اعلام آخرین وضعیت شرینگ Microbox II و S-BOX در جهات مختلف

ali5u

کاربر
2011-12-16
91
194
دوست عزیز دانگل میکرو2 خیلی وقته از کار افتاده!این دقیقا اعلام وضعیت دانگل میکرو1 میباشد!با نرم افزار جدید که هم برای میکرو1 با شماره سریال 107... و 90...

میدونم اما با عوض کردن قطعه (ایسی فلش )شیرینگ وصل میشه من خودم امتحان کردم و ا.ن دوستی که گفته با استناد به کدوم سایت هیچ سایتی این کار رو خود بنده انجام دادم و میکرو 2 رو راه انداختم باور ندارین امتحان کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
میدونم اما با عوض کردن قطعه (ایسی فلش )شیرینگ وصل میشه من خودم امتحان کردم و ا.ن دوستی که گفته با استناد به کدوم سایت هیچ سایتی این کار رو خود بنده انجام دادم و میکرو 2 رو راه انداختم باور ندارین امتحان کنید

سخت افزار میکرو باکس 2 با 1 از لحاظ پردازنده تفاوت دارد بنابراین امکان تبدیل میکرو باکس 2 به 1 نیست زیرا نرم افزار های میکروباکس 1 بر اساس otp سخت افزار کار می کنند بر عکس سری 2
بنابراین اگر شما قطعه مربوط به میکرو باکس 1 برای 2 استفاده کردید جواب داده سخت افزار مربوط به میکرو باکس 1 است نه 2 در مورد قطعی شرینگ این داگل بزودی وضعیت مشخص و نتیجه اعلام می شود

ارماگدون

کاربر
2008-03-23
3
14
we have decidedto support the re-micro ii dongel presented a new version waiting to start work wih dongel by eutelsat , may recived be set including : nova - sky - biss . time to upgrade and fixup the problems and of another month اینم معنیش: شروع به کار دوباره دانگل میکروباکس 2 توسط ماهواره w3 با استفاده از نرم افزار جدید بزودی فراهم می شود. و به تعداد کانالها افزوده خواهد شد از جمله پکیج های نوا - بیس- اسکای . قطع شدن سرویس یوتل ست و اوضاع نامناسب شیرینگ به دلیل عدم حمایت کارخانه های سازنده این دانگل از سرور و اخیراً با تولید دانگل میکروباکس 3 و...ضرر زیادی سرور متحمل شده، جهت رفع این مشکلات مذاکراتی روزهای گذشته صورت گرفته که نتیجه آن به سود دارندگان این دانگل شد.
منبع سایت میکرو باکس.به خاطر درخواست دوستمون.

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
we have decidedto support the re-micro ii dongel presented a new version waiting to start work wih dongel by eutelsat , may recived be set including : nova - sky - biss . time to upgrade and fixup the problems and of another month اینم معنیش: شروع به کار دوباره دانگل میکروباکس 2 توسط ماهواره w3 با استفاده از نرم افزار جدید بزودی فراهم می شود. و به تعداد کانالها افزوده خواهد شد از جمله پکیج های نوا - بیس- اسکای . قطع شدن سرویس یوتل ست و اوضاع نامناسب شیرینگ به دلیل عدم حمایت کارخانه های سازنده این دانگل از سرور و اخیراً با تولید دانگل میکروباکس 3 و...ضرر زیادی سرور متحمل شده، جهت رفع این مشکلات مذاکراتی روزهای گذشته صورت گرفته که نتیجه آن به سود دارندگان این دانگل شد.
منبع سایت میکرو باکس.به خاطر درخواست دوستمون.

دوست عزیز این خبر مربوط به الان نیست نیمه سال 2011 در همین سایت قرار دادم لینک زیر فعلا هیچ خبری جهت مشخص شدن وضعیت میکرو باکس 2 از سرور دریافت نکردم

1.irantks.biz/f689/

ali5u

کاربر
2011-12-16
91
194
سخت افزار میکرو باکس 2 با 1 از لحاظ پردازنده تفاوت دارد بنابراین امکان تبدیل میکرو باکس 2 به 1 نیست زیرا نرم افزار های میکروباکس 1 بر اساس otp سخت افزار کار می کنند بر عکس سری 2
بنابراین اگر شما قطعه مربوط به میکرو باکس 1 برای 2 استفاده کردید جواب داده سخت افزار مربوط به میکرو باکس 1 است نه 2 در مورد قطعی شرینگ این داگل بزودی وضعیت مشخص و نتیجه اعلام می شود

علی اقا درسته باید از قطعه میکرو 1 استفاده کرد و اینجوری شیرینگ برقرار میشه منم جز این حرفی نزدم و خودم این را تست کردم و اینجا اعلام کرد.تا دارندگان میکرو 2 هم با تهیه قطعه بتونن از دانگلشون استفاده کنند و شیرینگ وصل بشه مهم این نیست که شیرینگ مال چه دانگلی باشه مهم اینه که با تعویض قطعه دانگل راه می افته و مثل میکرو 1 به خوبی کار میکنه.و تا 7-8 ماه دیگه هم اعتبار پیدا میکنه و از این حالت بلاتکلیفی میکرو 2 در میان

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا درسته باید از قطعه میکرو 1 استفاده کرد و اینجوری شیرینگ برقرار میشه منم جز این حرفی نزدم و خودم این را تست کردم و اینجا اعلام کرد.تا دارندگان میکرو 2 هم با تهیه قطعه بتونن از دانگلشون استفاده کنند و شیرینگ وصل بشه مهم این نیست که شیرینگ مال چه دانگلی باشه مهم اینه که با تعویض قطعه دانگل راه می افته و مثل میکرو 1 به خوبی کار میکنه.و تا 7-8 ماه دیگه هم اعتبار پیدا میکنه و از این حالت بلاتکلیفی میکرو 2 در میان

دوست عزیز جسارت نشود اما اینجانب مدتها قبل تمام راه کارها توسط سخت افزار جهت تبدیل میکرو باکس 2 به 1 انجام دادم ای سی جدید هم موجود داشتیم اما به دلیل نوع پردازنده ها عملی نیست اگر شما موفق به انجام این کار شدید سخت افزار مورد استفاده مربوط به میکرو 1 است

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام
دوستان با ورژن 20/2 برای من دیتا اینتل قطع هستش ...آیا با این ورژن در جهت دیگه برای کسی کانالی باز هست؟با تشکر.

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
سلام دوستان با ورژن 20/2 برای من دیتا اینتل قطع هستش ...آیا با این ورژن در جهت دیگه برای کسی کانالی باز هست؟با تشکر.
با سلام به دوست عزیز......... محسن جان تمامی نرم افزارها اعم از 2.20 و 2.21-2.28-2.32 همگی آنها چه انتل سات و چه هلاست قطع کامل می باشند

خرگوش

کاربر
2008-11-20
35
55
MicroBox Dongle 2:
New version of MicroBox dongle has been released, which is version 2 of it, here in our site we will be providing the way of updating MicroBox I to MicroBox II as we always do, plus that the way of reverting that back. In addition of that you will find all the softwares and tools needed to do this operation.Till now MicroBox II still under testing as a software not as a hardware, so we recommend to keep using the old software for MicroBox I, till a clear image of the MicroBox dongle II shows.​
ورژن جدید دانگل میکروباکس (میکرو 1) منتشر شد، که نسخه دوم آنست، ما در اینجا راهی را برای تبدیل کردن میکرو1 به 2 فراهم کرده ایم همانگونه که همیشه این کار را به علاوه راه برگشت مجدد آن، انجام داده ایم، به علاوه تمامی ابزارها و نرم افزارهای مورد نیاز.تا الان هنوز میکرو 2 به عنوان یک نرم افزار تحت آزمایش بوده و نه یک سخت افزار!!!! بنابراین ما توصیه می کنیم نرم افزار قدیمی میکرو 1 را تا زمانی که میکرو 2 وضعیت مشخصی پیدا کند، نگهدارید!
این اطلاعیه سایت میکروباکس است که نشان می دهد خودشان هم هنوز میکرو 2 را رسمی و تایید شده نمی دانند و هنوز آنرا تحت آزمایش می دانند!!!!!
http://micro-box.weebly.com/microbox-2.html:busted_red:

ali5u

کاربر
2011-12-16
91
194
دوست عزیز جسارت نشود اما اینجانب مدتها قبل تمام راه کارها توسط سخت افزار جهت تبدیل میکرو باکس 2 به 1 انجام دادم ای سی جدید هم موجود داشتیم اما به دلیل نوع پردازنده ها عملی نیست اگر شما موفق به انجام این کار شدید سخت افزار مورد استفاده مربوط به میکرو 1 است
درود به استاد عزیز علی ریسیور .علی جان این کار که من کردم عملی هست و من فلش میکرو 1 رو زدم رو میکرو 2 و جواب داد و شیرینگ همچنان برقرار هست و سخت افزار که مورد استفاده من است مال میکروباکس 2 هست فقط یه قلق کوچک داره اونم اینه که وقتی ایسی میکرو 1 انداخته شد به میکرو 2 دیگه کنترل میکرو 1 از کار میافته برای همین نمیشه تظیمات مربوط به گزینه AM و Twin و غیره را برای برقراری شیرینگ تنظیم کرد و اینجوری هست که شیرینگ برقرار نمیشه برای این کار باید یه فایل رو از دانگل میکروباکس با تنظیمات مربوط به دیش دیتای خودتون اماده کنید و اون رو دامپ کنید و وارد میکرو 2 که ایسی میکرو 1 روش انداختین کنید و شیرینگ برقرار میشه من یه نمونه از دامپ اماده رو پایین گذاشتم با تنظیمات AM , TWin برای دوستانی که ایسی عوض میکنن و امکان دامپ ندارن. امیدوارم دوستان عزیز متوجه منظورم شده باشن و به علی اقا هم جسارتی نشده باشه.

آخرین ویرایش:

ali5u

کاربر
2011-12-16
91
194
اموزش تصویری لازم داره... توضیحات بیش تر کنید تا مطلب کامل جابیفته./

دوست عزیز کجای توضیحات رو متوجه نشدی تا بیشتر توضیح بدم؟فقط اونجا که نوشتم کنترل میکرو 1 از کار می افته اشتباه تایپ کردم کنترل میکرو 2 بعد از تعویض ایسی از کار می افته

jafar_klk

کاربر
2010-06-09
140
611
با سلا م

و ضعیت شیرینگ میکرو با کس 2 با دیتای دبلیو 3 با نر م افزار 2/22 به تاریخ 17-1-2012

شیرینگ در جهت های 75 در جه شرقی به خوبی و در نایل ست فقط کانا ل های الجزیره

اسپرت به خوبی و در هاتبرد فقط کانا لهای الجزیره اسپرت با فریز زیاد بر قرار است .

لازم به ذکر است که فعلا دیتای اینتل ست 1002 این نرم افزار شیرینگ بر قرار نیست و

با این نرم افزار که اصلی است منوی دانگل سیا ه نمی شو د . 23:55 شب چها ر شنبه

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
درود به استاد عزیز علی ریسیور .علی جان این کار که من کردم عملی هست و من فلش میکرو 1 رو زدم رو میکرو 2 و جواب داد و شیرینگ همچنان برقرار هست و سخت افزار که مورد استفاده من است مال میکروباکس 2 هست فقط یه قلق کوچک داره اونم اینه که وقتی ایسی میکرو 1 انداخته شد به میکرو 2 دیگه کنترل میکرو 1 از کار میافته برای همین نمیشه تظیمات مربوط به گزینه AM و Twin و غیره را برای برقراری شیرینگ تنظیم کرد و اینجوری هست که شیرینگ برقرار نمیشه برای این کار باید یه فایل رو از دانگل میکروباکس با تنظیمات مربوط به دیش دیتای خودتون اماده کنید و اون رو دامپ کنید و وارد میکرو 2 که ایسی میکرو 1 روش انداختین کنید و شیرینگ برقرار میشه من یه نمونه از دامپ اماده رو پایین گذاشتم با تنظیمات AM , TWin برای دوستانی که ایسی عوض میکنن و امکان دامپ ندارن. امیدوارم دوستان عزیز متوجه منظورم شده باشن و به علی اقا هم جسارتی نشده باشه.

دوست عزیز این قلق که می فرمایید مربوط به زمانی که باید تصویر منو مربوط به دانگل میکرو باکس 1 روی صفحه نمایشگر ظاهر شود موقعی که ای سی جدید مربوط به میکرو باکس 1 برای سخت افزار میکرو 2 به کار ببرید بعد از روشن شدن دانگل صفحه سیاه و ارتباط دانگل با رسیور قطع می شود در کل دانگل کاملا غیر فعال خواهد شد حال اگر شما جواب گرفتید فقط یک پاسخ دارد یا سخت افزار میکرو باکس 2 نیست یا اینکه پردازنده سخت افزار مربوط به میکرو باکس 1 که بعید باشد بنابراین جهت اطمینان یک عکس واضح از سخت افزار میکرو باکس 2 تبدیلی در همین تاپیک قرار دهید اگر این کار عملی بود مدتها قبل آموزش آن قرار می دادم که متاسفانه نیست دلیل هم مربوط به نوع پردازنده است

در مورد قسمت بالا که قرمز کردم
احتمالا منظور شما از am مربوط به نرم افزار 1.41 که برای قطعات قدیمی کار می کرد بله این نرم افزار برای میکرو باکس 2 در صورت تعویض ای سی کابرد داشت و توسط 1002 هم کار می کرد اگر این طور این کار دانگل تبدیل نمی کند در اصل بعد از ورژن 1.41 به دلیل ارائه میکرو باکس های 1 از نوع تقلبی که دارای پردازنده ای متفاوت این امکان به ورژن های جدید اضافه شد که فقط دانگل ها با پردازنده اصلی کار کنند جهت اطمینان می توانید دامپ ورژن 1.78 به میکرو باکس 2 خود انتقال دهید خواهید دید صفحه سیاه می شود البته نرم افزار 1.41 هم برای همیشه از دو روز قبل غیر فعال شد

آخرین ویرایش:

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
با سلا م

و ضعیت شیرینگ میکرو با کس 2 با دیتای دبلیو 3 با نر م افزار 2/22 به تاریخ 17-1-2012

شیرینگ در جهت های 75 در جه شرقی به خوبی و در نایل ست فقط کانا ل های الجزیره

اسپرت به خوبی و در هاتبرد فقط کانا لهای الجزیره اسپرت با فریز زیاد بر قرار است .

لازم به ذکر است که فعلا دیتای اینتل ست 1002 این نرم افزار شیرینگ بر قرار نیست و

با این نرم افزار که اصلی است منوی دانگل سیا ه نمی شو د . 23:55 شب چها ر شنبه

سلام
چند سوال

1-وقتی جهت رw3 رو تنظیم میکنم رسیور سیگنال دهیش بطوری هست که70%بهترین نوع سیگنال دهی است ولی روی دانگل سیگنالی دریافت نمیشود؟؟؟!!!!!!
2-وقتی دانگل رو به برق میزنیم وتصویربالا میاد خودتون میدانید که بازدن دکمه info تصویر سیگنال دهی دانگل ثابت میشود ولی چرا هیچ دیتایی دریافت نمیشود؟؟؟
3-من با لودر میکرو2برنامه رو انتقال دادم،آیا شما با لودری دیگه انتقال دادید؟وآیا شما روی دانگل با زدن دکمه info سیگنال دریافت میکنید؟
ببخشید اگر سوال ها زیاد شدن،حالا هرکدام از دوستان که راه حلی به نظرش میرسه عنوان کنه
مرسی

jafar_klk

کاربر
2010-06-09
140
611
با سلا م

شیرینگ میکرو با کس 2 با دیتای دبلیو 3 با ورژن جدید 2/22 و 2/23 به تار یخ 18-1-2012 در جهت های نایل ست

فقط الجزیره اسپرت ها به خو بی و در هاتبرد فقط الجزیره اسپرت ها با فریز و در 75 در جه شرقی تقریبا همه

کانا ل ها به خوبی قابل مشا هده هستند . سا عت 10:25 صبح یکشنبه 2-11-1390

بالا