star irsat
مدیر بازنشسته
- 2011-02-23
- 1,192
- 5,650
دوست عزیز من این برنامه رو انتقال دادم ولی درمنو دانگل جهت شیرینگ روی w3 قرار داره و هر کاری میکنم روی جهت اینتل قرار نمیگیره لطفا راهنمایی کنید ؟
با دکمه sat گزینه رو به اینتلست تغییر دهید
دوست عزیز من این برنامه رو انتقال دادم ولی درمنو دانگل جهت شیرینگ روی w3 قرار داره و هر کاری میکنم روی جهت اینتل قرار نمیگیره لطفا راهنمایی کنید ؟
کسی می تونه راهنمایی بکنه ، من میکرو 1 دارم با آیسی تعویضی نرم افزار فعلی اون 1/71 هست وقتی می خوام ارتقاء بدم به نرم افزار 1/75 و پورت رو وصل می کنم نرم افزار به خوبی انتقال پیدا می کنه ولی با کمال تعجب روی منوی دستگاه همچنان همان نرم افزار قبلی رو نشون می ده ( 1/71) ؟ البته این رو هم جناب علی آقا گفته بودند که اگر از کلین استفاده کنم آیسی رو خراب می کنه
دوست عزیز چندبار نرم فزار 1.75 رو انتقال بدید و در صوذت نشدن از یک pc دیگه استفاده کنید
دقیقا منم همین مشکلو دارم....این کار رو هم کردم ولی نشد که نشد اصلا فایل کلین رو که خودش لودر داره رو انتقال نمی ده و تمامی نرم افزارهایی که با لودر میکرو 2 انتقال می دم قبول می کنه
سلام دوستان من دو سه روزی هست که با ورژن 1.71 هیچ کانالی رو باز ندارم میکرو 1 بدون تعویض قطعه سریال 90 رسیور 9595xiipvrممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
دوست عزیز کافیه جهت Intelsat1002 رو تنظیم کنید و در منو دانگل AM رو انتخاب کنید درضمن ورژن 1.71 و 1.74 با هم فرق نمیکنند[h=2][/h]دوستان سلام بعضی دوستان اعلام وضعیت میکرو قطعه تعویض نشده را با ورژن 1.74 وصل اعلام میکنند ولی من بعد از تزریق ورژن 1.74 با پیغام sn is expired مواجه میشم شماره سریال 090 دوستانی که با این ورژن و بدون تعویض قطعه کانالها را باز میکنند لطفا راهنمایی کنند متشکرم
دوستان سلام
من قطعه تعويض كردم بن نظر ميرسه بدرد بخور نيست ولي قطعه اصلي با نرم افزار 171 بسيار خوب بود سوالم اينجاست من قطعه اولي رو دوباره نصب كنم مشكلي پيش نمياد
استاد متوجه نشدم منظورتون اينه كه با قطعه تعويضي و نرم افزار 171 روي am مثل 09 عمل ميكنه من نرم افزار دستگاهم 176 هستش بايد نرم افزار 171 رو بريزمدوست عزیز لازم نیست قطعه قدیمی رو نصب کنید کافیه سرور am رو انتخاب کنید مثل 09 عمل خواهد کرد