سلام دوست عزيز
من ميكروباكس1 دارم اشتباهي نرم افزار ميكروباكس 2
ريختم الان هيج نرم افزاري رو قبول نميكنه
همي فايلهايي كه توي سايت بود تجربه كردم اصلا نرم افزار قبول نميكنه خط اول ميره صددرصد خط بايين 25درصد مي ايسته
متشكرم
دوستان عزيز من يكي از دارندگان ميكرو سري اول يعنيميشه گفت سري اولي كه اومد فكر كنم 5/2پيش كه امد باشم با اين نرم افزاري كه گفته شده مجددا ميشود استفاده كرد چند بار نرم افزار انتقال دادم اما هيچ تصويري دريافت نكردم ضمن اينكه چراغ سبز نيز روشن نميشود ميشود يكي از دارندگان اين سري ميكرو اگر اطلاعات كاملي دارديك توضيحي بدهد ببينم اشكال از چيه يا اين سري شاdد ديگه اين نرم افزار هم بكارش نياد متشكرم
با سلام.ميكرو با سريال 09روبرنامه 1/66و1/67و1/68 زدم در هر سه مورددانكل بعداز 30ثانيه نشون دادن تصويرقطع وديگه نشون نميدهد بايد دانگل رو از برق بكشم چنددقيقه بمونه مجدد بزنم بازم مهمونه چندثانيه است مجدد قطع ميشود وقتي هم تو منو ميرم بعد از يكي دوبار تنظيمات منوهنگ ميكنه بايد از برق بكشم دوباره بزنم به برق تاكار كنه چند ثانيه. بادوتا دانگل سريال09اين مشگل رو دارم قطعه عوض نكردم لطفا راهنماي كنيد مشكل در كجاست (متشكرم)
سلام. میکرو1 من بار نرم افزار 1.67 وصله ولی هر 1 دقیقه روی کانال فریزمیشه کانال عوض میکنم وصلمیشه همینطور ادامه داره....
رسیور استرووکس هست . مشکل از چیه دوستان پاک؟
من مشکلم مثل پست بالای هست.راهنماییکنید؟
کسی جواب نداره بابا
لطفا مدير سايت يا هر عزيزي كه متونه مارو راهنماي كنه ممنونش ميشيمnmm
چرا كسي جواب مارو نميده باريختن برنامه دانگل هنگ ميكنه و40ثانيه بيشتر كانال باز نمي كنه مشكل كجاست علي اقا لطفا راهنماي كنيد (ميكروقديمي09).متشكرم
عزیز رسیورتون چیه؟ جهت w3 دقیق تنظیم شده ؟چرا كسي جواب مارو نميده باريختن برنامه دانگل هنگ ميكنه و40ثانيه بيشتر كانال باز نمي كنه مشكل كجاست علي اقا لطفا راهنماي كنيد (ميكروقديمي09).متشكرم
من رسیور م astro vox8080 هست. گزینه dongle داره. به نظرتون مشکل از رسیورم هست؟ سیتم بیس را ساپورت داره. ولی کریپتو را با زنمی کنه و منوی کد دهی برای سیستم بیس داره. کمک کنید.
مثلا جهت سیروس را که دارم کانال pg را باز نمی کنه.
عجب اشتباهی کردم رسیور astro vox8080 خریدم. تو تنضیمات قسمت دنگل داره