adel2009
مدیریت کل سایت
- 2009-06-15
- 10,502
- 47,857
مرسی دوست عزیز...آیا پچ 1.32 توی سایت هست؟
درود
از همین جا دانلود کنید
http://1.irantks.biz/t70791-6
مرسی دوست عزیز...آیا پچ 1.32 توی سایت هست؟
سلام دوست من
با لودر پچ 1.32 را منتقل کنید و ریست نمایید
دوست عزیز یچ رو منتقل کردم ولی بازم منوی نصب و راه اندازی رو باز نمیکنه و نمیشه ریست کارخانه کرد.....باید چیکار کنم؟
دوستان من دیشب رسیور starsat 2000HD Hyper گرفتم و برای اولین بار این رسیور را با پروگرام ورژن 1.54 پروگرامش گردم برای شرینگ وایفای و شبکه های هندی در نیلست باز شد ولی در قسمت server من یک کانکش از 40 کانکشن دارم .آیا این طبیعی هست چون شبکه ها زیاد قطع میشن و من تصویر صفحه server خودمو میزارم لطفا اساتید عزیز راهمنایی کنند.متشکرم
با سلام - مدیران محترم لطفا اعلام کنن که ایا برنامه ای هست که شبکه های بزرگسال را باز کند یا نه ؟ اگر هست با چه نرم افزاری ؟ اگر در حال حاضر شبکه بزرگسالی باز هست اسم شبکه و فرکانس ان را اعلام کنید - با تشکر ( 29 / 02 / 1393 ). رسیور استارست ( sr-2000 ace ) .
سلام بهترین برنامه برا دستگاه 2000هایپر چی هست و چطور شیرینگ اینترنت فعال کنم با تشکر
دوستان آیا کابل دانگل میکروباکس 2 مانند کابل rs232 هست؟ چون من از این کابل دارم و میخواهم پیچ 1.58 را با USB روی رسیور Starsat 2000HD Hyper قرار دهم و اگر رسیور خراب شد فایل لودر را با کابل به رسیور بزنم و آیا باید پینهای پیشفرض کابل میکروباکس رو تغغیر بدهم؟ مثلا 2به3 ؟ اینم چند عکس از کابل میکروباکس و لطفا نقشه نحوه قرار گرفتن پینهای کابل rs232 بگذارید متشکرممشاهده فایلپیوست 90113مشاهده فایلپیوست 90114
سلام من یک دستگاه هایپر برا مشتری بردم میگه تلتکس با کنتورل تلوزیون نمیاد با کنترول خود دستگاهم میگه میاد ولی کلمات در هم هست باید چیکار کنم نرم افزارم براش 1.55 زدم ممنون میشم ج بدین با تشکر
با سلام خدمت دوستان
من روی رسیور SR-2000HD ACE پچ 1.59 ریختم مشکلی بوجود نیومد سپس رور هاتبرد و عرب سرچ زدم تا کانالها رو پیدا کنه که مشکلی نبود و بعد روی فلش تمامی کانالها رو سیو کردم و با استفاده از Channel Editor کانالها رو مرتب کردم و ریختم روی رسیور .
حالا تنها مشکلی که داره اینه که پنل دستگاه خیلی خیلی کمرنگ شده به طوری که از 20 سانتی متری به سختی میشه فهمید روی پنل دستگاه چی نوشته شده
از دوستان ممنون میشم که کمک کنند.
با تشکر
سلام من ورزن 1.58 دادم به ریسیور
کانال های ریسیورم فایل بندی کردم ولی هر کاری می کنم نمیشه کانال مرتب کرد توی فایل -میتونه از ورژن باشه قبلا که x95داشته قابلیت داشت
؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من امروز می خوام یک رسیور 2000ace بخرم از کجا مطمئن شوم فروشنده رسیوری بهم داده که تولید جدیده و مشکل شرینگ کمتر از یکسال نداشته باشه یعنی یه رسیوری بهم نفروشه که بعد از دو ماه شیرینگش تموم شه ... در این مورد چطوری رسیور رو چک کنم و مطمئن بشم؟ در مورد پروگرام کردنش ورژن1.59 رو با فلش بریزم روی این رسیور یا با کابل کدوم بهتره ؟ ریسیت فکتوری هم بزنم؟