دوست عزيز براي انتقال سافتكم از طريق usb هم ميشه.شما كه ميگيد شبكه مورد نظر باز نشده يا اينكه سافتكم مربوط به شبكه مورد نظر شما نبوده يا اينكه مدت كدهاي سافتكم تموم شده.چون معمولا كدها بعد از حدود 2 روز ميسوزند. موفق باشيد.سلام.من آخرین سافتکم رو ازطریق usb به رسیور(x95) انتقال دادم ولی انال trt در ترکست باز نشد.برای انتقال سافتکم به رسیور باید از روش خاصی استفاده کرد یا از طریق usb هم میشه؟
دوست عزيز خيلي وقت نيست كه اين پكيج بعد از هك شدن سيستم كدگذاري خودش رو تغيير داده. فعلا بايد صبر كني تا هكرها كارشون رو انجام بدن. ky:سلام.سافتکم کانالهای s1 تا s8 رو می خوام.
سافتکم باز کردن کانال هی اسپورت 1الی 9 واکشن وحیوانات را در سایت قرار دهید]
با سلام
دوستان چرا رسیورهای استارست x95 و x97 و مدلهای مشابه پکیج bis رو که دوباره هک شده و رسیورهای هایویون به راحتی باز میکنن رو نمیتونن باز کنن؟
لطفا کاری کنید که بتونیم بازشون کنیم
با تشکر
باسلام خدمت کاربران و مدیران محترم
از دیروز تا حالا رسیورهای هایویژن و آیکلاس پکیج بیس تی وی رو باز میکنن
این به این معناست که این پکیج هک شده و معمولا هم برنامه ها و سافتکمهای هایویژن و استارست 95 با هم و حد اکثر با 1 روز اختلاف میومدن
حالا چرا هنوز روی 95 و 97 نمیشه این کانالها رو باز کرد
لطفا راهنمایی کنید که آیا هایویژن و آیکلاس از نظر ساپورت نرم افزاری قویتر از استارست 95 هستند؟
اگه اینجوریه عوض کنیم
اخطار : کاربر گرامی لطفا تاپیک بیخود باز نکنید در قسمت سوالات مشکلتون رو مطرح کنید . پست شما منتقل شد .
دوست عزیز این نرم افزار هایی که برای استرانگ و آیکلاس ارائه شده اروجینال نیستند. پکیج Bis , absat خیلی وقت بود که هک شده بود و با کارت ملینیوم پلاس قابل بازگشایی بود. اما مدت کوتاهی هست که کدها عمومی شده و این نرم افزار ها به سرعت نوشته شده اند. قابل ذکر هست که این پکیج ها در حال ارتقاء به سیستم وایکسس4 هستند و بزودی این انتقال صورت میگیرد و درحال حاضر حتی کارت های اروجینال وایکسس4 این پکیج ها آماده شده اند.پس اگر نرم افزاری هم برای ایکس 95 و 97 بیاید چندان دوامی نخواهد داشت. اگر علاقمند به باز کردن شبکه های کارتی هستید از دانگل و یا شرینگ اینترنتی استفاده نمائید.با سلام
دوستان چرا رسیورهای استارست x95 و x97 و مدلهای مشابه پکیج bis رو که دوباره هک شده و رسیورهای هایویون به راحتی باز میکنن رو نمیتونن باز کنن؟
لطفا کاری کنید که بتونیم بازشون کنیم
با تشکر
باسلام خدمت کاربران و مدیران محترم
از دیروز تا حالا رسیورهای هایویژن و آیکلاس پکیج بیس تی وی رو باز میکنن
این به این معناست که این پکیج هک شده و معمولا هم برنامه ها و سافتکمهای هایویژن و استارست 95 با هم و حد اکثر با 1 روز اختلاف میومدن
حالا چرا هنوز روی 95 و 97 نمیشه این کانالها رو باز کرد
لطفا راهنمایی کنید که آیا هایویژن و آیکلاس از نظر ساپورت نرم افزاری قویتر از استارست 95 هستند؟
اگه اینجوریه عوض کنیم
اخطار : کاربر گرامی لطفا تاپیک بیخود باز نکنید در قسمت سوالات مشکلتون رو مطرح کنید . پست شما منتقل شد .
من در عجبم كه چرا هنوز براي x95usb و دستگاه هاي هم خانوادش هنوز پچي ارائه نشده؟
اميدواريم. ky:دوستان صبر پیشه کنید 100% امروز فردا برنامه میاد .
طبق خبری که الان به دستم رسید تا فردا برنامه خواهد آمد اگر تست شد جواب نداد دیگه می ره برای دو روز دیگه ولی بیشتر سعی در این است که فردا برنامه رو بفرستند.اميدواريم. ky:
من پج 1.86 رو جایگزین پج قدیمی(1.75) دستگاه(x95-usb)کردم!از طرفی از دانگل میکروبکس هم استفاده می کنم.مشکلی که دارم اینه که کانالها روی دانگل یا باز نمی شوند و یا با تأخیر 10ثانیه ای باز می شوند!!در صورتیکه روی پج 1.75 این مشکلات نبود
چرا کسی جواب منو ندادهبا سلام دوستان من میخوام یه ریسیور x30 pvr بخرم می خواستم بدونم ریسیور خوبیه ؟ قیمتش الان چنده ؟ واسه ظبط کردن فیلم هارد اکسترنال رو پیشتیبانی میکنه؟ آیا ریسیور بهتری سراغ دارید یا نه؟
چرا کسی جواب منو نداده