دوست عزیز.با درود
پس این لینک برای چی هستش تبدیل میکروباکس 1به 2 من انتقالش دادم و کار می کنه ولی کانلی باز نمی کنه دلیلش برای چی هستش راحت هم نرم افزار 223 را قبول کرد
سلام خدمت شما star irsat
مارا تا لب چشمه آوردید تشنه بر گردوندید . عزیز جواب مارا کی میدهید !!؟
سلام بر شما دوست گرامی. بنده هم با ورژن1.43 مشکل داشتم و از ورژن1.41 استفاده کردم و بسیار منوی کامل و خوبی داره که بی شک مورد پسندتون قرار میگیره و به راحتی هم به دانگل تزریق میشه.در بخش مربوطه میتونید این ورژن رو دانلود کنید.پیدا نکردید بگید براتون همینجا میزارم.سلام به دوست وهمکار عزیزم استاد گرامی علی رسیور من خوشحالم که به سایتون وصل شدم اون هم توسط ایوب عزیز داداش گلم غرض از مزاحمت میکروباکس 1 من که اخرین نرم افزار بدون کنترل لوگوی ابی وسیکنال داشته رو زدم حال می خوام تبدیل رسیور کنم الان فایل کلین ونرم افزار 143 را هم قبول نمی کنه لطفا راهنمایی نمایید.متشکرم
دوست عزیز شما یکبار دانگلتو کلین کن، اگر کلین هم نشدسلام من میکرو ایسی تعویضی سریال 1073 و تبدیل شده به سریال 1036 دارم من وقتی میخوام برنامه بهش بدم لودر رو 1 درصد وایساده جلو نمیره چیکار کنم من؟؟؟؟؟
دوست من فعلا بزارش همون کنار باشه آنهائی که قطعه عوض کردن دارند چرت می زنندسلام. من دانگل میکرو 1 با شماره سریال 902149707 دارم. هیچ کاری هم هنوز روش نکردم. الان باید چه کنم که راه بیفته ؟ آیسی عوض کنم ؟ اگه بله اونوقت باید جی تگ بشه یا نرم افزارو میشه با rs232 روش ریخت ؟
یه توضیح کامل بدین ممنان میشم .
من ميكرو با سريال 10142 دارم براي راه افتادنش بايد چكار كنم؟
اوكي
اما كسي به سوالم جواب نداده :'(