کلیه سوالات و مشکلات رسیور Istar X300001G- istar 30000 mega - istar 30000 old

vall

کاربر
2012-04-18
4
5
سلام دوستان اگر ممكنه فايل پيدي اف راه اندازي شيرينگ اينترنتي 300001gرا برام بزارين ممنون ميشم

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
توضیحاتی که قبل دادم اجرا کن بخاطر این منو نمیاد این عملیات رو انجام بده .

شما f1 رو بزن و بعد سه بار 1 بعد تنظیمات رو بزار روی enable ethernet تا منو فعال بشه و شرینگ برقرار

keyhan365

کاربر
2006-10-04
18
42
با تشکر فراوان از مدیر محترم بخش آی استار
لطفا در مورد انتخاب پایان زمان ضبط کردن توضیح دهید چون وقتی رکورد را می زنی شروع به ضبط می کند ولی تا جایی که من گشتم گزینه ای برای تعیین میزان وزمان پایان رکورد پیدا نکردم.

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
شما وقتی دکمه رکورد رو میزنی و شروع به ضبط میکنه دوباره همون دکمه رکورد رو بزن منو زمان میاد و میتونی زمان مورد نظر رو وارد کنی

keyhan365

کاربر
2006-10-04
18
42
شما وقتی دکمه رکورد رو میزنی و شروع به ضبط میکنه دوباره همون دکمه رکورد رو بزن منو زمان میاد و میتونی زمان مورد نظر رو وارد کنی
با سپاس فراوان از راهنمایی شما من قبلا هم به همین شکلی که فرمودید عمل کرده ام و مدت زمانی که در حال ضبط کردن است را نشان می دهد ولی مهم اینست که پایان ضبط کردن را با هیچ دکمه ای نمی توان تغییر داد ومن دکمه های عددی ودکمه های بالا وپایین و چپ وراست ok و منو وهر دکمه دیگری را که فکر کنید امتحان کر ده ام و نتوانستم پایان ضبط کردن که همه صفر است را تغییر دهم . لطفا بیشتر راهنمایی فرمایید. با تشکر

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
دوست عزیز من دقیق متوجه سوال شما نمیشم پایان ضبط کردن . شما وقتی دکمه قرمز رو دوبار میزنی میتونی تایم مورد نظر رو وارد کنی مثلا 1 ساعت بعد از یک ساعت دیگه ضبط متوقف میشه و میشه پایان ضبط

keyhan365

کاربر
2006-10-04
18
42
دوست عزیز من دقیق متوجه سوال شما نمیشم پایان ضبط کردن . شما وقتی دکمه قرمز رو دوبار میزنی میتونی تایم مورد نظر رو وارد کنی مثلا 1 ساعت بعد از یک ساعت دیگه ضبط متوقف میشه و میشه پایان ضبط

با سپاس مجدد از پاسختان همانطور که در تصویر زیر می بینیم وقتی مجددا دکمه رکورد را می زنم بلافاصله این دو تایم نمایان می شود که سمت راست00:01:15 / مدت زمانی که تا کنون ضبط کرده و سمت چپ / همه 00:00:00 است واحتمالا پایان ضبط که با هیچ دکمه ای نمی توان آن را تغییر داد چون مثلا دکمه های عددی را می زنم شماره کانال می آید ودکمه های اطراف ok را می زنم کانال یا صدا تغییر می کند.لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید با کدام دکمه ها پایان ضبط را وارد کنم.. با تشکر
DSC06015.JPG

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
با سپاس مجدد از پاسختان همانطور که در تصویر زیر می بینیم وقتی مجددا دکمه رکورد را می زنم بلافاصله این دو تایم نمایان می شود که سمت راست00:01:15 / مدت زمانی که تا کنون ضبط کرده و سمت چپ / همه 00:00:00 است واحتمالا پایان ضبط که با هیچ دکمه ای نمی توان آن را تغییر داد چون مثلا دکمه های عددی را می زنم شماره کانال می آید ودکمه های اطراف ok را می زنم کانال یا صدا تغییر می کند.لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید با کدام دکمه ها پایان ضبط را وارد کنم.. با تشکر
مشاهده فایل‌پیوست 64085

با سلام
من هم مشکل این آقا رو دارم لطفا راهنمایی بفرمایید.

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
باید با شمارهای روی کنترل اعداد رو وارد کرد من اوایل که با این دستگاه کار کردم اینجور بود اگه حذف شده ایراد نرم افزاری هست که شاید با نرم افزار جدید حل بشه

keyhan365

کاربر
2006-10-04
18
42
باید با شمارهای روی کنترل اعداد رو وارد کرد من اوایل که با این دستگاه کار کردم اینجور بود اگه حذف شده ایراد نرم افزاری هست که شاید با نرم افزار جدید حل بشه
با تشکر ازپاسختان البته من با پچ های مختلف از 2.59 تا 2.76 هر کدام را که قبلا امتحان کرده ام به همین صورت بوده لطفا در صورت امکان مشکل مر بوطه را به پچ نویسان آی استار انتقال دهید تا نسبت به رفع آن که قطعا نرم افزاری می باشد اقدام کنند . با سپاس

keyhan365

کاربر
2006-10-04
18
42
عدم هنگ آی استار 30000 یک گیگ موقع تعویض کانال فقط در شیرینگ هوایی با این پچ ها

من اکثر پچ ها را تست کرده ام کسانی که فقط از شیرینگ هوایی استفاده می کنند بهتره از پچ 2.50 (حدود 50 مگا بایت) یا 2.52 (حدود 32 مگا بایت)استفاده کنن چون اولا دیگه دستگاهشون موقع تعویض کانال هنگ نمی کنه و ثانیا رسیور هنگام خاموش کردن بلا فاصله بدون پرسش خا موش می شه.
من هر کدام از این پچ ها رو چند روزی امتحان کردم و مطمئن شدم که دیگه هر چقدر هم کانالها رو سریع عوض کنین دیگه از هنگ خبری نیست. پس فکر کنم ارزششو داشته باشه کسانی که از هنگ این رسیور به ستوه آمده اند قید چند کانالی که بیشتر با شیرینگ اینترنتی باز میشه رو بزنن و فقط از شیرینگ هوایی استفاده کنن و در عوض نفس راحتی بکشن!

ولی دوستانی که از شیرینگ اینترنتی استفاده می کنن این پچ ها بدردشون نمی خوره چون بعد از یکی دو دقیقه کانال فریز میشه و پیغام کانال کد شده میاد و باید دوباره کانال عوض کنند.

keyhan365

کاربر
2006-10-04
18
42
البته در تکمیل عرایضم به اطلاع دوستان می رسانم که با تستی که با پچ 2.77 انجام دادم در شیرینگ هوایی هنگ همچنان به قوت خود باقیست
ولی در شیرینگ اینترنتی بسیار بهبود پیدا کرده و رسیور هنگام تعویض کانال خیلی به ندرت هنگ می کند بنا بر این دوستانی که فقط از شیرینگ اینترنتی استفاده می کنند این پچ (2.77)بهترین گزینه است.

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
من با ورژن 2.77 از طریق شرینگ هوایی امتحان کردم تا اکنون هیچ هنگی مشاهده نشده!به نظر من این ورژن نرم افزار نسبت به ورزنهای قبلی خیلی بهتر شده چون هم امکانات جدیدتر از جمله زردرنگ شدن نام کانالایی که توسط شرینگ بازگشایی میشن به رسیور اضافه شده و هم مشکل هنگ که تا بحال دست به گریبانش بودم تا حالا بطور محسوسی از بین رفته!حد اقل برای من که اینجوری هست.این رو هم اضافه کنم که هنوز شرینگ اینترنتی رو بر روی رسیور فعال نکردم و فقط دارم با شرینگ ماهواره ای کانالهای کارتی رو می بینم.

aria2012

Banned
2012-02-10
70
111
مشکل رفع فریز در شرینگ اینترنتی در رسیور ای استار30000یک گیگا بایت

ببخشید میخواستم بدونم راهی یا نرم افزاری برای رفع یا کم کردن فریز کانال های مختلف در شرینگ اینترنتی این رسیور هست

aria2012

Banned
2012-02-10
70
111
اموزش تصویری وارد کردن اکانت جدید در رسیور ای استار30000یک گیگابایت

من یک اکانت از قبل خریده بودم تا این که این رسیور روخریدم ومن میخواستم بدونم کسی اموزش تصویری وارد کردن اکانت جدید و غیر فعال کردن اکانت خود رسیور روداره یا نه

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
شما چرا برای هر موضوع تاپیک جداگانه میزنی شما هر سوالی داری در همین جا مطرح کن و نظم بخش رو بهم نزن

aria2012

Banned
2012-02-10
70
111
ببخشید جواب بدید میخواستم بدونم راهی یا نرم افزاری برای رفع یا کم کردن فریز کانال های مختلف در شرینگ اینترنتی این رسیور هست

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
اگر از شرینگ هوایی استفاده میکنی باید سیگنال w3 قوی باشه و پ ا را زیت هم نداشته باشی و در شرینگ هوای همیشه رو بعضی ازکانالها مانند اسکای فریز داری . اگر از شرینگ اینترنتی استفاده میکنی باید هرچی سرعت اینترنت بهتر باشه بهتر است و برای کانالهای اسکای ماهواره هاتبرد usb رو به دستگاه زده و گزینه n.d.s رو فعال کن البته من با شرینگ اینترنتی هیچ فریزی ندارم حتی اسکای

aria2012

Banned
2012-02-10
70
111
ببخشید میشه بگین منظورتون ازn.d.sچیه وراه فعال کردنش چطوری . شما از چه اینترنتی وبا چه سرعتی استفاده میکنید چون من سرعت2میگ استفاده میکنم ولی بازهم روی بیشتر کانال ها از جمله پکیج skyخیلی فریز داره

بالا