کلیه سوالات و مشکلات رسیور Istar X300001G- istar 30000 mega - istar 30000 old

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
با سلام
من وقتی فیلمهای با فرمت mkv رو با این رسیور می خوام ببینم زیرنویس فارسی فیلم بعد از انجام تنظیمات تو encoding type و تبدیل اون به arabic window به خوبی قابل مشاهده هست ولی یک اشکال و جود داره اونم اینه که فونت زیر نویس خیلی کوچیکه!من چجوری میتونم فونت زیرنویس رو بزرگتر کنم که خواناتر بشه؟
در ضمن من مشکلات زیادی با این رسیور دارم که به این ترتیب هست:
1-سرعت تعویض کانالها در رسیور x30000 1g خیلی کنده!
2-وقتی روی کانالی میریم مثلا sky calcio رسیور سیگنالش صفر میشه و هنگ میکنه و با کنترل هیچ دکمه ای عمل نمی کنه بطوریکه مجبورم از کلید پشت رسیور برای بوت شدن استفاده کنم تا از این حالت در بیاد!
3-مشکل شطرنجی شدن کانال ضبط شده بر روی فلش هم در این رسیور وجود داره!
فکر کنم تنها خوبی که این رسیور داره قولی که در مورد باز بودن کانالها به مدت 2سال هست!
اگه کسی راهی بلده که این مشکلات من با این رسیور حل بشه به من هم بگه شاید به درد بقیه اعضا سایت هم بخوره.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
دوست عزیز اخرین نرم افزار رو بریز مشکل هنگ دستگاه خیلی بهتر شده . شما برای هنگ کمتر فقط برای کانالهای اسکای گزینه n.d.s رو فعال کن . شما موقع رکورد فرمت رو عوض کن ببین درست میشه و با یه فلش دیگه امتحان کن من مشکلی در رکورد این دستگاه ندیدم

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
ممنون،فرمت رو nds گذاشتم ولی مشکل همچنان ادامه داره دیگه دارم کلافه میشم خیلی هنگ میکنه اصلا دکمه های رو کنترل کار نمیکنه مجبورم از پشت رسیور بوت کنم!!!ولی مشکل ضبط کردن با تغییر فرمت از ts به mpg حل شد.مدت زمان تعویض کانال هم خیلی زیاده!این دستگاه اصلا سخت افزار خوبی نداره!cpu دستگاه هم خیلی ضعیف هست چون هی هنگ میکنه و سرعت عملکرد دستگاه پایینه!در ضمن همین این مشکلات با تمامی نرم افزار های موجود که امتحان کردم همچنان ادامه داره!

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
دوست عزیز مشکل شما اینه که هنوز زیاد کار کردن با این دستگاه بدستتون نیومده .من گفتم nds رو خاموش کن فقط زمانی که کانالهای اسکای رو نگاه میکنی اگه فریز داشت روشن کن ببین هنگ داره وکنترل چطوره برو رو یه کانال ازاد خاموش کن.

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
دوست عزیز مشکل شما اینه که هنوز زیاد کار کردن با این دستگاه بدستتون نیومده .من گفتم nds رو خاموش کن فقط زمانی که کانالهای اسکای رو نگاه میکنی اگه فریز داشت روشن کن ببین هنگ داره وکنترل چطوره برو رو یه کانال ازاد خاموش کن.

میگم نکنه از شرینگ هوایی استفاده می کنم اینجوری هست و هی هنگ میکنه!هنوز شرینگ اینترنتی رو فعال نکردم رو رسیور!در ضمن nds رو هم خاموش میکنم هم همینطوری هنگ میکنه!والا کلافه شدم.

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
شما ورزن 2.71 رو بریز ربطی به شرینگ هوایی نداره البته نگاه کن ببین درصد سیگنال شرینگ بالای 70 درصد باشه

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
با سلام
هنگام زدن دکمه off روی کنترل از من سوال میشه آیا Power off میکنید یا reboot!من چجوری میتونم این مورد رو از تنظیمات این رسیور هنگام خاموش کردن دستگاه پاک کنم؟

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
عزیزان این دستگاه 30000یک گیگ هنگ وحشتناکی داره وباید روزی 20یار انرا خاموش و روشن کرد و فعلا درست نمیشه

سلام ودروود
من قلق این رسیور به دستم اومد.شما اگه از شرینگ ماهوارهای استفاده می کنید حتما باید آخرین نرم افزار مربوط به دانگل داخلی این رسیور رو بهش تزریق کنین!آخرین نرم افزار رسمی که تو سایت رسمی آی استار هست ورژن 2.59 می باشد که من از وقتی که این نرم افزار رو دادم به رسیور دیگه اصلا هنگ نمی کنه!منتها شما حتما باید بعد تزریق نرم افزار و بوت شدن کامل دستگاه،رسیور رو ریست فکتوری کامل بکنید و بعد از کانالهایی که داخل ram دستگاه بک آپ گرفتین دوباره به رسیور بدین.مطمئن باشین دیگه هنگ نمی کنه!این کار فقط برای موقعی هست که دارین از شرینگ ماهواره ای استفاده می کنین!اگه از شرینگ اینترنتی استفاده می کنین از نرم افزار جدید که 2.73 هست استفاده کنید.

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام آقای hla
من تو مسیر menu----->system setting----->system رفتم ولی گزینه ای که مربوط به غیر فعال کردن سوال هنگام خاموش کردن یا استند بای بردن رسیور با دکمه پاور روی کنترل هست رو یافت نکردم.حالا چیکار کنم که از دست این گزینه کذایی خلاصی پیدا کنم!چرا برا خاموش کردن رسیور هی از ما سوال میکنه؟

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
کسی نیست به سوال ما پاسخ بده؟آقای hla کجایید تو قسمت system در منو گزینه ای که بشه این سوال رو غیر فغال کرد پیدا نکردم!شرحشو در پست قبلی گفتم ولی جوابی نگرفتم!

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
دوست عزیز من یه جا هستم دسترسی به دستگاه ندارم فقط این گزینه یکی از نشانهای x30000 1g هست که دوستان با 30000 معمولی اشتباه نخرن و کلاه سرشون نره . در اولین فرصت که برسم جوابتو میدم

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
با سلام
آیا میشه از تیونر این رسیور علاوه بر دریافت شرینگ رایگان ماهواره ای بطور همزمان به سرچ کردن فرکانسهای ماهواره w3 اقدام کرد و کانالهای این جهت رو دید.چون من از دیش ثابت دارم استفاده میکنم و 4خروجی سویچرم هم پره وامکان گرفتن ماهواره w3 واسم وجود نداره!

aminrm

کاربر
2012-03-06
1
3
سلام ببخشید من رسیور istar30000خریدم و مشکل هنگ کردنش بر طرف شد اما وقتی کابل hdرو به lcd میزارم تصویر داره اما صدا نمیاد در حالی که برا اولین بار که داشتم رسیور رو نصب میکردم صدا اومد بعد قطع شد علتش چیه؟اینو بگم از کابل نیست چون رو دستگاه دیگه امتحانش کردم صدا اومد لطف رهنماییم کنیدمدل تلویزیونم samsung سری 6 از تلویزیون نیست از رسیور چون رو تلویزیون دیگه امتحان کردیم باز هم کار نکرد صدای رسیور بعد از برنامه دادن و روشن کردنش اول صدا میاد بعد یهو قطع میشه البته فقط با کابل اچ دی اینجوریه که رسیور هنگ میکنه با خروجی ورودی کار میکنه منظورم avi
فکر نکنم از تنظیمات رسیور باشه چون با فیش خروجی ورودی صدا میاد ولی باکابل اچ دی نه اگه از تنظیمات رسیور باشه باید با خروجی ورودی هم صدا نیاد
میگم برنامه 2.74اومده ولی شما تو سایتتون نگذاشتید لطفا بزاریدش

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
دوست عزیز من اون کارهای که گفتم انجام ندادی گفتم یه عکس از تنظیمات داخل منو گزینه سیستم و osd بزار ببینم نزاشتی . اگه با اون نرم افزار مشکلت حل میشه تا امشب برات میزارم چون تو سایت اصلی نیومد بخاطر اون من اپ نکردم

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
با سلام و دروود
می خواستم بدونم این رم 1گیگ در Istar X30000 1G به چه کاری میاد؟آیا میشه بدون نیاز به فلش مموری بر روی رم داخلی این مدل رسیور عمل ضبط انجام داد؟اگه میشه آموزششو به ما یاد بدین لطفا!

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
دوست عزیز رم دستگاه فقط برای استفاده خود دستگاه جهت نرم افزار و دیگر مباحث خود دستگاه استفاده میشه

بالا