کلیه سوالات و مشکلات در مورد دانگل MicroBox و آلفاوسری جدید میکروباکس فقط اینجا

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
با سلام به همه دوستان

من یک دانگل میکرو 1 دارم با شماره سریال 1036 ( البته با قطعه تعویض شده و فایل ریپیر ) که روی اون نرم افزار چکی باکس را ریختم .

البته قبل از تزریق نرم افزار چکی ، یک دامپ از اون گرفتم .

حالا میخوام از دامپ استفاده کنم و اونو به حالت اول برگردونم. ولی زمانی که لودر را باز می کنم و میخوام فایل را تزریق کنم ، اصلاً دانگل فایل را قبول نمی کند .

کابل انتقال نیز مشکلی ندارد .

به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه و چطور میشه از فایل دامپ استفاده کرد ؟

ممنون
استادعزیزم یاپسوندbin.رواضافه کن یاازلودرپست 714 همین صفحه استفاده کن

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
با سلام
علی آقا قطعخه بدستم رسید ونصب کردم منوی دانگل موجود نمی باشد وکانالی را هم باز نکرد با ورزن 1/83 هم منوئی ندارد هرچه سریع تر را هنمائی کنیدقطعه جدید که امروز بدستم رسید

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان و استادان گرامی

من یه دانگل میکرو 1 دارم . برنامه چی باکس را روش ریخته و گاهی شیرینگ وصل میشد و میشد برنامه ها را دید . دیروز وقتی داشتم دانگل را به وسیله کنترل خودش استندبای می کردم ، هنگ کرد و دیگه هیچی را قبول نکرد . چندبار از برق کشیدم و درآوردم ولی بازهم فایده نداشت .
حتی به کامیپوترهم که وصل کردم تا دوباره برنامه روش بریزم ، دانگل شناخته نشد . نه میشه erase کرد و نه فایلی را میشه روش بریزی.
البته وقتی به برق می زنم ، چراغ
قرمز روشن میشه ، ولی نمیدونم مشکل از کجاست که توسط تلویزیون و کامپیوتر شناخته نمیشه .

دوستان کسی هست کمکی بکنه ؟؟؟؟؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان و استادان گرامی

من یه دانگل میکرو 1 دارم . برنامه چی باکس را روش ریخته و گاهی شیرینگ وصل میشد و میشد برنامه ها را دید . دیروز وقتی داشتم دانگل را به وسیله کنترل خودش استندبای می کردم ، هنگ کرد و دیگه هیچی را قبول نکرد . چندبار از برق کشیدم و درآوردم ولی بازهم فایده نداشت .
حتی به کامیپوترهم که وصل کردم تا دوباره برنامه روش بریزم ، دانگل شناخته نشد . نه میشه erase کرد و نه فایلی را میشه روش بریزی.
البته وقتی به برق می زنم ، چراغ
قرمز روشن میشه ، ولی نمیدونم مشکل از کجاست که توسط تلویزیون و کامپیوتر شناخته نمیشه .

دوستان کسی هست کمکی بکنه ؟؟؟؟؟

از استادان عزیز کسی نمیتونه کمکی بکنه ؟

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542

درود
دوست عزيز شما اين بشته رو دانلود بفرماييد و طبق هلپ بسته تنظيمات رو اعمال بفرماييد مشكل شما حل خواهد شد طبق فرموده دوستمون فلش رسيورتون مورد پيدا كرده!!!

بعد از فايل دومي استفاده كنيد تا رسيورتون ب حالت قبلي ، كارخانه برگرده موفق باشيد

پیوست‌ها

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

درود
دوست عزيز شما اين بشته رو دانلود بفرماييد و طبق هلپ بسته تنظيمات رو اعمال بفرماييد مشكل شما حل خواهد شد طبق فرموده دوستمون فلش رسيورتون مورد پيدا كرده!!!

بعد از فايل دومي استفاده كنيد تا رسيورتون ب حالت قبلي ، كارخانه برگرده موفق باشيد

سلام دوست خوبم

مرسی . با بسته های جنابعالی مشکل حل شد و تونستم نرم افزار تزریق کنم . ممنون.

abadan55

کاربر
2008-03-04
6
4

درود

باسلام منم چنین مشکلی دارم منتها میکرو 1بود تبدیل کردم به2 بعدازیه مدت که خواستم راه اندازی کنم تصویر نداره فقط بالودرمیکرو2 برنامه قبول میکنه زمانی که برنامه میگیره تصویرش سیاه میشه بعدکه تمام میشه برنامه ازبرق خارج میکنم ومیزنم به برق هیچ تاثیری نشون نمیده چراغ قرمزش روشنه بالودر1 هم جواب نمیده .بااین برنامه مشکلم حل میشه ممنون ازشما .

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
باسلام منم چنین مشکلی دارم منتها میکرو 1بود تبدیل کردم به2 بعدازیه مدت که خواستم راه اندازی کنم تصویر نداره فقط بالودرمیکرو2 برنامه قبول میکنه زمانی که برنامه میگیره تصویرش سیاه میشه بعدکه تمام میشه برنامه ازبرق خارج میکنم ومیزنم به برق هیچ تاثیری نشون نمیده چراغ قرمزش روشنه بالودر1 هم جواب نمیده .بااین برنامه مشکلم حل میشه ممنون ازشما .
درود بله نرم افزار رو انتقال بديد مشكلتون حل ميشه در /صورتي كه رفع نشد بگيد نرم افزار ديگري اپلود ميكنم براتون

sara100

کاربر
2007-06-06
12
36
بنده با استفاده از لودر فوق العاده vet loader microbox به دلیل مشکلی(آپگرید نشدن) دانگل میکروباکس 1 آیسی تعویضی ام را به دانگل میکروباکس 2 یا sks تبدیل کردم و هم اکنون نرم افزارهای میکروباکس 2 به آن می خوره و شیرینگ هم برقرار است اما نمی دانم حالا چیکار کنم که مجددا دانگل میکروباکس 1 آیسی تعویضی ام به میکروباکس 1 اورجینال تبدیل شود تا نرم افزارهای اصلی میکروباکس 1 یعنی 1.87 و .....1.96و 2.01 به آن بخورد...

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام خدمت دوستان چون تا بحال با میکروباکس کار نکردم تا بحال اطلاعات خاصی در موردش نمیدونم وچند تا سئوال دارم که از دوستان خواهش میکنم راهنمائی لازمو بفرمایند ایادانگل میکروباکس اگه وصل بشه میتونه کانلهای hdرو هم باز کنه یانه ؟در ضمن چگونه بفهمیم که میکر باکس کدام مدل میباشد؟ وبرای وصل شرینگ ایا قطعه تعویضی باید انجام گیرد یا نه بدون تعویض با نرم افزار جدید میتونه شرینگش فعال بشه ممنون

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
با سلام خدمت دوستان چون تا بحال با میکروباکس کار نکردم تا بحال اطلاعات خاصی در موردش نمیدونم وچند تا سئوال دارم که از دوستان خواهش میکنم راهنمائی لازمو بفرمایند ایادانگل میکروباکس اگه وصل بشه میتونه کانلهای hdرو هم باز کنه یانه ؟در ضمن چگونه بفهمیم که میکر باکس کدام مدل میباشد؟ وبرای وصل شرینگ ایا قطعه تعویضی باید انجام گیرد یا نه بدون تعویض با نرم افزار جدید میتونه شرینگش فعال بشه ممنون

اره باز میکنه

روش نوشته دوست من

بدون تعویض باز میکنه

دیروز پروگرام کردم باز بود

میکرو 1 کنترل سیاه رنگ و میکرو 2 کنترل سفید رنگ دارد

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
دوستان سلام.چند روز پیش یکی از دوستان یک ورژن جدید مخصوص میکرو1 و آلفا قرار داده بود که دیتای w6 بود الان هرچی میگردم لینکشو پیدا نمیکنم.اگر کسی سراغ داره لینک دانلود را قرار بده.ممنون

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوستان سلام.چند روز پیش یکی از دوستان یک ورژن جدید مخصوص میکرو1 و آلفا قرار داده بود که دیتای w6 بود الان هرچی میگردم لینکشو پیدا نمیکنم.اگر کسی سراغ داره لینک دانلود را قرار بده.ممنون

سلام دوست خوبم

این هم لینک دانلود برنامه مورد نظر شما :

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=74832

بالا