باسلام خدمت تمام دوستان ارجمند.کسی نیست مشکل مارو حل کنه.میکرو 2 دارم و چند روزه که برنامه هایش قطعه .کسی سراغی ازنرم افزارجدید یامسیرجدیدش نداره.
کی میدونه که پروتکل های رسیور میکرو باکس 2 چگونه اکتیو میشه؟
اصلا رسیور میکروباکس 2 مانند رسیور میکرو باکس 1 قابلیت تنظیم پروتکل را دارد؟
تاکید میکنم که منظورم حالت استفاده از رسیور میکروباکس است.نه دانگل میکروباکس.
در رسیور میکرو باکس 1 دکمه آبی+111 را که میزدیم وارد منوی تعیین پروتکل ها (از قبیل twin.mircro.rs232,...) میشد
سلام من یک میکروباکس2 دارم که که وقتی به تلویزیون وصل می کنم روی صفحی تلوزیون می نویسد
microbox.fi5.us باید چکار کنم با تشکر
دوست عزیز:سوال مارو میتونیین ج بدید؟
از ورژن1.61 میکروباکس1 استفاده کن در ضمن از ورژن2.21 نیز میتوانی استفاده کنی که هم برای میکرو1 و هم برای میکرو2 ارائه شده است.با سلام:
دوستان من یک دانگل آلفا دارم خیلی وقته آپدیت نشده. هرچی توی تایپیک گشتم برنامه ش نبود. الان وقتی به تی وی وصلش میکنم میزنه
no informtion
با چه برنامه ی باید آپدیش کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طبق قوانين فارسي تايپ كنsalam .micoro man soba kolan ghate hata 1 kanalam baz nist shaba miad nemidonam chera intorie kasi midone?ehskal az chie yani az dongelame ya narmafzare>??
دروددوستان یکی مشکل مارو هم اگر میتونه حل کنه از 2روز پیش هیچ تصویری ندارم ورزن2.19 ریختم هیچ تصویری وهیچ شکه ای رو بازنکردنکرد که نکرد میکرو سری اول رو هم دارم میخواستم بدونم برای ریختن برنامه های میکرو 2بروی میکرو 1 باید تنظیماتی رو توی لودر انجام بدهم یا نه ..ممکنه یکی راهنمای کنه متشکرم
یک مقدارش که طبیعی است بخاطر مشکلات شرینگ بر روی جهت w3 که برطرف خواهد شدسلام من یه مشکلی با دانگل میکرو2 دارم دانگلم کانال باز میکنه اما بعد از چند ثانیه کانال قطع میشه دیگه باز نمیکنه صبح ها که اثلا باز نمیکنه عصرا هم که به ندرت .قبلا خوب بود اما جدیدا این طور شده فایل کلین رو دادم بعدشم نرم افزار جدیده رو انتقال دادم اما بازم نشد فرکانس 11283 در مسیر w3 رو هم 68% دارم ....با تشکر
ورژن2.21 را بوسیله لودر میکروباکس2 بر روی دانگل خود انتقال بدهید در لودر هم نیازی به تنظیم خاصی نیست.دوستان یکی مشکل مارو هم اگر میتونه حل کنه از 2روز پیش هیچ تصویری ندارم ورزن2.19 ریختم هیچ تصویری وهیچ شکه ای رو بازنکردنکرد که نکرد میکرو سری اول رو هم دارم میخواستم بدونم برای ریختن برنامه های میکرو 2بروی میکرو 1 باید تنظیماتی رو توی لودر انجام بدهم یا نه ..ممکنه یکی راهنمای کنه متشکرم
درودسلام دوستان عزیز فرق hd box vi با میکروباکس چیه؟؟؟