کمک کمک دستگاه 2100 هایپری دارم که boot میشود و بالا می اید ولی خروجی تصویر ندارد وکلیدها و کنترل هم کار نمی کند
سلام
بعد از ریختن نرم افزاری که علی اقا گداشته بودن.یک لیست کانال در یکی از سایت ها پیدا گردم و ریختم روی ریسیور
که پیغام0000روی صفحه ریسیور ظاهر شده و هیچ ذکمه ای کار نمی کنه
در ضمن پس از انتقال لیست پیغام موفق داد و بعد از اون روی ریسیور پیغام -end
starsat 2100 hyper
سوال دوم:
روی ماهواره بدر که میرم وقتی سیگنال میاد و سرچ میزنم کانال های هاتبرد رو میاره
ایا سوییچ خرابه؟
سلام
نرم افزار رو که ریختم رو ریسیور مشکلی نداشت و به خوبی کار میکرد
مشکل بعد از ریختن فایل کانال ها بود
در ضمن لیست کانال از کجا تهیه کنم.
لیست اماده منظورم هست
سلام
نرم افزار رو که ریختم رو ریسیور مشکلی نداشت و به خوبی کار میکرد
مشکل بعد از ریختن فایل کانال ها بود
در ضمن لیست کانال از کجا تهیه کنم.
لیست اماده منظورم هست
درود
همینطور به شما گفتم این مدل به تازگی وارد بازار شده است و وقت کافی نبود کپی از کانال ها بگیرم
انشاالله تا چند روز آینده دوباره ریسیور بدستم می رسد و از لیست کانال ها بکاپ می گیرم ودر سایت قرار می دهم
موفق باشید...
با سلام دوستان من يه دستگاه ٢٠٠٠ هايپر تازه خريدم و نرم افزار ١/٦٩ هم وارد كردم ولي وقتي كانال كارتي باز ميكنه سپس دستگاه هنگ ميكنه و بايد از پشت خاموش كنم و روي يه كانال آزاد برم درست بشه، و از آخرين نرم افزار كه روي FTP downloa دستگاه آپديت كردم باز هم فرقي نكرد،دوستان اگه كسي راه حلي داره لطفا راهنمايي كند،
دوستانی که هایپر دارند و راه حل این مشکلو می دونن کمک کننمن رسیور استارست 2000 هایپر دارم ،دوستان من وقتی با usb چیزیو رو ضبط می کنم بجای اینکه توی فایل alldvr بیاد آخر لیست که بتونم راحت ببینم میره توی لیست ضبط شده ها که قبلا ضبط کردم و لابلای اونا قرار می گیره چکار کنم وقتی چیز تازه ایی ضبط می کنم روی usb بیاد آخر لیست؟؟؟
دوستانی که هایپر دارند و راه حل این مشکلو می دونن کمک کنن
سلام
دوستان لیست کانال های گردون برا این مدل دوستان لطفا بزارن
سپاسگزارم