scavengeboy
کاربر
- 2008-11-10
- 4
- 2
- 35
نه منو هم نداشتم فقط یه عکس بود تو صفحه های قبل خودت گفته بودی که اوملاتور رو همین که دستگاه رو از پشت رو شن میکنم هم زمان بریزم این کارو کردم درست شد یعنی منو اومد
نه منو هم نداشتم فقط یه عکس بود تو صفحه های قبل خودت گفته بودی که اوملاتور رو همین که دستگاه رو از پشت رو شن میکنم هم زمان بریزم این کارو کردم درست شد یعنی منو اومد
با عرض سلام و خسته نباشي بر دوستان عزيز
اقا طغرل سال تموم شد و من هنوز نتونستم اين ان تي وي اسپرت ترك ست رو هنگام پخش زنده فوتبال اسپانيا نگاه كنم هههههه
اقا طغرل همه رم ها موجود رو امتحان كردم و همه دستوالعملهاي كه گفته بودين رو هم انجام دادم ولي بازم نتوتستم انجام بدم......حتي با لودر 1.5 هم امتحان كردم
در ضمن گفته باشم كه اگه يادتون باشه حتي شبكه سه رو هم هنگام پخش زنده فوتبال نداشتم تا اينكه اون كدي كه گفته بودين خودتون داشتين رو زدم كه بازم شكر ديگه بازم دارم كد مربوطه:00002d2300031111111111
حالا حرفم اينه كه قبلا هم ازتون درخواست كردم كه كد شبكه ان تي وي اسپرت مربوط به رسيوري كه گفته بودين دارين رو بدين كه دستي وارد رسيورم كنم ببينم با اون باز ميشه
بازم ممنون از راهنماييتون
سلام بر طغرل عزيز دوست من
اين متن خودتون هست كه براتون كپي ميكنم:
قیقا باید این sat posتوسط رسیور محاسبه بشه و رسیور با توجه به موقعیت و دریافت ماهواره در مکان های مختلف محاسبه می کنه کد هم متناسب با اون عوض میشه.
مثلا الان من دارم بازی بارسلون و مالاگا رو می بینم کدی که هم وارد کردم این شد.
00002d230003111111111111111111111111
یعنی رسیورم sat posماهواره رو 0000 محاسبه کرد
اين رو كپي كردم كه بتون بگم من بوسيله اين حساب كردن خودتون و كدي كه گذاشتين تونستم ديگه شبكه سه رو داشته باشم (گفته باشم من در خوزستان-ماهشهر زندگي ميكنم)
در حاليكه با دو كد بالايي بازم نتونستم باز كنم
دوست عزيز حرفم اينه كه بازم كد ان تي وي اسپرت رو بايد به موقعيت جغرافيايي ربط داد؟
من اين حساب و كتاب رو بلد نيستم
ايا شما اين كانال رو دارين؟ اگه دارين كد خودتون چند مي باشه
ممنون اميدوارم كه تونسته باشم منظورم رو برسونم كه حرفم چيه
باسلام دستگاه من سیگنال نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید. یک بار خازن تیونر را عوض کردم.
کانالهای اضافی تلویزیون و رادیو رو حذف کرده دوباره سعی کنید..ba salam sammy 9500 daram vali frekans dasti ke midam search nemikone rahnamai konid mamnon.
ba salam sammy 9500 daram vali frekans dasti ke midam search nemikone rahnamai konid mamnon.
با عرض تشکر ورژن133 روی دستگاه من نصب نشد
با درود و سپاس بسیار ورژن 118 را نصب کردم حالا بعضی از ترنسپوندرها سیگنال نمیدهند مثلا 11919 در عربست 120 هم همینطور است؟؟؟!!!!