کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام - لطفا جديد ترين مدل دانكل ميكرو باكس و قيمت ان را برايم بنويسيد - در ضمن دانكل ها ميزان اعتبارشان جقدر است و شارز انها جطور صورت مي******د وايا نياز به برداخت بول براي شارر ان هست يا نه و ايا نياز به اينترنت هست يا نه ! با تشكر از شما:eek:ky:
عزیز
میکروباکس جدید ترین مدلش تا الان همان میکروباکس2 است و بقیه مدلها ربطی به این شرکت ندارد.

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
سوال

با درود

با عرض خسته نباشید خدمت مدیران سایت به خصوص مدیران بخش شیرینگ می خواستم بپرسم این وضعیت شیرینگ تا کی ادامه دارد و که به روال عادی خود باز می گردد چون واقعا این روزها واقعا غیر قابل استفاده هستش با تشکر

sadat

کاربر
2006-12-10
16
18
با سلام لطفا راهنمايي كنيد 6ماه قبل ميكروباكس رو تبديل به رسيور كردم حالا دوباره ميخوام به صورت دانگل استفاده كنم بايد چي كار كنم ممنون

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
با درود

با عرض خسته نباشید خدمت مدیران سایت به خصوص مدیران بخش شیرینگ می خواستم بپرسم این وضعیت شیرینگ تا کی ادامه دارد و که به روال عادی خود باز می گردد چون واقعا این روزها واقعا غیر قابل استفاده هستش با تشکر

ببخشید میکروی شما کدومه چون الان میکروی 1 سری جدید حدود یه هفته ای است که وضعیتش عالیه و مشکلی نداره .
ورژن نرم افزار : 1.61
جهت دیتا : دبلیو3

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
با سلام لطفا راهنمايي كنيد 6ماه قبل ميكروباكس رو تبديل به رسيور كردم حالا دوباره ميخوام به صورت دانگل استفاده كنم بايد چي كار كنم ممنون

شما ابتدا فایل کلین و بریز و بعد با نرم افزار مربوطه آبگریدش کن البته چون شش ماه قبل تبدیل کردی احتمالا میکروی 1 تاریخ گذشته است که باید الان برای برقراری شیرینگ از نرم افزار میکروی 2 استفاده کنی .

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538

ho3einn

کاربر
2009-08-08
4
5
48
مشکل در نصب و راه اندازی میکرو 2

با سلام

من یک میکرو باکس 2 دارم و یک رسیور استرانگ 4652xii و دو تا دیش که یکی w3 و روی دومی هاتبرد و نیلست رو دارم و یک سویچ که هر سه ماهواره به آن وصل هستند و حالا یه سوال دارم که همان کابلی که ار سوییچ میاد رو به میکرو وصل میکنم و میخوام بدونم که به رسیور دیگه سیمی که از دیش یا سوییچ بیاد وصل نمیکنم آیا همان کابل rs232 کافیه؟

و کابل av میکرو رو هم به تلویزیون وصل میکنم حالا میخوام بدونم کانالام که تو رسیور هست پس چرا این کابلو باید وصل کنم؟

ببخشید من مبتدی هستم اگه ممکنه تمام مراحل راه اندازی میکرو 2 و استرانگ رو برام بزارید

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام

من یک میکرو باکس 2 دارم و یک رسیور استرانگ 4652xii و دو تا دیش که یکی w3 و روی دومی هاتبرد و نیلست رو دارم و یک سویچ که هر سه ماهواره به آن وصل هستند و حالا یه سوال دارم که همان کابلی که ار سوییچ میاد رو به میکرو وصل میکنم و میخوام بدونم که به رسیور دیگه سیمی که از دیش یا سوییچ بیاد وصل نمیکنم آیا همان کابل rs232 کافیه؟

و کابل av میکرو رو هم به تلویزیون وصل میکنم حالا میخوام بدونم کانالام که تو رسیور هست پس چرا این کابلو باید وصل کنم؟

ببخشید من مبتدی هستم اگه ممکنه تمام مراحل راه اندازی میکرو 2 و استرانگ رو برام بزارید

درود
دوست من شمایک کابل جد از یوتل رو باید مستقیم به دانگل میکرو وصل واون یکی دیش رو که هاتبرد ونایل رو داری رو به رسیور وصل کنی twinرسیور رو هم فعال میکنی شرینگت برقرار شه ووقتی که برقرار شد دیگه نیازی به کابل av نیست ومیتونی برش داری:eek:k:

آخرین ویرایش:

ho3einn

کاربر
2009-08-08
4
5
48
ممنون از اینکه وقت گذاشتین دوست عزیز

میخوام بدونم باید به رسیور هم باید کابل rs232 و هم کابلی که از انتن میاد وصل باشه ؟

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
:eek:k:

میخوام بدونم باید به رسیور هم باید کابل rs232 و هم کابلی که از انتن میاد وصل باشه ؟
با دورود
شما کابل r232 را از دانگل به ریسیور متصل کنید و یک سیم مستقیم از ال ان بی به دانگلت وصل کنی تا شیرینگ برقرار شود مهم ال ان بی که استفاده میکنی پرمیوم یا استارمکس فورتک استار باشد موفق باشی
هرکسی هم نفسم شد
دسته اخر قفسم شد
منه ساده به خیالم
که همه کارو کسم شد

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538

درود
کابل rs232 از دانگل رو باید به رسیور وصل کنی
و یک سیم مستقیم به دانگل و کابل هم که هاتبرد و نایل رو به رسیور
شما هاتبرد و ...... رو به رسیور وصل کن فقط یک کابل جدا از یوتل رو به دانگل
همین
:eek:k:

ho3einn

کاربر
2009-08-08
4
5
48
درود
کابل rs232 از دانگل رو باید به رسیور وصل کنی
و یک سیم مستقیم به دانگل و کابل هم که هاتبرد و نایل رو به رسیور
شما هاتبرد و ...... رو به رسیور وصل کن فقط یک کابل جدا از یوتل رو به دانگل
همین:eek:k:

ببخشید من امکان این رو ندارم که دو تا سیم از پشت بام بیارم پایین یکی واسه رسیور ویکی واسه دانگل آیا راه حلی هست برای این مشکل

canalsat

Banned
2009-09-08
257
1,240
44
ببخشید من امکان این رو ندارم که دو تا سیم از پشت بام بیارم پایین یکی واسه رسیور ویکی واسه دانگل آیا راه حلی هست برای این مشکل
دوست عزیز نمیشه حتما باید سیم صبا از ال به دانگل بکشید موفق باشی

hoojat20

کاربر
2006-10-25
187
501
با درود

با عرض خسته نباشید خدمت مدیران سایت به خصوص مدیران بخش شیرینگ می خواستم بپرسم این وضعیت شیرینگ تا کی ادامه دارد و که به روال عادی خود باز می گردد چون واقعا این روزها واقعا غیر قابل استفاده هستش من میکروباکس 2 دارم
با تشکر

inter.md1360

کاربر
2009-03-29
259
765
44
با درود

با عرض خسته نباشید خدمت مدیران سایت به خصوص مدیران بخش شیرینگ می خواستم بپرسم این وضعیت شیرینگ تا کی ادامه دارد و که به روال عادی خود باز می گردد چون واقعا این روزها واقعا غیر قابل استفاده هستش من میکروباکس 2 دارم
با تشکر

حدسی که بنده میزنم اینه که تیم شیرینگ وقتی میکروی 2 رو راهی بازار کرد سرورش برای همون چندتایی که تولید کرده بود و داشت ساپورت می کرد خوب و فوق العاده بود اما بعد از هک شدن نرم افزار میکروی 2 و استفاده آن توسط میکروهای تاریخ گذشته سری اول ، تعداد زیادی به این سرور اضافه شد و باعث کوتاه شدن پهنای باند میکروی 2 گردید که فریز و قطعی را به دنبال خواهد داشت .
الان هم تیم شیرینگ دنبال راه حلی برای ساخت نرم افزار قدرتمندتریه تا جایگزین نرم افزار قبلی بشه و میکروی 1 تاریخ گذشته رو از رده خارج کنه تا شیرینگ میکروی 2 به حالت عادی خودش برگرده .
البته این یه حدسه و شاید واقعیت نداشته باشه و شاید هم .....

iraj917

کاربر
2008-04-19
61
358
باسلام : شرينگ ماهوارهي كاري به پهناي باند ندار اون شرينگ ايترنتي است كه دريك هدمحدود مي توان استفاده كرد وبيشتراز ان بايد يك سرور ديگر رادراختيار كاربر بگزارند شرينگ ماهوارهي مثل اب دريا است كه هرچه ازان اب برداري محدوديت وتمامي ندارد

A.Behr00z

کاربر
2010-10-18
93
321
34
کی میدونه که پروتکل های رسیور میکرو باکس 2 چگونه اکتیو میشه؟
اصلا رسیور میکروباکس 2 مانند رسیور میکرو باکس 1 قابلیت تنظیم پروتکل را دارد؟
تاکید میکنم که منظورم حالت استفاده از رسیور میکروباکس است.نه دانگل میکروباکس.
در رسیور میکرو باکس 1 دکمه آبی+111 را که میزدیم وارد منوی تعیین پروتکل ها (از قبیل twin.mircro.RS232,...) میشد

zest

کاربر
2007-06-13
62
58
سلام به همه .من از علی اقا که با تیم میکرو درارتباط هست میخوام بپرسم چرا بعداز چندماه شرکت کمی شیرینگک رو بهتر نمیکنه یا برنامه جدید نمیده

بالا