با درود دوست گراميسلام کسی جواب من رو در مورد اینکه x95usb چندتا lnb رو ساپورت میکنه نداد. آخه چراااااااااا؟؟؟؟؟؟؟ky:
با درودباسلام لطف کنید راهنمایی کنید رسیور من x97با قاب مشکی ومشگل ان وقتی که سافتکم به او انتقالمیدهم تا 75 درصد بیشترکار انتقال را انجام نمیدهد وبعد که رسیور رابه النبی وصل میکنم رسیور تندتند خاموش وروشن مشود وباید دوباره ابگرید کنم تا درست شود ممنون میشوم جواب دهید
دوستان عزیز من ریسیورم مدل x95 مشکل پیدا کرده بهم گفتن باید flash file رو بریزی تو ریسیور من دانلودش کردم اما نمیدونم چطوری
اگه از طریق کابل ممکنه راهنماییم کنید
متشکرم
ky:ky:ky:
با درود دوست گراميدوستان عزیز من ریسیورم مدل x95 مشکل پیدا کرده بهم گفتن باید flash file رو بریزی تو ریسیور من دانلودش کردم اما نمیدونم چطوری
اگه از طریق کابل ممکنه راهنماییم کنید
متشکرم
ky:ky:ky:
دوست عزیز نرم افزار مختص برای این مدل ارائه نشده اما برای رفع این مشکل و بازگشایی فرکانس 11727 می توانید از نرم افزاری که بزودی آپلود می کنم استفاده کنید مشکلات خاصی دارد که بزودی رفع می شود
با سلامسلام خسته نباشید
هنگام ضبط فیلم با فلش میموری از ریسیور ایکس 95 استارست فقط ده دقیقه ضبط می شود و تصویر ثابت می ماند لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم
سلام
چرا اپگرید ایکس95 دانلود نمیشه؟
معرفی جدید ترین محصول استارست - SR-1000 HDبا عرض سلام وخسته نباشیدمیخواستم در مورد استارست1000hd توضیح بدین و ایا این دستگاه رو پیشنهاد میدین
دوست عزيز از نرم افزار 1.86 استفاده كن در آن هم مشكل ظبط كردن حل شده و هم مشكل usblan.سلام خسته نباشید
هنگام ضبط فیلم با فلش میموری از ریسیور ایکس 95 استارست فقط ده دقیقه ضبط می شود و تصویر ثابت می ماند لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم