پرسش و پاسخ در رابطه با نصب و راه اندازي cccam

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
پرسش و پاسخ در رابطه با نصب و راه اندازي cccam

اولين سوال رو خودم ميپرسم!

از دوستان كسي سي سي كم رو با واي مكس ايرانسل داشته يا تست زده
نتيجه چطوره
روي چه دستگاهي ممنون

جناب arash3400، منم خيلي وقت اين سوال را داشتم كه بهتر براي استفاده از پروتكل cccam از چه نوع مودم و با چه پورتي استفاده شود؟

دوستان زیاد ربطی به نوع اینترنت نداره دوستان با دیال آپ هم تست کردن خوب جواب داده

شما در قسمت Run
ping 4.2.2.4 -t را وارد کنید ببینید اگر پینگتون پایینتر از 300 بود به خوبی جواب میده

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
ممنون

دوستان زیاد ربطی به نوع اینترنت نداره دوستان با دیال آپ هم تست کردن خوب جواب داده

شما در قسمت Run
ping 4.2.2.4 -t را وارد کنید ببینید اگر پینگتون پایینتر از 300 بود به خوبی جواب میده

ممنون
اكثرن بينگ زير 236msبود

يك سوال ديگه به نظر شما براي آيكلاس اچ ديcccam چطوره دستگاه پورت لن داره

ممنون

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
ميتونم يك ماه سي سي كم بگيرم

سلام
و روي چند تا دستگاه تست كنم در جاي متفاوت
و اگر جواب گرفتم براي هر كدام
اشتراك تهيه كنم
يا با يك اشتراك فقط روي همون دستگاه و در يك جا ميشه تست كرد
ممنون

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
سلام
و روي چند تا دستگاه تست كنم در جاي متفاوت
و اگر جواب گرفتم براي هر كدام
اشتراك تهيه كنم
يا با يك اشتراك فقط روي همون دستگاه و در يك جا ميشه تست كرد
ممنون

به صورت همزمان نمیشه در یک زمان فقط بر روی یک دستگاه میشه استفاده کرد

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
سلام کسی هست به من کمک کنه من با برنامه فاستو با رسیور x95 شیرینگ راه انداختم تمامی کانالهام بسیار طول میکشه باز شن پکیچ نووا هم اصلان باز نمیشه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز شما فکر نکنم از سرور من اشتراک داشته باشین پس بهتره وضعیت پکیچ نوا رو از صاحب سرور خودتون بپرسین که چرا مشکل داره

ولی نوا روی بیشتر سرور ها مشکل داره و مشکل تقریبا قابل حل نیست (البته تقریبا) به دلیل اینکه هم نوا هم شوتایم و چند پکیچ دیگه از یک مشخصه ای دی استفاده میکنن

مثلا الان نوا بر روی سرور ما خیلی سریع و بدون فریز باز میشه و هیچ مشکل نداره ولی این باز شدن سریع تضمین فعلا نداره و ممکن تا یک مدت دیگه دوباره دچار مشکل بشه

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
به صورت همزمان نمیشه در یک زمان فقط بر روی یک دستگاه میشه استفاده کرد
ممنون از پاسخ شما
من همزمان نميخام
مثلن در شرق تهران امروز 10 دقيقه براي مشتري تست كنم و 3 روز ديگه براي يك مشتري در جاي ديگه فقط تست تا در صورت جواب شيرينگ مستقل تهيه كنم
شبها هم خونه خودمون استفاده كنم
icon10.gif

نه همه جا با هم فقط تست بجاي همون اكانت 3 روز شما ماهيانه براي خودم بگيرم
و جاهايي كه لازم هست فقط تست كنم
آيا امكان پذيره
ممنون
اگه بشه كلي عاليه و جواب كلي از سوالهام
بازم ممنون آقاي
oky.gif
DVB 2009

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
ممنون از پاسخ شما
من همزمان نميخام
مثلن در شرق تهران امروز 10 دقيقه براي مشتري تست كنم و 3 روز ديگه براي يك مشتري در جاي ديگه فقط تست تا در صورت جواب شيرينگ مستقل تهيه كنم
شبها هم خونه خودمون استفاده كنم
icon10.gif

نه همه جا با هم فقط تست بجاي همون اكانت 3 روز شما ماهيانه براي خودم بگيرم
و جاهايي كه لازم هست فقط تست كنم
آيا امكان پذيره
ممنون
اگه بشه كلي عاليه و جواب كلي از سوالهام
بازم ممنون آقاي
oky.gif
dvb 2009

مشکلی نداره فقط مواظب باشین جایی که تست میکنین اکانت رو روی رسیور یا کامپیوتر شخص جا نزارین تا مشکلی پیش نیاد

ALI.INTERNET

کاربر
2009-04-07
18
36
35
پس نمیشه پکیچ شوتایم وکانالهایی هندی نایلست روبا شیرینگ باز کرد با رسیور هیچ کار نمیشه کرد یه برنامه به فاستو داد تا باز شن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
پس نمیشه پکیچ شوتایم وکانالهایی هندی نایلست روبا شیرینگ باز کرد با رسیور هیچ کار نمیشه کرد یه برنامه به فاستو داد تا باز شن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا شوتایم باز میشه

نوا هم باز میشه فقط گاهی اوقات نوا تاخیر داره

اما من با فاتسو کار نکردم معمولا رسیور هایی که به کامپیوتر وصل میشن و شرینگ میگیرن کیفیت رو خیلی پایین میارن

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوست گرامي من خودم با 95وبرنامه فاستو شيرينگ بسيار مناسبي براي مشتري راه انداختم وراضي هم هست در ضمن پينگ235 بود.
شما بايد برنامه راچك كنيد نصب فاستو رامشكل داريد :eek:k:

ailin65

کاربر
2009-09-18
8
15
با سلام
یه سوال داشتم اینه که الان وضعیت کلی شرینگ خصوصا ماهواره هاتبرد و نایلست چه طوریه با یه رسیور لینوکسی و خط adsl تمام هاتبرد باز میشه یا نه چون من تو چندتا سایت و فروم خارجی دیدم که میشه با سی سی کم کل هاتبرد و نیلست و باز کرد آیا اون شرایط هنوزم هست به خصوص پکیج اسکای ایتالیا.
با تشکر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام بهترین پچی که با سیستم سی سی کم سازگار باشه برای ریسیور next 2000 super hdکدام هست

با سلام . دوست عزيز پاسخ سوال شما در بخش نکست دادم. لطفا سوال تکراري در تاپيک ها مطرح نکنيد.

با سلام
یه سوال داشتم اینه که الان وضعیت کلی شرینگ خصوصا ماهواره هاتبرد و نایلست چه طوریه با یه رسیور لینوکسی و خط adsl تمام هاتبرد باز میشه یا نه چون من تو چندتا سایت و فروم خارجی دیدم که میشه با سی سی کم کل هاتبرد و نیلست و باز کرد آیا اون شرایط هنوزم هست به خصوص پکیج اسکای ایتالیا.
با تشکر

کل نايلست و بيشتر هاتبرد هم باز ميشود. در مورد اسکاي ايتاليا فعلا باز هست ولي بزودي به دليل تغيير به سيستم فوق پيشرفته رمزنگاري nds4 اين پکيج عظيم به کلي از دسترس خارج خواهد شد.

DVB 2009

کاربر افتخاری
2009-12-30
788
645
کل نايلست و بيشتر هاتبرد هم باز ميشود. در مورد اسکاي ايتاليا فعلا باز هست ولي بزودي به دليل تغيير به سيستم فوق پيشرفته رمزنگاري nds4 اين پکيج عظيم به کلي از دسترس خارج خواهد شد.

البته ناگفته نمونه خیلی پکیچ ها بودن که برای خارج شدن از حالت شرینگ تغییر سیسیتم دادم که دیدیم باز هم به راحتی شر شدن و احتمال اینکه اسکای مجدادا شر بشه زیاده

ghandeasal

کاربر
2010-01-18
31
44
35
باسلام .آیا میتوان برای سی سی کم در کارت دی وی بی از اینترنت ماهواره ای استفاده کرد ؟واینکه برای send مطالب از gprs استفاده نمود؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
و با پلاگين مخصوص براحتي كانالها باز ميشود

باسلام .آیا میتوان برای سی سی کم در کارت دی وی بی از اینترنت ماهواره ای استفاده کرد ؟واینکه برای send مطالب از gprs استفاده نمود؟
خير
شما حتمن بايد با اينترنت پرسرعت 56 به بالا يا واي مكس... وصل بشود
و با پلاگين مخصوص براحتي كانالها باز ميشود
اگر اينترنت پر سرعت نداريد از دانگل استفاده كنيد

ghandeasal

کاربر
2010-01-18
31
44
35
ببخشید گمان کنم اشتباه متوجه شدین .منظورم این بودکه اگه از یکی از شرکتهایی که اکانت اینترنت ماهواره ای ارایه میدن اکانت بخرم مثلا 256. میتونم ازطریق اون برای شرینگ استفاده کنم؟ دانگل موقتییه . از سیسیکم بخاطر پایدار بودنش میخوام استفاده کنم.

بالا