کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

es2005

کاربر
2006-10-12
44
106
سلام دوستان به دادم برسين
امروز يه دانگل ميكرو گرفتم
خاستم ابگريت كنم نميدونم چي كار كردم كه ديگه نه كانالي باز ميكنه نه تصيرش بالا مياد
چه خاكي به سرم كنم
با اون دوتا لودر مخصوص ابگريت نميشه فقط با اMicroboxII_Uploader V2.004.exeاين لودر ابگريت ميشه و فرقي هم نميكنه فايل فل و كلين هم ريختم فرق نكرد

b_p

کاربر
2010-04-01
30
54
44
با سلام.
من یک مدته که از دانگلم استفاده نکردم. امروز شنبه روز عید فطر است (عید همتون هم مبارک باشه!!!). میشه یکی به من بگه دقیقا واسه استفاده از امروز به بعدم چه نرم افزاری رو به دانگلم بدم، یعنی 1.40 را بدهم یا 1.41 را
من از میکروباکس 1 قدیمی (سریال دار) استفاده می کنم و از جهت شیرینگ w3.
قبلا دانگل به خوبی کار می کرد اما الان نه اصلا کار نمی کنه!

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
با سلام.
من یک مدته که از دانگلم استفاده نکردم. امروز شنبه روز عید فطر است (عید همتون هم مبارک باشه!!!). میشه یکی به من بگه دقیقا واسه استفاده از امروز به بعدم چه نرم افزاری رو به دانگلم بدم، یعنی 1.40 را بدهم یا 1.41 را
من از میکروباکس 1 قدیمی (سریال دار) استفاده می کنم و از جهت شیرینگ w3.
قبلا دانگل به خوبی کار می کرد اما الان نه اصلا کار نمی کنه!

میکرو 1 با نرم افزار 1.40 و مسیر w3 وصله

samiiiiii

کاربر
2010-09-15
2
2
سلام دوستان عزیز.1 سوال دارم در مورد دانگل میکروباکس یه توضیحی میدید چیه؟به اینترنت وصل میشه میتونیم کانال پولی و ببینیم یه توضیح ابتدای میدید ممنون

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
و روي جهتهاي مختلف تعداد زيادي كانالهاي كارتي باز ميشود

سلام دوستان عزیز.1 سوال دارم در مورد دانگل میکروباکس یه توضیحی میدید چیه؟به اینترنت وصل میشه میتونیم کانال پولی و ببینیم یه توضیح ابتدای میدید ممنون

دانگل ميكرو يك رسيور ولي با برنامه مخصوص تبديل به دانگل ميشه
براي راه اندازي دانگل احتياج به يك ال ان بي كه روي جهت شيرينگ داريد مثل w3
سيم دانگل به ال ان بي w3 وصل و دانكل از طريق كابل آپگريد r232 به رسيور وصل ميشود
اين روش احتياج به اينترنت ندارد

samiiiiii

کاربر
2010-09-15
2
2
دانگل ميكرو يك رسيور ولي با برنامه مخصوص تبديل به دانگل ميشه
براي راه اندازي دانگل احتياج به يك ال ان بي كه روي جهت شيرينگ داريد مثل w3
سيم دانگل به ال ان بي w3 وصل و دانكل از طريق كابل آپگريد r232 به رسيور وصل ميشود
اين روش احتياج به اينترنت ندارد

فقط جهت w3 w6 بازه.نایلست (الجزیره اسپورت) و پوشش نمیده؟این دانگل چند ماه بازه؟ بعد از اینکه اعتبار دانگل تموم شد نرم افزارش میاد؟

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
بعد از اتمام شرينگ ميتوانيد به عنوان رسيور استفاده كنيد

فقط جهت w3 w6 بازه.نایلست (الجزیره اسپورت) و پوشش نمیده؟این دانگل چند ماه بازه؟ بعد از اینکه اعتبار دانگل تموم شد نرم افزارش میاد؟
جهت w3 جهت شرينگ و دريافت كد كانالها ميباشد
فعلن در جهتهاي هاتبرد نايل ست عرب ست آسترا .... كانال باز ميكند
اگر سري جديد بگيريد معمولن حدود 1 سال كارميكند
بعد از اتمام شرينگ ميتوانيد به عنوان رسيور استفاده كنيد

mehr21

کاربر
2010-01-04
2
8
43
دوست عزیز من الان دو روزی میشه که میکروباکس 2 گرفتم من با دو جهت تست کردمw3وw6 دو سه برنامه هم تست کردم موقعی که روی شبکه های کارتی میزم فقط برای چند ثانیه باز میشه وبرای اینکه وصل بشه باید کانال عوض کنم به نظر شما مشکل از کجاست؟ رسیور من استرانگ 4622 ایکس 2 باتشکر

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34
دوستان ايا ميكرو1 كانالهاي ماهواره استرا رو باز ميكنه؟كانال ستها و كانال مثبتها مخصوصا؟ممنون
تعداد اندکی از کانال های آسترا رو باز می کنه اون هم در گاهی از مواقع و در مورد کانال مثبت ها هم به همین ترتیب است.

hossein77

کاربر
2010-09-12
2
2
36
ببخشید دانگل میکرو باکسی دارم که نه نرم افزار قبول میکنه نه کنترلش کار میکنه روشن میشه ولی هیچ کاری با هاش نمیتونم انجام بدم باید چیکار کنم

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
چراکسی جواب سوال من نمیده لطفا کمکم کنید

دوست عزیز الفا و میکرو توی یک سری هستن مثل اس باکس و میکرو 2 پس آلفا جز سری یک هستش چون دانگل های سری بعد که اومدن روشون اسمشون رو ننوشته بودن و فقط روی کارتون دانگل بود

بالا