پرسش و پاسخ سوالات تخصصی در مورد سامسونگ9500 via cia

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

باسلام خدمت اساتید محترم ،من یک رسیور سامسونگ 9500دارم که پس از چندروز استفاده نکردن از آن
وقتی دیروز آنرا روشن نموده متوجه شدم که هیچ سیگنالی دریافت نمی کند و پس از بررسی کانکتور lnb
بر روی دستگاه (جایی که کابل lnb وصل میشود) متوجه شدم که آن کانکتور تیره شده و کابل انگار آغشته
به گریس شده .
بهرحال پس از بریدن آن قسمت از کابل و جازدن باز دستگاه سیگنال دریافت نمی کرد و با کابل همسایه نیز
دستگاه را تست کرده که نتیجه همان بود .

از آنجا که خودم به تعمیرات الکترونیک وارد هستم میدانم که اشکال از تیونر آن است . حال خواهشمندم
اساتید محترم که سابقه تعمیر دارند راهنمایی بفرمایند که چه قسمتی را و چگونه بررسی کنم و آیا قیمت
یک تیونر کامل (در صورتیکه بنا به تشخیص شما باید نعویض گردد) چند است ؟.

قبلا از راهنمایی شما صمیمانه سپاسگزارم

باسلام حالا كه پسر گلي هستي بفرما
دوستانی که مشکل شطرنجی شدن یا سرچ نکردن بعضی از فرکانسهارو دارن
فایل زیر جای دقیق خازن و ای سی درون تیونر به همراه مشخصات کامل
قرار داده شده وبا با خط قرمز مشخص شده وباید تعویض کنید.در قسمت بالا خازن25ولت220میکروفارادوقسمت پایین
ای سی conexani
cx24108_20
238657.1
0227kr

پیوست‌ها

• 212.4 کیلوبایت بازدیدها: 42

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
بنام خدا
با عرض سلام و خسته نباشي
دوست عزيز من هنوز مشكل باز كردن شبكه سه و ان تي وي اسپرت ترك رو دارم و همه راهنمايي هاي كه براي باز كردن اين دو شبكه به اضافه اون كدهايي كه دادين دستي وارد كنم رو انجام دادم ولي نه شبكه سه باز شد نه اون كانال ورزشي ترك
در صورت راهنمايي براي باز كردن اين دو شبكه بوسيله املاتور 8.4 ايا امكان اين هست كه گلدرم و يا كد دستي اين دو شبكه در املاتور 8.2 رو بنويسيد؟يا هر طوري كه خودتون ميدونيد بوسيله املاتور 8.2 باز كنم؟
حالا اگه بشه راهي ديگه بوسيله 8.4 كه بهتر ولي اگه نشه همون كدهايي كه براي 8.2 مفيده بگذاريد؟
با تشكر و خسته نباشي

ayoub

کنترل مديران سایت
2008-06-03
2,370
4,818
دوست عزیزسلام
در قسمت گلدرم 4/8 رم شبکه سه
موجود میباشد استفاده کن

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
بنام خدا
با عرض سلام و خسته نباشي
دوست عزيز من هنوز مشكل باز كردن شبكه سه و ان تي وي اسپرت ترك رو دارم و همه راهنمايي هاي كه براي باز كردن اين دو شبكه به اضافه اون كدهايي كه دادين دستي وارد كنم رو انجام دادم ولي نه شبكه سه باز شد نه اون كانال ورزشي ترك
در صورت راهنمايي براي باز كردن اين دو شبكه بوسيله املاتور 8.4 ايا امكان اين هست كه گلدرم و يا كد دستي اين دو شبكه در املاتور 8.2 رو بنويسيد؟يا هر طوري كه خودتون ميدونيد بوسيله املاتور 8.2 باز كنم؟
حالا اگه بشه راهي ديگه بوسيله 8.4 كه بهتر ولي اگه نشه همون كدهايي كه براي 8.2 مفيده بگذاريد؟
با تشكر و خسته نباشي

سلام گل من از اين رم استفاده كن كانال 3 باز هست
اموزش ريختن گلد رم در سامسونگ 9500 در لينك زير موفق باشيد ....

http://1.irantks.biz/showpost.php?p=146807&postcount=12

کد شبکه 3 در اینتلست و اسیا ست......

پیوست‌ها

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
بنام خدا
با عرض سلام و خسته نباشي
با تشكر و خسته نباشي
سلام
دوست من برای باز کردن شبکه3 یه روش بهتون میگم100% جواب میده بنده شخصا در چند جا تست کردم جواب داد..
یکی از نکات مهم این کد محاسبه sat posi ماهواره توسط خود رسیور هست با توجه به اینکه موقعیت ماهواره در نقاط مختلف و نوع تنظیم ساعت ال ان بی با هم تفاوت داره عدد محاسبه شده توسط رسیور هم متغییر خواهد بود..
همیشه از عدد محاسبه شده برای کد شبکه3 توسط رسیور خود استفاده نمایید.
برای کانال ورزشی ترک من این جهت رو ندارم که برا تون تست کنم اگه همکاران مدیر این کانال رو باز دارند راهنمایی خواهند نمود..
موفق باشید..

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
بنام خدا
سلام بر طغرل بزرگ و دوست داشتني
ممنون از راهنماييتون
هنوز انجام ندادم ولي به محض انجام دادن از كاركردش بتون خبر ميدهم
فقط يك مشكل ديگه هم دارم كه ادرس لودر 1.5 رو ندارم و هر چه گشتم متاسفانه نتونستم پيدايش كنم اگه ميشه زحمت ادرس اين لودر رو هم بكشيد
بازم از رهنمايي شما و همكارتون ممنون خسته نباشي

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
بنام خدا
ممنون از راهنماييتون
هنوز انجام ندادم ولي به محض انجام دادن از كاركردش بتون خبر ميدهم
فقط يك مشكل ديگه هم دارم كه ادرس لودر 1.5 رو ندارم و هر چه گشتم متاسفانه نتونستم پيدايش كنم اگه ميشه زحمت ادرس اين لودر رو هم بكشيد
بازم از رهنمايي شما و همكارتون ممنون خسته نباشي

سلام وبا تشكر از دارگون عزيز مدير عزيز

دوستان بصورت دستي نيز ميشه استفاده كرد

هر چند اگر يكبار ريست املاتور بزني كد ظاهر مي شود ولي بعد از ريختن املاتور باز زدن دكمه صفر وسپس منو وارد تنظيمات دستگاه شويد 2 گزيته اول اگر OF بود ON گردد وگزينه شرينگ يعني همان سومي روي NONE بگذاريد وبعد از ريختن املاتور ودر اخر رم اگر ريست املاتور كنيد يا تنظيمات كارخانه ايي كدها از بين مي رود واگر دوست داشتي درقسمت بيس كدها يكبار دستي وارد كن

در منو امولیتور Key قسمت Biss

NTV SPOR واقع در 42 درجه شرقي تركيه

01A42B2E0003A02123354614A02123354614

کانال IRIB3 با کد زیر تست شد و هم اکنون کانال بدون مشکل باز هست !

0CFD2D230003111111111111111111111111

0D5C2D230003111111111111111111111111

قیقا باید این
Sat Posتوسط رسیور محاسبه بشه و رسیور با توجه به موقعیت و دریافت ماهواره در مکان های مختلف محاسبه می کنه کد هم متناسب با اون عوض میشه.
مثلا الان من دارم بازی بارسلون و مالاگا رو می بینم کدی که هم وارد کردم این شد.
00002D230003111111111111111111111111

یعنی رسیورم
Sat Posماهواره رو 0000 محاسبه کرد.

موفق باشيد ....

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوست عزيز
قبل از همه پيشاپيش سال نو و باستاني ما ايرانيان ايران زمين رو به شما و همه كساني كه براي اين سايت زحمت ميكشن تبريك ميگم و از خدا ميخواهم تو همه مراحل كار و زندگي موفقيت هميشه كنارتون باشه
دوست عزيز من لودر 1.5 رو ميخواهم......هر چه ميگردم تو ارشيو و جاهاي ديگه نميتونم پيدا كنم اگه ميشه ادرسش رو بزاريد
ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوست عزيز
قبل از همه پيشاپيش سال نو و باستاني ما ايرانيان ايران زمين رو به شما و همه كساني كه براي اين سايت زحمت ميكشن تبريك ميگم و از خدا ميخواهم تو همه مراحل كار و زندگي موفقيت هميشه كنارتون باشه
دوست عزيز من لودر 1.5 رو ميخواهم......هر چه ميگردم تو ارشيو و جاهاي ديگه نميتونم پيدا كنم اگه ميشه ادرسش رو بزاريد
ممنون
با درود دوست گرامي
DSRStudio1.5 ايرادهايي داشت كه اقا مهدي بلافاصله1.5.1
را ارايه كرد وشما هم از اين لودر استفاده كنيد:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=28013

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوست عزيز
ممنون

سلام با تشكر از دوست خوبم شهرام خان عزيز .....

دوستان جهت املاتور ريختن از لينك اقا شهرام ولي براي رم ريختن از فايل زير كه اپلود كردم موفق باشيد

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kamii

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام دوستان گل

مهم :

دوستان عزيزي كه با ريختن رم مشكل دارن يكبار براي هميشه اعلام مي كنم قبل از ريختن املاتور يكبار با زدن دكمه صفر سپس منو وارد تنظيمات دستگاه شويد ويكبار ريست املاتور را بزنيد تا دستگاه شما پچ را قبول كنه در اكثر دستگاها بايد ريست شود وگر نه پچ قبول نمي كند ارور مي دهد بعد از ريست با سمكو يا سام گراف ويا لودر 1.5.1 پچ را انتقال دهيد سپس از لودر پست 5 بابت انتقال رم استفاده كنيد نه لودر جديتر منظورم 1.5.1 استفاده نكنيد بعد از اينكه لودر 1.5 را باز كرديد فايل رم را از حالت فشرده خارج كنيد ورم را انتقال دهيد بايد موقع ريختن رم ساعت دستگاه در جلو چشمك بزند وگر نه رم انتقال پيدا نكرده موقعي كه دستگاه چشمك نمي زند يكبار دوباره ريست املاتور بزنيد تا درست شود در اخر ار ديديد رم را ريخته ايد ولي دستگاه كانال باز نمي كند با زدن دكمه صفر وسپس سريع منو وارد تنظيمان دستگاه شويد گزينه اول ودوم اگر of هست on وگزينه شرينك يا همان پروتكل روي NONOE باشه وديگر به هيچ عنوان ريست املاتور نكنيد چون كدها از بين مي رود .موفق باشيد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kamii

ebi_love42

کاربر
2010-01-08
24
16
36
من در پرگرام کردن این ریسور مشکل داشتم اینکه مدل این ریسور
سامسونگ 9500via ci که کابل این ریسور درست کردم شما گفتید اگرریسور شما 501 یا 502 باشه راحت پرگرام میشه کابل درست کردم ولی اصلاً انگارنه انگار نمی خونه کابل چک کردم ما اهم متر عالی بود 2به2 3به3 و5به5 چکشون کردم درست بودن شما میگید از کجا مشکل داره کمک کنید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
من در پرگرام کردن این ریسور مشکل داشتم اینکه مدل این ریسور
سامسونگ 9500via ci که کابل این ریسور درست کردم شما گفتید اگرریسور شما 501 یا 502 باشه راحت پرگرام میشه کابل درست کردم ولی اصلاً انگارنه انگار نمی خونه کابل چک کردم ما اهم متر عالی بود 2به2 3به3 و5به5 چکشون کردم درست بودن شما میگید از کجا مشکل داره کمک کنید

سلام دوست عزيز اگر از كابل دستگاه مطمعن هستي وورژن دستگاه شما اينجوري هست قابل ابگريد هست

501

118-133
504

واگر 502 باشه بايد پروگرم كنيد يا همان فلش كه كار شما نيست كه به ورژن 501 تبديل بشه واگر همان ورژن بالا هست هيچ مشكلي نيست اگر 118 هست وخيلي وقت ابگريد نشده املاتورهاي جديد بر مبناي 133 نوشته مي شود كه اولا با فريمور 133 را با سمكو يا سام گراف ويا لودر ديگر انتقال دهيد سپس املاتور 8.4 ودر اخر با لودر كه در صحفه قبل همين تاپيك گذاشتم ونحوه ريختن رم استفاده كنيد عزيز موفق باشيد ...

ebi_love42

کاربر
2010-01-08
24
16
36
گلم مشخصاتو براتون می نویسم بگید میشه خودم پرگرامش کنم یانه این زیره:

LOader version = 501
main software version = 117
hardware version = 504
بعد اگه میشه نرم افزارشو و لودر بزارید ممنون میشم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
گلم مشخصاتو براتون می نویسم بگید میشه خودم پرگرامش کنم یانه این زیره:

Loader version = 501
main software version = 117
hardware version = 504
بعد اگه میشه نرم افزارشو و لودر بزارید ممنون میشم

سلام عزيزبله ابگريت مي شود شما اول فريمور 133 را بريز با سامگراف يا سمكو بريز تا فريمور 117 به 133 تبدل شود چون پچهاي جديد استاد مهدي بر مبناي 133 نوشته مي شود وبعد از از ريختن فريمور 133 املاتور 8.4 وبعد در اخر رم را بريزيد كه در صفحه قبل توضيح دادم با كدام لودر همراه توضيحات خوب بخوان موفق باشيد ....

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
دوست من بلاخره شبكه سه من هم درست شد ولي بازم نه با لودر 1.5 كه گفته بودين بلكه با كد دستي كه خودتون براي رسيور خودتون گذاشته بودين باز شد ممنون و دستت درد نكنه
حالا سوال من اين كه ايا اين نشون دهنده اين هست كه كدهايي كه به رسيور خودت ميدهي به رسيور من هم سازگاره؟
دوم اينكه كد ان تي وي اسپرت رسيور خودتون الان چيه كه ممكنه به رسيور من هم سازگار باشه؟
سوم اينكه ايا گلدرمهاي جديد رو با همون لودر 1.5 بريزم يا اينكه با لودر 1.5.1 و ايا بخاطر اينكه مي بايست ابتدا ريست املتور كنم ايا اين رست كردن باعث نميشه بازم شبكه سوم من بقول معروف بپره؟
ببخشيد اين همه سوال رو يكجا پرسيد
بازم از همه محبتهايي كه واسه دوستان انجام ميدهين ممنون
وبازم سال نو رو به همه دوستان سايت تبريك ميگم و از خدا موفقيت روز افزون تر براتون خواستارم

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
بازم سلام
نميدونم چرا جوابم رو هنوز نگرفتم؟ممنون ميشم كه جواب بدين
اهاااااااااااا چون ممكنه اسم طغرل رو اوردم بايد اون جواب بده؟
اوكي
حالا اقاي طغرل مگه نيستن؟
حداقل اين رو جواب بدين
ممنون

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوست من بلاخره شبكه سه من هم درست شد ولي بازم نه با لودر 1.5 كه گفته بودين بلكه با كد دستي كه خودتون براي رسيور خودتون گذاشته بودين باز شد ممنون و دستت درد نكنه
حالا سوال من اين كه ايا اين نشون دهنده اين هست كه كدهايي كه به رسيور خودت ميدهي به رسيور من هم سازگاره؟
دوم اينكه كد ان تي وي اسپرت رسيور خودتون الان چيه كه ممكنه به رسيور من هم سازگار باشه؟
سوم اينكه ايا گلدرمهاي جديد رو با همون لودر 1.5 بريزم يا اينكه با لودر 1.5.1 و ايا بخاطر اينكه مي بايست ابتدا ريست املتور كنم ايا اين رست كردن باعث نميشه بازم شبكه سوم من بقول معروف بپره؟
ببخشيد اين همه سوال رو يكجا پرسيد
بازم از همه محبتهايي كه واسه دوستان انجام ميدهين ممنون
وبازم سال نو رو به همه دوستان سايت تبريك ميگم و از خدا موفقيت روز افزون تر براتون خواستارم

سلام دوست عزيز

اگر شما يكبار ريست املاتور كنيد بعد از ريختن پچ ودر اخر با لودر 1.5 اگر دوباره ريست كنيد كدها حذف مي شود ولي شما بعد از ريختن رم كدشبكه 3 وشبكه اسپورت را در جاي خالي بگذار در سيستم بيس وهم كانالهاي ديگر را داشته باشي هم كانال 3 موفق باشي ....

scavengeboy

کاربر
2008-11-10
4
2
35
دوستان رسیور من روشن ميشه ولي منو نميده روی lcd دستگاه هم هیچ عددی نیست فقط بکگراند رو میبینم ؟؟؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوستان رسیور من روشن ميشه ولي منو نميده روی lcd دستگاه هم هیچ عددی نیست فقط بکگراند رو میبینم ؟؟؟

سلام گل من

رسيور را وصل كن به تلويزيون

چون كانالي نداري وفقط منو داري شما كانالها از بين رفته دوباره سرچ كن وقتي سرچ تمام شد ok كن تا ساعت بياد موفق باشي ....

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا