دوستان تو x-97 نوع دومم دقیقاً همین مشکل رو دارم 1.82 می ریزم صدا داره اما تصویر نداره ریست کلی هم میکنم نمی شه تصویر اولشم قاطی پاطیه.
چیکار باید کرد؟
با سلام
دستگاه x95و از روش دستگاه به دستگاه آپگريد كردم ورژن 1.64 شده.ديگه هر كاري مي كنم ورژن جديدي نمي گيره. لطفا راهنمایی کنید[/QUOTE
يه بار تنظيم كارخانه كن بعد بدون سرچ كانال و از طريق usb برنامه رو بريز
مرسی
از کجا نرم افزار جدید x-95 بگیرم که واسه x-97 نوع دوم استفاده کنم اگه لینکشو بزارید ممنون میشم!!!!
با درود دوست گرامیمرسی
از کجا نرم افزار جدید x-95 بگیرم که واسه x-97 نوع دوم استفاده کنم اگه لینکشو بزارید ممنون میشم!!!!
سلام دوست عزيز اينكار هم جواب نداد با لودري كه در اين ورژن هست وقتي ميزنم فقط مينويسه waiting boot و درصدي پر نميشه و كانال بالا مياد با فلش هم كه ميزنم باز روي boot گير ميكنه و دستگاه بالا نمياد وقتي ورژن 1.72 را با نگه داشتن پاور ميزنم دستگاه با 1.72 بالا مياد!سلام
دوست عزیز همون طور که جناب نکویی گفتن شما ورژن قدیمی رو از آدرس زیر دانلود کن و به دستگاه بده
http://1.irantks.biz/attachment.php?...2&d=1259751879
بعد ورژن جدید رو بده و ریست فکتوری کن
سلام دوست عزيز اينكار هم جواب نداد با لودري كه در اين ورژن هست وقتي ميزنم فقط مينويسه waiting boot و درصدي پر نميشه و كانال بالا مياد با فلش هم كه ميزنم باز روي boot گير ميكنه و دستگاه بالا نمياد وقتي ورژن 1.72 را با نگه داشتن پاور ميزنم دستگاه با 1.72 بالا مياد!
رسیور x97نوع دوم دو روز که روی سیگنال12207 سیگنال صفره
لطفا راهنمایی کنید