر هاتبرد هم باز ميشود. در مورد اسکاي ايتاليا فعلا باز هست ولي بزودي به دليل تغيير به سيستم فوق پيشرفته رمزنگاري nds4 اين پکيج عظيم به کلي از دسترس خارج خواهد شد.
باسلام .آیا میتوان برای سی سی کم در کارت دی وی بی از اینترنت ماهواره ای استفاده کرد ؟واینکه برای send مطالب از gprs استفاده نمود؟