تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
دوستان عزیز سریالهای مشکل دار و اکسپایر برای سرور ارسال شده جهت ارائه ورژن جدید اما تا الان نرم افزار جدید ریلیز نشده به احتمال زیاد تا پایان همین هفته نرم افزار برای رفع مشکل ارسال می شود
ممنون از پاسخ شما علی جان

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
میکرو بدون تعویض قطعه با سریال 09 با استفاده از نرم افزار دانگل چکی باکس ودیتای w3 روی سرور nb با کبفبت نسبتا خوبی وصل میباشد

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 103 با فایل ریپیر

نرم افزار : چکی باکس موجود در سایت

مکان : مرکز ایران

زمان : دوشنبه / ساعت 24:00 ( 91/01/21)

وضعیت : وصل با فریز زیاد

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام.من هر کاری کردم نتونستم دامپ بگیرم.طبق دستور هم عمل کردم. میشه بگید چجوری دامپ گرفتید؟

با سلام

دوست من طبق دستورالعملی که با شکل توسط استاد گرامی
hadi kabi اومده عمل کن . انشااله جواب میگیری .

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
سلام به استاد علی ریسیور

شاید دیکه خسته کننده وتکراری باشه سئوال در مورد قطعی میکرو هیج کس هم پا سخگو نیست سئوال اینجاست چرا بعضی از دانکلها بازه و بعضی از اونا مثل من قطع شده شما قبل از فروش قطعه می دونستید که زمانش داره تموم میشه ولی تذکر ندادید فقط به فکر فروش بودید این یعنی بی معرفی حالا هم بستر سازی داری میکنی قطعه جدید بفروشی من برام پول ارزشی نداره حرف شما مهمتر بودتو این مملکت ما شدیم موش ازمایشگاهی

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام به استاد علی ریسیور

شاید دیکه خسته کننده وتکراری باشه سئوال در مورد قطعی میکرو هیج کس هم پا سخگو نیست سئوال اینجاست چرا بعضی از دانکلها بازه و بعضی از اونا مثل من قطع شده شما قبل از فروش قطعه می دونستید که زمانش داره تموم میشه ولی تذکر ندادید فقط به فکر فروش بودید این یعنی بی معرفی حالا هم بستر سازی داری میکنی قطعه جدید بفروشی من برام پول ارزشی نداره حرف شما مهمتر بودتو این مملکت ما شدیم موش ازمایشگاهی

دوست عزیز به هیچ وجه این طور نیست هدف فروش قطعه دیگری نیست اعتبار قطعه هیچ تضمینی نداشته و مشخص نیست دقیقا تا چه زمانی کار می کند کلا این مسائل غیر قانونی اگر تاریخ و خبری هم اعلام شده از طرف سرور شخصی نیست اعتبار این قطعات از زمان توزیع آن در بازار و بر اساس سریال برخی سریال ها عمدی غیر فعال نشدن مشکلاتی وجود دارد که باید رفع شود به هر حال بنده کلا قید فروش قطعات میکرو باکس زدم و به هیچ وجه سری جدید قطعه این دانگل توزیع نخواهم کرد با اینکه ضرر زیادی متحمل می شوم اما حاضر نیستم برای در آمد بی ارزش این قطعه هر روز دردسر داشته باشم در مورد قطعات قبلی هم آنهایی که غیر فعال نهایت تا 10 روز آینده اگر فعال نشدن برای کاربرانی که از قطعه مدت زمان کمی استفاده کردن پولشان برگشت یا قطعه دیگری جایگزین ارسال می شود

آخرین ویرایش:

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
دوست عزیز به هیچ وجه این طور نیست هدف فروش قطعه دیگری نیست اعتبار قطعه هیچ تضمینی نداشته و مشخص نیست دقیقا تا چه زمانی کار می کند کلا این مسائل غیر قانونی اگر تاریخ و خبری هم اعلام شده از طرف سرور شخصی نیست اعتبار این قطعات از زمان توزیع آن در بازار و بر اساس سریال برخی سریال ها عمدی غیر فعال نشدن مشکلاتی وجود دارد که باید رفع شود به هر حال بنده کلا قید فروش قطعات میکرو باکس زدم و به هیچ وجه سری جدید قطعه این دانگل توزیع نخواهم کرد با اینکه ضرر زیادی متحمل می شوم اما حاضر نیستم برای در آمد بی ارزش این قطعه هر روز دردسر داشته باشم در مورد قطعات قبلی هم آنهایی که غیر فعال نهایت تا 10 روز آینده اگر فعال نشدن برای کاربرانی که از قطعه مدت زمان کمی استفاده کردن پولشان برگشت یا قطعه دیگری جایگزین ارسال می شود
ممنون از پاسخ شما علی جان انشاالله وصل بشه

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
ممنون از پاسخ شما علی جان انشاالله وصل بشه
lkعجب ملتی هستیم بنده به خاطر دوستانی که میکروشون قطع شده خودم رو فدا کردم بعد مردم از دیگران تشکر میکنند عجب.. ما حقمون هست که جهان سومی باشیم اخه نون به روز خوریم به خصوص اقای abassjor

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 103 با فایل ریپیر

نرم افزار : چکی باکس 14 موجود در سایت

مکان : مرکز ایران

زمان : سه شنبه / ساعت 24:00 ( 91/01/22)

وضعیت : قطع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا