دوست خوبم kamii ممنون از پاسختون...ولی مشکل من چیز دیگریست(اصلا سرشته ای از ابگرید سامسونگ ندارم) :051:نمی دونم پیغام شخصی که به شما فرستادم رو خواندید یا نه؟ یکی بتونه از طریقی دستگامو ابگرید کنه .منو کمک کنید ...(خواهشن اخطار ندید به من:051k:
سلام دوست عزيز
من كانالهاي اين فركانس رو دارم
همانطور كه دوستان گفتن ابتدا بايد صفر و منو رو زده و امولاتور رو ريست كني و بعد از ان امولاتور 8.4 رو با لودر 1.5 يا 1.5.1 به ريسيور داده و وقتي عمليات تموم شد صفر و منو رو زده واوملاتور رو بازم ريست كني كه كانالهاي مورد نظر باز شوند
موفق باشي
با درود دوست گرامیسلام دوست عزيز
ابگريد سامسونگ اصلا كار سختي نيست
من سعي ميكنم مرحله به مرحله اموزش ابگريد رو براتون توضيح مي دهم
1-ابتدا سيم رابط بين ريسيور و كامپيوتر رو از مغازه ها يا فروشگاه لوازم كامپيتور تهيه كن...به فروشنده بگو كه رابط سامسونگ 9500 رو ميخواهم
2-بعد لودر ها لازم جهت ابگريد رو از ارشيو همين قسمت سامسونگ دانلود كن(لودر يك برنامه اي هست كه بايد دانلود كني و اون رو روي سيستم كامپيتور خودت نصب كني كه اونهم بسيار راه ساده اي هست)
3- وقتي لودر ها رو نصب كردي سپس بايد املاتور 8.4 رو در همين پكيج دانلود كني و روي سيستم كامپيتور خودت قرار بدهي
4-بعد به كمك لودري كه نصب كردي املاتور دانلود شده خودت رو به ريسيورت نصب ميكني و اون وقت تو هم به جمع نصابهاي ابگريد مي پيوندي به همين سادگي
اگه مرحله به مرحله جلو بري اصلا مشكلي نداره...تو الان بايد ابتدا سيم رابط رو تهيه كني كه كارهاي بعدي رو انجام بدهي
موفق باشي
دوست خوبم kamii عزیز با کدام برناه راحتتر میشه امولاتور جدید رو ریخت؟1-سامسونگ 9500 با برنامه سام گراپ 2-انتقال امولاتور توسط Samsung DSR Studio یا با سامسونگ 9500 با برنامه سمکو ؟؟؟سلام دوست عزيز
ابگريد سامسونگ اصلا كار سختي نيست
من سعي ميكنم مرحله به مرحله اموزش ابگريد رو براتون توضيح مي دهم
1-ابتدا سيم رابط بين ريسيور و كامپيوتر رو از مغازه ها يا فروشگاه لوازم كامپيتور تهيه كن...به فروشنده بگو كه رابط سامسونگ 9500 رو ميخواهم
2-بعد لودر ها لازم جهت ابگريد رو از ارشيو همين قسمت سامسونگ دانلود كن(لودر يك برنامه اي هست كه بايد دانلود كني و اون رو روي سيستم كامپيتور خودت نصب كني كه اونهم بسيار راه ساده اي هست)
3- وقتي لودر ها رو نصب كردي سپس بايد املاتور 8.4 رو در همين پكيج دانلود كني و روي سيستم كامپيتور خودت قرار بدهي
4-بعد به كمك لودري كه نصب كردي املاتور دانلود شده خودت رو به ريسيورت نصب ميكني و اون وقت تو هم به جمع نصابهاي ابگريد مي پيوندي به همين سادگي
اگه مرحله به مرحله جلو بري اصلا مشكلي نداره...تو الان بايد ابتدا سيم رابط رو تهيه كني كه كارهاي بعدي رو انجام بدهي
موفق باشي
دوست عزیز شما به سادگی میتوانید با برنامه dsr 9500 از برگ دوم ان که نوشته loderدوست خوبم kamii عزیز با کدام برناه راحتتر میشه امولاتور جدید رو ریخت؟1-سامسونگ 9500 با برنامه سام گراپ 2-انتقال امولاتور توسط Samsung DSR Studio یا با سامسونگ 9500 با برنامه سمکو ؟؟؟
باسلام . . . چراروسامسونگ ab sat . . art باز نيست فقط كانالهاي sct بازه
با درودسلام دوست عزيز
هنوز برنامه كه بشه با اون كانالهاي ورزشي الجزيره و همچنين ان تي وي اسپرت ترك ست رو باز كرد نيومده
من بخاطر اينكه بتونم اين كانالها رو ببينم همين چند روز پيش رفتم استارست ايكس 95 خريدم كه بعد از چند روزي اونها هم تو اين رسيور بسته شده و در مقايسه با رسيور سامسونگ اصلا قابل قياس نيست.....امكانات جديدي مثل ورودي يو اس بي كه واقعا چيز جالبي است دارد ولي در كل رسيور سامسونگ خيلي بهتر ميشه باش كار كرد...واينكه در رسيورهاي استارست خيلي پيش مي ياد كه قاط مي زنه ولي رسيور سامسونگ چنين مشكلي كم پيدا ميشه
بهرصورت اگه امكان راهنمايي جهت باز نمودن كانالهاي ورزشي هست ممنون ميشم
باسلام خدمت اساتید محترم ،من یک رسیور سامسونگ 9500دارم که پس از چندروز استفاده نکردن از آن
وقتی دیروز آنرا روشن نموده متوجه شدم که هیچ سیگنالی دریافت نمی کند و پس از بررسی کانکتور lnb
بر روی دستگاه (جایی که کابل lnb وصل میشود) متوجه شدم که آن کانکتور تیره شده و کابل انگار آغشته
به گریس شده .
بهرحال پس از بریدن آن قسمت از کابل و جازدن باز دستگاه سیگنال دریافت نمی کرد و با کابل همسایه نیز
دستگاه را تست کرده که نتیجه همان بود .
از آنجا که خودم به تعمیرات الکترونیک وارد هستم میدانم که اشکال از تیونر آن است . حال خواهشمندم
اساتید محترم که سابقه تعمیر دارند راهنمایی بفرمایند که چه قسمتی را و چگونه بررسی کنم و آیا قیمت
یک تیونر کامل (در صورتیکه بنا به تشخیص شما باید نعویض گردد) چند است ؟.
قبلا از راهنمایی شما صمیمانه سپاسگزارم
سلام اولا كابل خودت را عوض كن از بالا تا پايين
بعد اگر با ديش ديگر تست كردي با يك دستگاه ديگر نيز تست كن اگر جواب گرفتي شما تينور دستگاه را به ارامي برش بزن جوري كه به تينور ومدارهاي ان اسيب نرساني وبعد از برش زدن خازن 220 ميكرو فاراد را عوض كن كه در بالا توضيح دادم ومشخص هست پايه منفي سمت پشت دستگاه وپايه مثبت داخل دستگاه موفق باشي راستي از جنس خوب استفاده كن ....
اول:براي يك پرسش نبايد تاپيك باز كنيد منتقل شد به تاپيك پرسش وپاسخ
باسلام خدمت اساتید محترم ،من یک رسیور سامسونگ 9500دارم که پس از چندروز استفاده نکردن از آن
وقتی دیروز آنرا روشن نموده متوجه شدم که هیچ سیگنالی دریافت نمی کند و پس از بررسی کانکتور lnb
بر روی دستگاه (جایی که کابل lnb وصل میشود) متوجه شدم که آن کانکتور تیره شده و کابل انگار آغشته
به گریس شده .
بهرحال پس از بریدن آن قسمت از کابل و جازدن باز دستگاه سیگنال دریافت نمی کرد و با کابل همسایه نیز
دستگاه را تست کرده که نتیجه همان بود .
از آنجا که خودم به تعمیرات الکترونیک وارد هستم میدانم که اشکال از تیونر آن است . حال خواهشمندم
اساتید محترم که سابقه تعمیر دارند راهنمایی بفرمایند که چه قسمتی را و چگونه بررسی کنم و آیا قیمت
یک تیونر کامل (در صورتیکه بنا به تشخیص شما باید نعویض گردد) چند است ؟.
قبلا از راهنمایی شما صمیمانه سپاسگزارم
سلام دوست عزيز
يك مدت زيادي بود كه شبكه ان تي وي اسپرت ترك ست رو داشتم و هميشه بازيهاي اسپانيا رو از اين كانال ميديدم ولي از موقعه ايكه كه املتور 8.4 اومد و اون رو به دستگاه لود كردم ديگه كانال رو ندارم ........هر چند بازم املتور 8.2 رو لود كردم ولي ديگه اين كانال برايم باز نميشه
دوست عزيز اقا شهرام حالا نميشه بدون رفتن به مغازه اين كانال رو باز كرد..ههههههههه
بهرصورت از راهنماييتون ممنون
اين رو بازم نوشتم اخه كسي جواب سوالم رو نداد
ممنون ميشم جواب بدين
سلام دوست عزيز
يك مدت زيادي بود كه شبكه ان تي وي اسپرت ترك ست رو داشتم و هميشه بازيهاي اسپانيا رو از اين كانال ميديدم ولي از موقعه ايكه كه املتور 8.4 اومد و اون رو به دستگاه لود كردم ديگه كانال رو ندارم ........هر چند بازم املتور 8.2 رو لود كردم ولي ديگه اين كانال برايم باز نميشه
دوست عزيز اقا شهرام حالا نميشه بدون رفتن به مغازه اين كانال رو باز كرد..ههههههههه
بهرصورت از راهنماييتون ممنون
اين رو بازم نوشتم اخه كسي جواب سوالم رو نداد
ممنون ميشم جواب بدين