پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
انشا..برنامه جدیدحتماخواهدامد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lovex

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
:eek:k:

سلام دوست عزيز
من كانالهاي اين فركانس رو دارم
همانطور كه دوستان گفتن ابتدا بايد صفر و منو رو زده و امولاتور رو ريست كني و بعد از ان امولاتور 8.4 رو با لودر 1.5 يا 1.5.1 به ريسيور داده و وقتي عمليات تموم شد صفر و منو رو زده واوملاتور رو بازم ريست كني كه كانالهاي مورد نظر باز شوند
موفق باشي
دوست خوبم kamii ممنون از پاسختون...ولی مشکل من چیز دیگریست(اصلا سرشته ای از ابگرید سامسونگ ندارم) :051:نمی دونم پیغام شخصی که به شما فرستادم رو خواندید یا نه؟ یکی بتونه از طریقی دستگامو ابگرید کنه .منو کمک کنید ...(خواهشن اخطار ندید به من:051:)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kamii

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوست عزيز
ابگريد سامسونگ اصلا كار سختي نيست
من سعي ميكنم مرحله به مرحله اموزش ابگريد رو براتون توضيح مي دهم
1-ابتدا سيم رابط بين ريسيور و كامپيوتر رو از مغازه ها يا فروشگاه لوازم كامپيتور تهيه كن...به فروشنده بگو كه رابط سامسونگ 9500 رو ميخواهم
2-بعد لودر ها لازم جهت ابگريد رو از ارشيو همين قسمت سامسونگ دانلود كن(لودر يك برنامه اي هست كه بايد دانلود كني و اون رو روي سيستم كامپيتور خودت نصب كني كه اونهم بسيار راه ساده اي هست)
3- وقتي لودر ها رو نصب كردي سپس بايد املاتور 8.4 رو در همين پكيج دانلود كني و روي سيستم كامپيتور خودت قرار بدهي
4-بعد به كمك لودري كه نصب كردي املاتور دانلود شده خودت رو به ريسيورت نصب ميكني و اون وقت تو هم به جمع نصابهاي ابگريد مي پيوندي به همين سادگي
اگه مرحله به مرحله جلو بري اصلا مشكلي نداره...تو الان بايد ابتدا سيم رابط رو تهيه كني كه كارهاي بعدي رو انجام بدهي
موفق باشي

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lovex

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
توضیح کافی در بخش سامسونگ موجود است!

سلام دوست عزيز
1-ابتدا سيم رابط بين ريسيور و كامپيوتر رو از مغازه ها يا فروشگاه لوازم كامپيتور تهيه كن...به فروشنده بگو كه رابط سامسونگ 9500 رو ميخواهم
2-بعد لودر ها لازم جهت ابگريد رو از ارشيو همين قسمت سامسونگ دانلود كن(لودر يك برنامه اي هست كه بايد دانلود كني و اون رو روي سيستم كامپيتور خودت نصب كني كه اونهم بسيار راه ساده اي هست)
3- وقتي لودر ها رو نصب كردي سپس بايد املاتور 8.4 رو در همين پكيج دانلود كني و روي سيستم كامپيتور خودت قرار بدهي
4-بعد به كمك لودري كه نصب كردي املاتور دانلود شده خودت رو به ريسيورت نصب ميكني و اون وقت تو هم به جمع نصابهاي ابگريد مي پيوندي به همين سادگي
اگه مرحله به مرحله جلو بري اصلا مشكلي نداره...تو الان بايد ابتدا سيم رابط رو تهيه كني كه كارهاي بعدي رو انجام بدهي
موفق باشي
با درود دوست گرامی
در بخش مقالات اموزشی سامسونگ کلیه مطالب وتوضیح کافی برای انواع لودر واپگرید سامسونگ موجود است اما دوستان نیاز دارند تا همیشه به ایشان جواب درزیر پستشان ارایه شود!
برای مواردی که موجود است پست تکراری ارسال نمیشود اگر مواردی مشاهده میشود که توضیح داده نشده است
حق با کاربران است توضیح بخواهند والا مدیران یک مورد را نمیتوانند چندین بار توضیح بدهند:busted_red:

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
سلام دوست عزيز
موفق باشي
دوست خوبم kamii عزیز با کدام برناه راحتتر میشه امولاتور جدید رو ریخت؟1-سامسونگ 9500 با برنامه سام گراپ 2-انتقال امولاتور توسط Samsung DSR Studio یا با سامسونگ 9500 با برنامه سمکو ؟؟؟

ahooramazda

کاربر
2008-06-03
57
100
دوست خوبم kamii عزیز با کدام برناه راحتتر میشه امولاتور جدید رو ریخت؟1-سامسونگ 9500 با برنامه سام گراپ 2-انتقال امولاتور توسط Samsung DSR Studio یا با سامسونگ 9500 با برنامه سمکو ؟؟؟
دوست عزیز شما به سادگی میتوانید با برنامه dsr 9500 از برگ دوم ان که نوشته loder
گزینه sen fw را انتخاب کنی فقط قبل از ان یه ریست ایمولاتور به رسیور بزن که برنامه را دریافت نماید

ziya20

کاربر
2007-04-15
15
29
باسلام . . . چراروسامسونگ ab sat . . art باز نيست فقط كانالهاي sct بازه

• Like

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوست عزيز
از دوستاني كه ميدونن چطور ميشه ان تي وي اسپرت روي ماهواره ترك باز كرد كمك مي خوام
من قبلا اون رو با املاتور 8.2 باز ميكردم ولي الان با املاتور 8.4 هم باز ندارم....هم 8.4 رو امتحان كردم و هم با 8.2
از وقتي املاتور 8.4 رو زدم ديگه براي من باز نميشه
يك چيز جالب كه بگم اينه :من قبلا ان تي وي اسپرت روي ترك رو اين طور مي گرفتم كه ابتدا مي بايست روي كانالي كه با فركانس 11885/2960/h بود مي رفتم وقتي اين فركانس سيگنال داشت و كانالش باز ميشد بعد از اون روي كانال ان تي وي اسپرت مي رفتم كه اين كانال براي من باز مي شد...در ضمن گفته باشم اين مورد وقتي براي من پيش مي اومد كه كانال براي پخش بازي كارتي مي شد....اما يك چند روزي هست كه اين كانال مورد نظر كه در اصل كليد كانال ان تي وي اسپرت رو براي من بازي مي كرد رو ديگه سيگنال ندارم بخاطر همين ديگه كانال اسپرت رو ندارم...راستي اين برنامه باز كردن با املاتور 8.2 بود
ولي با املاتور 8.4 كه ديگه اصلا باز نمي شد چه اون كانال كليد مانند هم اگه هم سيگنال داشت تو اميلاتور 8.4 باز نمي كرد
بخاطر همين مجبور مي شدم بازم املاتور 8.2 رو نصب كنم
ولي متاسفانه اون فركانس رو ديگه سگنال ندارم....هر چند اين كانال با يك فركانس ديگه (11975/2960/v) اومده ولي مثل سابق براي من كليد كانال ان تي وي اسپرت رو بازي نميكنه
لطفـــــــــــــــــــــــــــــــا راهنمايي كنيد
ببخشيد اين قدر نوشتم ــــــــــــــــــــــــ مجبور بودم درست توضيح بدهم كه كسي من رو رهنمايي كنه
با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام . . . چراروسامسونگ ab sat . . art باز نيست فقط كانالهاي sct بازه

:busted_red:تذکر:
مگر دوست گرامی کسی برای امولاتور8.4 وعده ای بیش از کانالهای فرکانس11727 هاتبرد داده بود!
نرم افزارتکمیلی برای بقیه پکیجهای هک شده هنوز ارایه نشده است این ورژن برای رفع مشکل با دانگل وفقط فرکانس 11727 بوده است.
کار باcccam هم بهتر شده است.
توضیحات نرم افزار را بخوانید تا دچار اینچنین اشکال هایی نشوید:eek:k:

• Like

ahooramazda

کاربر
2008-06-03
57
100
دوستان یه نکته را باید یاد اوری کنم وان این است که ما در ایران زندگی میکنیم و خیلی از دوستان از نعمت اینترنت پرسرعت محروم هستند وبا دیال فسیل وصل میشوند
در اینصورت جستجو در میان صفحات بسیار سخت میشود

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوست عزيز
هنوز برنامه كه بشه با اون كانالهاي ورزشي الجزيره و همچنين ان تي وي اسپرت ترك ست رو باز كرد نيومده
من بخاطر اينكه بتونم اين كانالها رو ببينم همين چند روز پيش رفتم استارست ايكس 95 خريدم كه بعد از چند روزي اونها هم تو اين رسيور بسته شده و در مقايسه با رسيور سامسونگ اصلا قابل قياس نيست.....امكانات جديدي مثل ورودي يو اس بي كه واقعا چيز جالبي است دارد ولي در كل رسيور سامسونگ خيلي بهتر ميشه باش كار كرد...واينكه در رسيورهاي استارست خيلي پيش مي ياد كه قاط مي زنه ولي رسيور سامسونگ چنين مشكلي كم پيدا ميشه
بهرصورت اگه امكان راهنمايي جهت باز نمودن كانالهاي ورزشي هست ممنون ميشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوست عزيز
هنوز برنامه كه بشه با اون كانالهاي ورزشي الجزيره و همچنين ان تي وي اسپرت ترك ست رو باز كرد نيومده
من بخاطر اينكه بتونم اين كانالها رو ببينم همين چند روز پيش رفتم استارست ايكس 95 خريدم كه بعد از چند روزي اونها هم تو اين رسيور بسته شده و در مقايسه با رسيور سامسونگ اصلا قابل قياس نيست.....امكانات جديدي مثل ورودي يو اس بي كه واقعا چيز جالبي است دارد ولي در كل رسيور سامسونگ خيلي بهتر ميشه باش كار كرد...واينكه در رسيورهاي استارست خيلي پيش مي ياد كه قاط مي زنه ولي رسيور سامسونگ چنين مشكلي كم پيدا ميشه
بهرصورت اگه امكان راهنمايي جهت باز نمودن كانالهاي ورزشي هست ممنون ميشم
با درود
دوست گرامي سامسونگ9500 يكي از بهترين رسيورهايي بود كه به بازارايران امد شكي نيست اما از ان انتظاردر حد تكنولوژي امروز نبايد داشت!
در هر صورت شما براي باز كردن كانالهاي الجزيره ميتوانيد كارت اورجينال انرا از فروشگاه كيش سايت بخريد حتما سيستم وايكسس برروي هاتبرد كه با سامي9500 ودرگاه كارت ان سازگار است:eek:k:

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوست عزيز اقا شهرام
يك مدت زيادي بود كه شبكه ان تي وي اسپرت ترك ست رو داشتم و هميشه بازيهاي اسپانيا رو از اين كانال ميديدم ولي از موقعه ايكه كه املتور 8.4 اومد و اون رو به دستگاه لود كردم ديگه كانال رو ندارم ........هر چند بازم املتور 8.2 رو لود كردم ولي ديگه اين كانال برايم باز نميشه
دوست عزيز اقا شهرام حالا نميشه بدون رفتن به مغازه اين كانال رو باز كرد..ههههههههه
بهرصورت از راهنماييتون ممنون

far85

کاربر
2007-09-02
1
1
راهنمایی در مورد تیونر

باسلام خدمت اساتید محترم ،من یک رسیور سامسونگ 9500دارم که پس از چندروز استفاده نکردن از آن
وقتی دیروز آنرا روشن نموده متوجه شدم که هیچ سیگنالی دریافت نمی کند و پس از بررسی کانکتور lnb
بر روی دستگاه (جایی که کابل lnb وصل میشود) متوجه شدم که آن کانکتور تیره شده و کابل انگار آغشته
به گریس شده .
بهرحال پس از بریدن آن قسمت از کابل و جازدن باز دستگاه سیگنال دریافت نمی کرد و با کابل همسایه نیز
دستگاه را تست کرده که نتیجه همان بود .

از آنجا که خودم به تعمیرات الکترونیک وارد هستم میدانم که اشکال از تیونر آن است . حال خواهشمندم
اساتید محترم که سابقه تعمیر دارند راهنمایی بفرمایند که چه قسمتی را و چگونه بررسی کنم و آیا قیمت
یک تیونر کامل (در صورتیکه بنا به تشخیص شما باید نعویض گردد) چند است ؟.

قبلا از راهنمایی شما صمیمانه سپاسگزارم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

باسلام خدمت اساتید محترم ،من یک رسیور سامسونگ 9500دارم که پس از چندروز استفاده نکردن از آن
وقتی دیروز آنرا روشن نموده متوجه شدم که هیچ سیگنالی دریافت نمی کند و پس از بررسی کانکتور lnb
بر روی دستگاه (جایی که کابل lnb وصل میشود) متوجه شدم که آن کانکتور تیره شده و کابل انگار آغشته
به گریس شده .
بهرحال پس از بریدن آن قسمت از کابل و جازدن باز دستگاه سیگنال دریافت نمی کرد و با کابل همسایه نیز

از آنجا که خودم به تعمیرات الکترونیک وارد هستم میدانم که اشکال از تیونر آن است . حال خواهشمندم
اساتید محترم که سابقه تعمیر دارند راهنمایی بفرمایند که چه قسمتی را و چگونه بررسی کنم و آیا قیمت

سلام اولا كابل خودت را عوض كن از بالا تا پايين

بعد اگر با ديش ديگر تست كردي با يك دستگاه ديگر نيز تست كن اگر جواب گرفتي شما تينور دستگاه را به ارامي برش بزن جوري كه به تينور ومدارهاي ان اسيب نرساني وبعد از برش زدن خازن 220 ميكرو فاراد را عوض كن كه در بالا توضيح دادم ومشخص هست پايه منفي سمت پشت دستگاه وپايه مثبت داخل دستگاه موفق باشي راستي از جنس خوب استفاده كن ....

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

به گریس شده .

اول:براي يك پرسش نبايد تاپيك باز كنيد منتقل شد به تاپيك پرسش وپاسخ
درمرحله پاسخ هم در تكميل توضيح اقا مهدي كابل كه گريس نميسازه دوست گرامي اب وارد كابل انتن شده وبه تيونر شما رسيده است!
قاب دستگاه را باز كنيد حتما اثار ورود اب به تيونر را خواهيد ديد
بهتر است قاب تيونر را باز كرده وخوب انرا بررسي كنيد اگر قطعات زيادي را خراب كرده باشه شايد درست نشود.
توضيح بيشتر بدهيد:eek:k:

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوست عزيز
يك مدت زيادي بود كه شبكه ان تي وي اسپرت ترك ست رو داشتم و هميشه بازيهاي اسپانيا رو از اين كانال ميديدم ولي از موقعه ايكه كه املتور 8.4 اومد و اون رو به دستگاه لود كردم ديگه كانال رو ندارم ........هر چند بازم املتور 8.2 رو لود كردم ولي ديگه اين كانال برايم باز نميشه
دوست عزيز اقا شهرام حالا نميشه بدون رفتن به مغازه اين كانال رو باز كرد..ههههههههه
اين رو بازم نوشتم اخه كسي جواب سوالم رو نداد
ممنون ميشم جواب بدين

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوست عزيز
ممنون ميشم جواب بدين

سلام گل من
هر چند اگر يكبار ريست املاتور بزني كد ظاهر مي شود ولي بعد از ريختن املاتور باز زدن دكمه صفر وسپس منو وارد تنظيمات دستگاه شويد 2 گزيته اول اگر of بود on گردد وگزينه شرينگ يعني همان سومي روي none بگذاريد وبعد از ريختن املاتور ودر اخر رم اگر ريست املاتور كنيد يا تنظيمات كارخانه ايي كدها از بين مي رود واگر دوست داشتي درقسمت بيس كدها يكبار دستي وارد كن

ntv spor واقع در 42 درجه شرقي تركيه

01a42b2e0003a02123354614a02123354614

کانال irib3 با کد زیر تست شد و هم اکنون کانال بدون مشکل باز هست !

0d5c2d230003111111111111111111111111

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوست عزيز
ممنون ميشم جواب بدين

سلام ميدانم كه با استادشهرام شوخي كردي اگر از كلمات بهتر استفاده كني ممنونم ....

با تشكر از شهرام خان دوست خوبم ...

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوستان عزيز و زحمت كش
من اصلا جسارت نميكنم هر چه هست فقط جو دوستانه تو ذهنم هست و گرنه اصلا قصد خداي نكرده جسارتي نداشتم
ميدونم كه زحمت زياد مي كشيد كه از اين بابت خيلي ممنون هستم
بازم اگه حرف نامربوطي زدم معذرت ميخواهم
درمورد توضيحاتتون هم ممنون هستم هنوز امتحان نكردم به محض انجام دادن نتيجه رو بتون ابلاغ ميكنم
بهر صورت از همه توضيحات شما تشكر ميكنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا