با سلامدوست عزیز
شما چند دقیقه روی کانال های view صبر کنی مشکل حل میشه.
هرچقدر صبرمیکنم فایده نداره.....
با سلامدوست عزیز
شما چند دقیقه روی کانال های view صبر کنی مشکل حل میشه.
دوست عزيز ايراد كار شما اين است كه ديشw3وهاتبرد را دقيق تنظيم نكرده ايد.با سلام
هرچقدر صبرمیکنم فایده نداره.....
ببخشيد دوست گرامي ولي من با اين حرف شما موافق نيستم زيرا نرم افزاراي جديدي كه توسط تيم مورست ارائه شده تمام قابليت اينو دارن كه دانگل رو ساپورت كنن مثل 5300و7300usbاميدوارم كه ناراحت نشده باشين و مجددا معضرت ميخوام k:با درود دوست گرامی
اگر منظور شما سری قدیم این دستگاه که توی بازار هست میباشد که سازگاری ندارد.
حتی دستگاه های استارست usb هم که مدتی از امدنشان نگذشته برنامه ای برای کار با دانگل ندارند!
با سلام احتمالا كابل 232شما مشكل داره اونوعوض كن احتمالا دانگلت برنامه قبول كنه ky:من يه ميكرو باكس دارم هيچ برنامه اي رو قبول نميكنه حتي كلين
اگه كسي راهنمايي كنه ممنونم.
اين مشكل را كه در مدلهاي يو اس بي ميباشد با كمك يكي از دوستانم برطرف كرديم كه بزودي در سايت اموزش ان را قرار خواهيم داددوستان این مشکل در دستگاه من هم هست و از تنظیم دقیق w3 نیز مطمئن هستم از دوستان تقاضا دارم اگر اگاهی در این زمینه دارند مشکل ما را حل کنند
با سلام:با سلام
هم اکنون داشتم تاپیک های موجود در آرشیو سایت پاک می کردم ....
مدیران بخش فعلا این تاپیک مجدد به آرشیو انتقال ندهید متاسفانه برخی از تاپیک ها مفید در بخش میکرو باکس حذف کامل شده مانند تاپیک نرم افزارهای جانبی یا ........
بله دوست عزيز: همانند استارست4000 ميباشدسلام ایا دانگل میکرو باکس به ریسیور اکولینک 777 ساپورت میشه یا نه
بله دوست عزيز كاملا مچ ميباشد.ایا با استارست 550 کاملا مچ می باشد و همه کانالهایی که دیگر رسیورها با میکرو باز می کنند 550 هم باز می کند؟؟؟
دوست عزيز:با سلام خواهشمند است نرم افزار دانگل میکرو باکس برای ساپورت اکولینک 777 و طریقه را اندازی ان را توضیح دهید با تشکر
اول چند بار پشت سر هم ميكروباكس را به تنظيمات كارخانه برگردان و سپس بوسيله لودرزير با نرم افزارهاي زير چندين بار امتحان كن ببين درست ميشود يا نهسلام
من دانگل میکرو باکس را به ریسیور تبدیل کردم از فایل داخل سایت بعد این لیست کانال های اماده هاتبرد که رو سایت هست را رو دلنگل ریختم.
اما بعدش اصلا دانگل بالا نیومد و هیچ یک از برنامه ها رو هم قبول نکرد .
ایا مشکلم حل میشه؟
از مدیران محترم عاجزانه طلب کمک دارم خدا خیرتان بدهد.
ممنون
با درود دوست گرامیدوست عزیز چطور به تنظیمات کارخانه ای بگردانم میکرو را
هیچی بالا نمیاد اخه
اون روش ریموت کنترولم فایده ندارد
لطفا کمکم کن داداشی shihan