تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای پرقدرت ena servers (سرور شماره 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باز میشه ولی فریز داره

سلام علی اقا نگفتید اگه فریز زیاد داشته باشه چکار باید کرد

ممنون علی اقا درست شد دسته شما درد نکنه .فقط یه راهنمایی میخوام اینکه بعضی وقتها فریز داره باید چکار کنم

کسی نیست جواب بده

دوست عزیز کدام پکیج ها فریز دارد اگر منظور شما اسکای هست متاسفانه این پکیج چند روزی به دلیل ارسال اتک به کارت ها دچار مشکل شده و فقط شامل اینجا نمی شود دیگر پکیج ها مانند نوا -سیفرا -دی جی ترک و ......مشکل خاصی ندارد اگر دیگر پکیج ها هم مشکل دارد ممکن پینگ تایم اینترنت شما بالا رفته و حتی ممکن مربوط به نرم افزار رسیور باشد

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام اکانت یک ماه رو به حساب شما واریز کردم لطفا ایمل وچک کنید

علی جان چی شد اکانت نفرستادی برام

درود
علی آقا به علت مشغله کاری اصلا روزها آنلاین نیستن برای دریافت اکانت بین ساعت 12 الی 2 بامداد از طریق همین تایپیک با ایشان تماس بگیرید.تجربه ثابت کرده ایشان در همین موقعها آنلاین هستن.
با سپاس

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام اکانت من قطع شده است لطفا علی آقا تست کنید ایا قطع است باتشکر وسپاس

سلام دوست عزیز اکانت شما تست شد مشکلی ندارد اگر همچنان قطع مربوط به اکانت نمی شود دیگر موارد رسیور-اینترنت و.......تست کنید

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام دوست عزیز من پلاگین را پاک کردم ودوباره نصب کردم ولی باز نشد اگر در مورد اینترنت هم میگویید من با دو اکانت adsl یعنی با دو یوزر وپسورد امتحان کردم باز هم نشد با تشکر وسپاس

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام دوست عزیز من پلاگین را پاک کردم ودوباره نصب کردم ولی باز نشد اگر در مورد اینترنت هم میگویید من با دو اکانت adsl یعنی با دو یوزر وپسورد امتحان کردم باز هم نشد با تشکر وسپاس

اگر ممکن مشخصات اکانت خود را ایمیل کنید تا بررسی شود ممنون

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
علی آقا 2 روزه پول واریز کردم واسه تمدید اکانت و پیغام خصوصی و ایمیل دادم اما کسی نیست جواب ما رو بده لطفا پیگیری کنید.

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام اقا علی پری شب اکانت برام فرستادی ولی بدون پلاگین لطفا یفرستین ایکس اکروز پلاس emel

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام اقا علی پری شب اکانت برام فرستادی ولی بدون پلاگین لطفا یفرستین ایکس اکروز پلاسkhaledresiver1@yahoo.com emel

سلام قرار دادن ایمیل در تاپیک ها خلاف قوانین سایت اکانت به همراه پلاگین به ایمیل شمار ارسال می شود

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا