کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

arya7

کاربر
2010-03-11
77
164
فایلی برا برگردوندن شماره سریال میکرو باکس 5 بعد از فلش کردن میخام
با رید کردن از ای سی فاش سالم با پروگرامر هم نمیشه باز هم بون سریاله !!!!!

ABS56

کاربر
2007-10-27
45
45
سلام دوست عزيز
من ميكروباكس1 دارم اشتباهي نرم افزار ميكروباكس 2
ريختم الان هيج نرم افزاري رو قبول نميكنه
همي فايلهايي كه توي سايت بود تجربه كردم اصلا نرم افزار قبول نميكنه خط اول ميره صددرصد خط بايين 25درصد مي ايسته
متشكرم

zambrota

کاربر
2009-02-05
17
17
دوستان عزيز من يكي از دارندگان ميكرو سري اول يعنيميشه گفت سري اولي كه اومد فكر كنم 5/2پيش كه امد باشم با اين نرم افزاري كه گفته شده مجددا ميشود استفاده كرد چند بار نرم افزار انتقال دادم اما هيچ تصويري دريافت نكردم ضمن اينكه چراغ سبز نيز روشن نميشود ميشود يكي از دارندگان اين سري ميكرو اگر اطلاعات كاملي دارديك توضيحي بدهد ببينم اشكال از چيه يا اين سري شاdد ديگه اين نرم افزار هم بكارش نياد متشكرم

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
سلام دوست عزيز
من ميكروباكس1 دارم اشتباهي نرم افزار ميكروباكس 2
ريختم الان هيج نرم افزاري رو قبول نميكنه
همي فايلهايي كه توي سايت بود تجربه كردم اصلا نرم افزار قبول نميكنه خط اول ميره صددرصد خط بايين 25درصد مي ايسته
متشكرم

با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی به این لینک مراجعه نمائید، ابتدا با دقت و با حوصله مطالب را مطالعه نموده و سپس با استفاده از همان نرم افزار موجود در پست اول دقیقاً مطابق شکل عمل نمائید.
امیدوارم موفق شوید.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=43732

:eek:k:​

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوستان عزيز من يكي از دارندگان ميكرو سري اول يعنيميشه گفت سري اولي كه اومد فكر كنم 5/2پيش كه امد باشم با اين نرم افزاري كه گفته شده مجددا ميشود استفاده كرد چند بار نرم افزار انتقال دادم اما هيچ تصويري دريافت نكردم ضمن اينكه چراغ سبز نيز روشن نميشود ميشود يكي از دارندگان اين سري ميكرو اگر اطلاعات كاملي دارديك توضيحي بدهد ببينم اشكال از چيه يا اين سري شاdد ديگه اين نرم افزار هم بكارش نياد متشكرم

با سلام :
دوست عزیز توصیه بنده به شما این است که ابتدا
دو الی سه مرتبه فایل کلین را به دانگل میکروباکس انتقال دهید، سپس نرم افزار ورژن 1.66 را که در سایت نیز موجود می باشد را به دانگل انتقال داده و در نهایت جهت فعال سازی مجدد دانگل بر روی یکی از کانالهای الجزیره اسپورت روی ماهواره هاتبرد بروید، اگر چند ثانیه بر روی این شبکه مکث کنید تاریخ اکسپایر دانگل توسط سیگنال ارسالی از سرور میکروباکس تغییر و شرینگ برقرار خواهد شد.
موفق و پیروز باشید.:eek:k:

nedaulhaq

کاربر
2011-03-26
24
39
سلام آقای علی من یه سوال داشتم .
ماکروباکس من بااین شماره سریال 0980106971 استش .
من سافتویر 1.66 رویختن کارنمیکند لطفاً بگوید باید چکار کنم
ودر مورد این مایکروباکس معلومات بدهد که این سری جدید استش یاخیر

nmm

کاربر
2007-08-15
13
5
با سلام.ميكرو با سريال 09روبرنامه 1/66و1/67و1/68 زدم در هر سه مورددانكل بعداز 30ثانيه نشون دادن تصويرقطع وديگه نشون نميدهد بايد دانگل رو از برق بكشم چنددقيقه بمونه مجدد بزنم بازم مهمونه چندثانيه است مجدد قطع ميشود وقتي هم تو منو ميرم بعد از يكي دوبار تنظيمات منوهنگ ميكنه بايد از برق بكشم دوباره بزنم به برق تاكار كنه چند ثانيه. بادوتا دانگل سريال09اين مشگل رو دارم قطعه عوض نكردم لطفا راهنماي كنيد مشكل در كجاست (متشكرم)

nmm

کاربر
2007-08-15
13
5
با سلام.ميكرو با سريال 09روبرنامه 1/66و1/67و1/68 زدم در هر سه مورددانكل بعداز 30ثانيه نشون دادن تصويرقطع وديگه نشون نميدهد بايد دانگل رو از برق بكشم چنددقيقه بمونه مجدد بزنم بازم مهمونه چندثانيه است مجدد قطع ميشود وقتي هم تو منو ميرم بعد از يكي دوبار تنظيمات منوهنگ ميكنه بايد از برق بكشم دوباره بزنم به برق تاكار كنه چند ثانيه. بادوتا دانگل سريال09اين مشگل رو دارم قطعه عوض نكردم لطفا راهنماي كنيد مشكل در كجاست (متشكرم)

sasan44

کاربر
2008-03-30
26
14
سلام. میکرو1 من بار نرم افزار 1.67 وصله ولی هر 1 دقیقه روی کانال فریزمیشه کانال عوض میکنم وصلمیشه همینطور ادامه داره....
رسیور استرووکس هست . مشکل از چیه دوستان پاک؟

nmm

کاربر
2007-08-15
13
5
لطفا مدير سايت يا هر عزيزي كه متونه مارو راهنماي كنه ممنونش ميشيمnmm

nmm

کاربر
2007-08-15
13
5
چرا كسي جواب مارو نميده باريختن برنامه دانگل هنگ ميكنه و40ثانيه بيشتر كانال باز نمي كنه مشكل كجاست علي اقا لطفا راهنماي كنيد (ميكروقديمي09).متشكرم

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545

سلام. میکرو1 من بار نرم افزار 1.67 وصله ولی هر 1 دقیقه روی کانال فریزمیشه کانال عوض میکنم وصلمیشه همینطور ادامه داره....
رسیور استرووکس هست . مشکل از چیه دوستان پاک؟

من مشکلم مثل پست بالای هست.راهنماییکنید؟

کسی جواب نداره بابا

لطفا مدير سايت يا هر عزيزي كه متونه مارو راهنماي كنه ممنونش ميشيمnmm

چرا كسي جواب مارو نميده باريختن برنامه دانگل هنگ ميكنه و40ثانيه بيشتر كانال باز نمي كنه مشكل كجاست علي اقا لطفا راهنماي كنيد (ميكروقديمي09).متشكرم

با عرض سلام :
دوستان عزیز در مرحله اول شما باید مطمئن شوید که رسیورتان دانگل میکروباکس را ساپورت می کند یا که خیر؟

اگر مطمئن هستید که رسیورتان ساپورت می کند، بهتراست تنظیمات رسیورتان را بررسی نمائید که بر روی پروتکل Twin قرار داشته باشد.
سپس باید به تاپیک راه حل مشکل نگرفتن نرم افزار در میکروباکس1 مراجعه می نمودید، به همین منظور بهتر است به لینک زیر مراجعه نمائید،

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=35427&page=4

در این بخش ( در پست شماره 40 ) دو فایل وجود دارد که توسط بنده قرار داده شده،
اگر با حوصله و با دقت کامل به همان دستور العمل هایی که در آن پست ذکر شده عمل نمائید، مشکل شما رفع خواهد شد.

توجه داشته باشید که در حال حاضر آخرین نرم افزار میکروباکس نیز ورژن 1.68 می باشد.

sasan44

کاربر
2008-03-30
26
14
من رسیور م astro vox8080 هست. گزینه dongle داره. به نظرتون مشکل از رسیورم هست؟ سیتم بیس را ساپورت داره. ولی کریپتو را با زنمی کنه و منوی کد دهی برای سیستم بیس داره. کمک کنید.

sasan44

کاربر
2008-03-30
26
14
عزیز رسیورتون چیه؟ جهت w3 دقیق تنظیم شده ؟

sasan44

کاربر
2008-03-30
26
14
عجب اشتباهی کردم رسیور astro vox8080 خریدم. تو تنضیمات قسمت دنگل داره

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
من رسیور م astro vox8080 هست. گزینه dongle داره. به نظرتون مشکل از رسیورم هست؟ سیتم بیس را ساپورت داره. ولی کریپتو را با زنمی کنه و منوی کد دهی برای سیستم بیس داره. کمک کنید.

مثلا جهت سیروس را که دارم کانال pg را باز نمی کنه.

عجب اشتباهی کردم رسیور astro vox8080 خریدم. تو تنضیمات قسمت دنگل داره

با عرض سلام :
دوست عزیز اگر اشتباه نکنم رسیور شما باید از خانواده رسیورهای لینوکسی دو تیونره باشد،
به همین منظور پیشنهادی که بنده می توانم به شما بکنم این است که 1= ابتدا همیشه سعی کنید رسیورتان را با آخرین نرم افزار ( پچ یا ایمیجی ) که برای این مدل رسیور ارائه می گردد بروز رسانی نمائید. 2= در ضمن به این نکته بسیار مهم نیز باید توجه داشته باشید که همیشه بعد از اتمام آبگرید رسیورتان با آخرین و جدید ترین نرم افزار، باید امولاتور نرم افزار را نیز فعال نمائید تا رسیور تان قادر به باز کردن کانالهای کارتی و کدگذاری شده باشد.
آموزش فعال کردن امولاتور رسیور Astrovox8080 :
بعد از انتقال آخرین نرم افزار ، رسیور را ریست فکتوری کرده و بعد وارد منو شده و بر روی System چهار ثانیه Pagedown را نگه میدارید تا گزینه کد بیس اضافه شود.
با آخرین برنامه تمام کد بیس باز می شود و نیاز به کد دستی نیست.

آموزش فعال کردن گزینه Twin :
ابتدا وارد منو شده ، سپس وارد سیستم ستینگ می شوید ، بعد روی لاین RS232 با دکمه ولوم ریموت کنترل گزینه مورد نظرتون را انتخاب کنید ===> دانگل ( Dongle ):

menu+system setting+line rs232+press volum+button

در پایان دوست عزیز اگر لطف بفرمائید و سوالات و مشکلات اینگونه رسیورها را فقط در تالار و تاپیک مخصوص به خودش مطرح نمائید ، مطمئن باشید مدیران محترم و زحمتکش آن بخشها نیز در اسراء وقت پاسخ سوال شما دوستان را خواهند داد.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
بالا