کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
کمک

با درود

من هر کاری می کنم میکرو2 آبگرید نمیشه........طبق کارهایی که در سایت نوشته

انجام دادم ولی بازم ابگرید .....نمیشه من امروز دانگلو خریدم... و هنوز ریسور است

هنگامی که از لودر برنامه رو انتخاب میکنم وبعد استارت می زنم دو نوار زیر پر نمیشه

لطفا اگه میشه کمک فوری کنید.

saeedss

کاربر
2008-01-01
35
61
دانگلی از بانه گرفتم که کارتنش سفید رنگ وهیچ ارمی نداره حالا با برنامه microbox2 اپگردش کردم .ولی وقتی وصلش می کنم تصویر درسته ولی دستگاه همش ریست میکنه لطفا دوستان کمکم کنند. .ممنون.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

با درود

هنگامی که از لودر برنامه رو انتخاب میکنم وبعد استارت می زنم دو نوار زیر پر نمیشه

سلام
اگر مراحل را درست انجام دادید
به احتمال زیاد لودر با مادر برد شما سازگاری نداره
این لودر روی خیلی از مادر برد ها و تبدیل 232 کار نمیکنه
اگر ممکن علی آقا و آقا شیهان راهنمایی کنند
ممنون

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
کمک

با درود

از دوستان عزیز دیگه بویژه علی اقا میخوام به کمک کنید

لطفا فوری

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
دانگلی از بانه گرفتم که کارتنش سفید رنگ وهیچ ارمی نداره حالا با برنامه microbox2 اپگردش کردم .ولی وقتی وصلش می کنم تصویر درسته ولی دستگاه همش ریست میکنه لطفا دوستان کمکم کنند. .ممنون.

دانگلی که شما گرفتید منم از اونجا گرفتم .میکرو 1 هست و باید با برنا مه میکرو1 اپگرید بشه نه 2

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
من میکرو1 سری جدید دارم که تاریخ اعتبارش 01/03/2011 هست در صورتیکه دوستم میکرو سری قدیم داره و تاریخ اعتبارش 04/2011 هست جریان چیه؟قدیمیا بیشتر اعتبار دارن؟ممنون

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saeedss

کاربر
2008-01-01
35
61
دانگلی که شما گرفتید منم از اونجا گرفتم .میکرو 1 هست و باید با برنا مه میکرو1 اپگرید بشه نه 2
ولی با برنا مه میکرو1 اپگریدش کردم روی یک صفحه ای می می ایسته وبا ok کردن 3تا گزینه می یاد که مربوط به lnb وtwin که هیچ کاری انجام نمی دهد درضمن تاریخ 2010 نوشته ودر جلوی کد گزینه اخر چیزی ننوشته. ممنون

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام
تو منوی دانگل من قسنت بالا امروز گزینه sn is expired اومده این واسه چیه؟البته میدونم معنیش چی میشا ولی واسه چی اومده و چکار باید کرد در حال حاضر که مشکلی نیست و کانالهام بازه.
دانگل من میکرو 1 سری جدید کاتون سفیده و بدون سریاله اینم عکس منوی دانگل:

پیوست‌ها

• 55.2 کیلوبایت بازدیدها: 89

pouya7810

Banned
2009-06-16
53
69
44
با سلام
من رسیور hd دارم. از میکروباکس استفاده میکنم.با میکرو چه کانالای hd رو میتونم ببینم؟ممنون میشم راهنمایی کنین.

bebasat

کاربر
2009-07-08
33
37
39
اقا یکی به داد ما برسه

میکرو باکس رو وقتی کابل سیگنال رو بهش وصل می کنم تصویر منوی میکرو شروع به پرپر شدید می کنه و هیچ کانالی رو هم باز نمی کنه ولی وقتی کابل سیگنال رو جدا می کنم منو ثابت روی تصویر می مونه کابل سیگنال رو تست کرم مشکلی نداره دانگل هم خوب برنامه می گیره ولی وقتی کابل سیگنال رو می بندم این مشکل پیش می اید می خواستم منو راهنمایی کنید با تشکر

البته ناگفته نماند علی ریسیور گفتند که ای سی مشکل داره می خواستم بدونم کدام یک از ای سی هاش مشکل دار در روی برد دو ای سی وجود داره اما در پشت بردیک ای سی بزرگ و چند ای سی کوچک وجود داره

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
اقا یکی به داد ما برسه

میکرو باکس رو وقتی کابل سیگنال رو بهش وصل می کنم تصویر منوی میکرو شروع به پرپر شدید می کنه و هیچ کانالی رو هم باز نمی کنه ولی وقتی کابل سیگنال رو جدا می کنم منو ثابت روی تصویر می مونه کابل سیگنال رو تست کرم مشکلی نداره دانگل هم خوب برنامه می گیره ولی وقتی کابل سیگنال رو می بندم این مشکل پیش می اید می خواستم منو راهنمایی کنید با تشکر

البته ناگفته نماند علی ریسیور گفتند که ای سی مشکل داره می خواستم بدونم کدام یک از ای سی هاش مشکل دار در روی برد دو ای سی وجود داره اما در پشت بردیک ای سی بزرگ و چند ای سی کوچک وجود داره
سلام دوست عزيز
اينجور كه معلومه دستگاه شما ولتاژ كم مياره وشايد از ادابتور باشه اگر دسترسي داريد با يك ادابتور ميكروباكس سالم تست كنيد اگر نه به تعميركار وارد مراجعه كنيد چون اينجور كه معلومه از تعميرات سررشته نداريد وممكن است به دانگل خودتون آسيب بيشتري برسونيد:eek:ky:

sheypoorchi99

کاربر
2010-10-22
2
2
45
دوستان سلام
من يه ميكرو باكس 2 خريدم ميخوام بدونم رو جهت w3 چه فركانسي رو با چه درصدي تنظيم كنم كه مشكلي نداشته باشم.
من فركانس 10928 رو روي 50 درصد با رسيور ميگيرم ولي تو ميكروباكس قدرت سيگنال روي 20 هستش و كيفيت سيگنال 0 درصد هستش.
كسي ميتونه راهنماييم كنه؟

alis63

کاربر
2009-09-29
14
33
دوستان سلام
من يه ميكرو باكس 2 خريدم ميخوام بدونم رو جهت w3 چه فركانسي رو با چه درصدي تنظيم كنم كه مشكلي نداشته باشم.
من فركانس 10928 رو روي 50 درصد با رسيور ميگيرم ولي تو ميكروباكس قدرت سيگنال روي 20 هستش و كيفيت سيگنال 0 درصد هستش.
كسي ميتونه راهنماييم كنه؟[/QUOTE

داداش شما باید فرکانس 11492 رو بالای 80 درصد داشته باشید (من روی آیکلاس منظورم هست).
در ضمن گول این فرکانس کانال های فارسی رو نخور این فرکانس همین طوریش هم 90 به بالاست.
این هم بگم با قدرت فرکانس دانگل کاریت نباشه .روی رسیور تنظیم کن .

pouya7810

Banned
2009-06-16
53
69
44
با سلام
من رسیور hd دارم. از میکروباکس استفاده میکنم.با میکرو چه کانالای hd رو میتونم ببینم؟ممنون میشم راهنمایی کنین.

titaniva

کاربر
2009-05-01
4
7
42
سلام
چرا دانگل میکرو باکس دو و رسیور x ii 4622 مشکل داره ؟ بیشتر کانالها بعد از یک دقیقه قطع می شود ؟ دوباره با بالا پاین کردن برمی گرده ؟

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
با سلام
اگر ریسیور شما فول hd باشد کانال های hd بدون دانگل باز هستند
میکرو قابلیت باز کردن کانالهای hd را ندارد

m.sultani.usa

کاربر
2010-10-25
1
1
106
سلام به استادان و کاربران محترم

من یک دانگل خریدم به یک دوستم در حدود 5 ماه گزشته مگر در این چند وقت بند شده

دانگل اش در پیش رویش کدام نام ندارد من خواستم که یک پیام به شما بفرستم اگر شما استادان محترم یا کاربران محترم داشته باشن من را در این عرصه همکاری کنن

و مشخصات و تصویر اش را برایتان اپلو کردم اگر سافتویر جدید اش برایم بگزارید

STB INFORMATION

Model Name AX5001
Boot Ver 1.0.0
S/W Ver 1.01.23.(Jun 5 2010
H/W Ver ver 0.4

بالا