تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

gh000000

کاربر
2010-03-03
1
0
کمک و راهنمايي

:dast:با عرض سلام وتشکر ازتمامي دوستان : من يک رسيور استارست 190دي دارم موقعي از برق جدا ميشود حافظه ان کلا خالي ميشود وبراي کار دو باره بايد ستاپ ان دوباره نصب شود وگاهي هم شطرنجي ميشود لطفا راهنمايي بفرماييد با تشکر

omzm

کاربر
2009-11-02
30
23
44
سلام سروران گرامي
استارست 190 سوپر رو به گلدن 8001 تبديل كردم بعد اتصال به تلوزيون تصويرش سياه شد دوباره به استارست بازگشت دادم ولي تصويرش هنوزم سياه هست پچ از طريق master saftهم اجرا وبعد هم مثل باقي آبگريد كردم در ورودي تصوير درتلوزيون تغييري ايجاد نشد ولي با كارت tv در كامپيوتر تصوير سيا وسفيد كمرنگي ديده مي شود لطفا راهنمايي كنيد

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام

دوستان بنده یک استارست x-50cu usb دارم 2 خواسته مهم و اساسی دارم که می خواهم دوستان با صبر و دقت پاسخگو شوند و پیشاپیش از توجه دوستان خود متشکرم.
1- چند روز پیش متاسفانه اشتباهاً برنامه ریزی و لیست فرکانسها و کانالهایم بهم خورد که من هم برای تنظیم دوباره دستگاه به قسمت reset factory رفتم و به تنظیم اولیه کارخانه رفتم و مشکل دستگاه کاملا رفع شده و همه چیز به حالت عادی برگشت اما متاسفانه از ان موقع به بعد دستگاه بعد از یک ساعت از خاموش کردنش و بعد از روشن کردنش بر روی حالت reset factory رفته و باید دوباره همان کارها را تکرار کنم و کلا اینطوری شده که همیشه بعد از دوباره روشن کردن همه چیز از بین می رود و دوباره باید کانال یابی کنم می خواستم بدانم مشکل از چیست و چه کار باید بکنم ایا مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری لطفا راهنمایی لازم را بفرمایید ( اگر نرم افزار کارخانه ای راه حل است لطفا انرا برایم بگذارید و یا هر راه حل درست دیگر؟؟)
2- خواسته دیگر من این است که ایا برای این نوع دستگاه نرم افزار و برنامه جدید امده است و اگر امده در کجای سایت قرار داده شده ( منظور ان نرم افزاری است که چند کانال فرکانس 11727 را باز می کند.)با توجه که این دستگاه usbخور می باشد
با تشکر و سپاس فراوان
رسیور را با یک پچ قدیمیتر اپگرید کنید به احتمال زیاد مشکل برطرف میشود و اگر نشد اتصالات را هم کنترل کنید
جواب قسمت دوم سوال شما خیر است

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
:dast:با عرض سلام وتشکر ازتمامي دوستان : من يک رسيور استارست 190دي دارم موقعي از برق جدا ميشود حافظه ان کلا خالي ميشود وبراي کار دو باره بايد ستاپ ان دوباره نصب شود وگاهي هم شطرنجي ميشود لطفا راهنمايي بفرماييد با تشکر
ایراد سخت افزاری دارد و باید بدهی یک تعمیرکار برایت درستش کنه .

behrooz_67

کاربر
2010-03-11
1
0
32
با عرض سلام به دوستان
میخواستم بدونم آسان ترین راه برای باز کردن کانال های themex چه راهی خوبه و هزینه اش مناسب باشه
مرسیییییی

arezoo80

کاربر
2007-09-08
42
69
با سلام

دوستان بنده یک استارست x-50cu usb دارم 2 خواسته مهم و اساسی دارم که می خواهم دوستان با صبر و دقت پاسخگو شوند و پیشاپیش از توجه دوستان خود متشکرم.
1- چند روز پیش متاسفانه اشتباهاً برنامه ریزی و لیست فرکانسها و کانالهایم بهم خورد که من هم برای تنظیم دوباره دستگاه به قسمت reset factory رفتم و به تنظیم اولیه کارخانه رفتم و مشکل دستگاه کاملا رفع شده و همه چیز به حالت عادی برگشت اما متاسفانه از ان موقع به بعد دستگاه بعد از یک ساعت از خاموش کردنش و بعد از روشن کردنش بر روی حالت reset factory رفته و باید دوباره همان کارها را تکرار کنم و کلا اینطوری شده که همیشه بعد از دوباره روشن کردن همه چیز از بین می رود و دوباره باید کانال یابی کنم می خواستم بدانم مشکل از چیست و چه کار باید بکنم ایا مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری لطفا راهنمایی لازم را بفرمایید ( اگر نرم افزار کارخانه ای راه حل است لطفا انرا برایم بگذارید و یا هر راه حل درست دیگر؟؟)
2- خواسته دیگر من این است که ایا برای این نوع دستگاه نرم افزار و برنامه جدید امده است و اگر امده در کجای سایت قرار داده شده ( منظور ان نرم افزاری است که چند کانال فرکانس 11727 را باز می کند.)با توجه که این دستگاه usbخور می باشد
با تشکر و سپاس فراوان
جواب2 اره امده یکم کارداره بایدرسیورت رو تبدیل کنی بعد به وسیله کابل اپکرید به کامپیوتر وصل باشد چون باید نرمافزارداخل کامپیوترباشد ویکم فریزهم داره

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
جواب2 اره امده یکم کارداره بایدرسیورت رو تبدیل کنی بعد به وسیله کابل اپکرید به کامپیوتر وصل باشد چون باید نرمافزارداخل کامپیوترباشد ویکم فریزهم داره
اقای محترم چرا اطلاعات غلط به کاربران میدهید؟؟؟ :busted_red:کی پچ برای استارست ایکس50 اومده که فرکانس11727 را باز میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:busted_red::busted_red:

atemad

کاربر
2010-03-15
1
0
سلام
از سایت عالی که ایجاد کرده اید تشکر
سوال من درباره اپدیت جدید برای x50 است اگر هست لطفا راهنمائی کنید

msasan1367

کاربر
2010-03-15
2
0
سلام
من یک رسیور starsat x60 cu دارم و الان نمی توانم شبکه های استانی را بگیرم فکر کنم رسیور به تنظیمات کارخانه برگشته
لطفاً به من بگویید در قسمت تنظیمات چه کنم و روی چه فرکانسی قرار بدهم تا شبکه های استانی را نشون بده

omzm

کاربر
2009-11-02
30
23
44
سلام
از سایت عالی که ایجاد کرده اید تشکر
سوال من درباره اپدیت جدید برای x50 است اگر هست لطفا راهنمائی کنید

دوست عزيز اين دستگاه ديگر ساپورت نمي شود پچ جديدي هم وجود ندارد شمامي توانيد ريسيور خود را به گلدن استار تبديل كنيدكه قابليت خاصي هم بهش اضافه نميشه ولي نگفتيد x50 يا usb تا برنامه مورد نظر براي شما بگم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
من یک رسیور starsat x60 cu دارم و الان نمی توانم شبکه های استانی را بگیرم فکر کنم رسیور به تنظیمات کارخانه برگشته
لطفاً به من بگویید در قسمت تنظیمات چه کنم و روی چه فرکانسی قرار بدهم تا شبکه های استانی را نشون بده
با درود دوست گرامي
گرفتن يا نگرفتن كانالهاي استاني ربط به نوع دستگاه ندارد!
اگر اسم كانالها موجود است كه بايد دنبال بهم خوردن تنظيم ديش باشيد
اگر نام كانالهاي ماهواره Intelsat902 را نداريد يكبار از روي دكمهSAT كنترل چك كنيد ببينيد همه ماهواره ها هستند يانه؟
اگر اين ماهواره را به هرعلتي نداشتيد يكبار بايد فركانس:
11555
عمودي 27500
را با فعال كردن گزينه جستجوي شبكه سرچ كنيد
مشكلي داشتيد در بخش كانالها وفركانس هاي ماهواره پرسش وپاسخ مطرح كنيد:eek:k:

msasan1367

کاربر
2010-03-15
2
0
ماهواره ها هست اما کانال ها نیست no channel
هنگامی که سرچ می کنم کانالی پیدا نمی شه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ماهواره ها هست اما کانال ها نیست no channel
هنگامی که سرچ می کنم کانالی پیدا نمی شه
با درود دوست گرامي
شما بايد به جايي كه سوييچر وديشها قرار دارند سربزنيد وببينيد هر ديشي به كدام ورودي سوييچر وصل است وبعد به ترتيب توي منوي تنظيمات انتنها ورودي سوييچ هر ماهواره را معرفي كنيد تا سيگنال بدهد بعد سرچ كنيد اگر هم وارد نيستيد بهتره نصابي كه قبلا امده بياوريد وبعد از سرچ وچيدن كانالها يك بك اپ برروي فلش مموري بگيريد كه اگه باز مشكلي پيش امد بسرعت كانالها را برگردانيد:eek:k:

gi gi

کاربر
2009-05-29
19
22
سلام...
ببخشید میخواستم بدونم من باید برای باز کردن pgدرماهواره سایروس چیکار کنم
دستگاه من 60xهستش...
اگه قراره آبگریت کنم لطفا بگین لینکش رو از کجا بگیرم؟
ممنون میشم زود جوابم رو بدین...

gi gi

کاربر
2009-05-29
19
22
سلام...
شرمنده که دوباره میپرسم
میخواستم بدونم من باید برای باز کردن pgدرماهواره سایروس چیکار کنم
دستگاه من 60xusbهستش...
بازم شرمنده///

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام...
شرمنده که دوباره میپرسم
میخواستم بدونم من باید برای باز کردن pgدرماهواره سایروس چیکار کنم
دستگاه من 60xusbهستش...
بازم شرمنده///

دوست عزيز در تاپيك زير آخرين برنامه مربوط به مدل دستگاهتون رو دانلود كنيد

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=26284

hamid2346

کاربر
2008-10-01
97
427
درخواست کمک

سلام دوستان برای درست کردن کابل rs232برای دستگاهای استارست کهBOOTمیشن باید به کجا ی سایت مراجعه کنم یا اینکه روش ساختن این کابل را توضیح دهید ممنونم ازهمگی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان برای درست کردن کابل rs232برای دستگاهای استارست کهbootمیشن باید به کجا ی سایت مراجعه کنم یا اینکه روش ساختن این کابل را توضیح دهید ممنونم ازهمگی
بادرود دوست گرامي
اين كابل با قيمت بسيار ارزان در تمامي فروشگاه هاي قطعات الكترونيك موجود هست وبراي استارستها دوسر مادگي بصورت:
2به3
3به2
5به5 ميباشد

بالا