تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
سلام
من ایکس 95 یو اس بی دارم.نرم افزار 1.68 روش نصب هستش.چند روز پیش یکی از سافتکم های ایکس 95 رو از همین سایت، بخش استارست ایکس 95 ریختم توش. سافتکم کار میکنه ولی دیگه شبکه ها رو نمیتونم با رمز 4تا صفر قفل کنم. یعنی شبکه ها قفل نمی شن.چی کار کنم؟ لطفاً راهنمایی کنید. ضمناً تغییراتی در شیوه نمایش اسم فیلم ها و برنامه های هرشبکه پیش آمده. راهنمایی کنید لطفاً

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
من ایکس 95 یو اس بی دارم.نرم افزار 1.68 روش نصب هستش.چند روز پیش یکی از سافتکم های ایکس 95 رو از همین سایت، بخش استارست ایکس 95 ریختم توش. سافتکم کار میکنه ولی دیگه شبکه ها رو نمیتونم با رمز 4تا صفر قفل کنم. یعنی شبکه ها قفل نمی شن.چی کار کنم؟ لطفاً راهنمایی کنید. ضمناً تغییراتی در شیوه نمایش اسم فیلم ها و برنامه های هرشبکه پیش آمده. راهنمایی کنید لطفاً

شما از لیست کانال استفاده کرده اید نه سافتکم!! استفاده از سافتکم فقط روی سیستم های رمزنگاری کانال بمنظور بازگشایی کانالهای کارتی تغییراتی میدهد به بقیه جاها کاری ندارد. رمز اصلی این رسیور 9876 هست با استفاده از آن در قسمت parental lock (قفل والدین) به رمز دلخواه خود تغییر دهید.

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
ممنون از توضیح شما. حالا بنده چکار باید انجام بدهم تا شیوه نمایش اطلاعات کانال ها مثل سابق بشود؟
باید سافتکم جدید وارد کنم و یا کانال یابی مجدد کنم و یا ریست فکتوری؟ رسیور ایکس 95

• Like

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
دوست عزیز منظورت از ( شیوه نمایش اطلاعات کانال ها مثل سابق) چیه؟اگه منظورت favorite باید از نوع تنظیمش کنی .
قبلاً مثلاً وقتی میزدم کانال سوئیس که داشت فیلم نشون میداد. اسم فیلم رو ، رو نوار آبی، زیر اسم شبکه برای چند ثانیه نشون میداد. الان حالتش عوض شده و اسم فیلم روی اسم شبکه می افته و شکل ناجوری پیدا کرده. ضمناً الان وقتی شبکه عوض می کنم. نوار اطلاعاتی که برای چند لحظه ظاهر میشه جاش تغییر کرده و بالاتر از گذشته هست. میخوام به حالت اول برگردونمش. آیا ممکنه؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
قبلاً مثلاً وقتی میزدم کانال سوئیس که داشت فیلم نشون میداد. اسم فیلم رو ، رو نوار آبی، زیر اسم شبکه برای چند ثانیه نشون میداد. الان حالتش عوض شده و اسم فیلم روی اسم شبکه می افته و شکل ناجوری پیدا کرده. ضمناً الان وقتی شبکه عوض می کنم. نوار اطلاعاتی که برای چند لحظه ظاهر میشه جاش تغییر کرده و بالاتر از گذشته هست. میخوام به حالت اول برگردونمش. آیا ممکنه؟

دوست عزیز مشکل از لیست کانال هست که استفاده کردید دستگاه شما به مشکل برخورده است. ریست فاکتوری کنید و از اول کانال یابی . آن لیست کانالی که استفاده کردید احتمالا با نرم افزار کانال ادیتور کانالها جابجا و ویرایش شده اند که موجب این اختلال شده است ...

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
ضمناً قبلاً که میرفتم قصمت نصب رسیور تا کانال جدید سرچ کنم ازم پسوورد میخواست اما الان دیگه نمیخواد. چیکار کنم تا دوباره ازم پسوورد بخواد؟

• Like

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
دوست عزیز مشکل از لیست کانال هست که استفاده کردید دستگاه شما به مشکل برخورده است. ریست فاکتوری کنید و از اول کانال یابی . آن لیست کانالی که استفاده کردید احتمالا با نرم افزار کانال ادیتور کانالها جابجا و ویرایش شده اند که موجب این اختلال شده است ...
ممنون از توضیح تان. درسته بنده دیدم با سافتکم سایت شبکه 3 موقع فوتبال اتوماتیک باز نمیشه اومدم از لیست کانال ها بک آپ گرفتم و با کانال ادیتور شبکه 3 رو پولی کردم و دادم رسیور ولی باز درست نشد. بعد نمیدونم دوباره سافتکم دادم یا لیست کانال های قبلی رو که این بلا سر رسیور اومده. الان رسیور سالمه و فقط این عیب هایی رو که گفتم پیدا کرده. اگر تنها ریست فکتوری هستش باشه ممنون این کار رو انجام میدم. ضمناً بنظرتون چرا با دادن سافتکم بازم شبکه3 موقع پخش فوتبال اتوماتیک باز نمیشه و مجبورم به صورت دستی بازش کنم؟ رو عرب ست رو میگم؟

• Like

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
راستی من ماهواره یوتل ست3 و سایروس رو با یک النبی میگیرم. اگر ریست فکتوری کنم در کانال یابی این دو ماهواره دچار مشکل نمی شم؟ باید هرکدوم رو جدا گونه سرچ کنم درسته؟
نرم افزار رو بعد از ریست فکتوری به رسیور بدم و بعد سافتکم رو درسته؟ واسه این می پرسم چون اولین بار هست که دارم ریست فکتوری می کنم؟ اصلاً لازم هست یا بهتره با این معایب رسیورم که ایجاد شده کنار بیام؟

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
ضمناً قبلاً که میرفتم قصمت نصب رسیور تا کانال جدید سرچ کنم ازم پسوورد میخواست اما الان دیگه نمیخواد. چیکار کنم تا دوباره ازم پسوورد بخواد؟

به مسیر زیر بروید:

MENU --- STBSETTING--- PARENTAL LOCK

روی خط اول این صفحه که نوشته PASSWORD یکبار دکمه افزایش صدا کنترل را بزنید منو جدیدی باز میشود دارای چهار گزینه هست گزینه دوم مربوط به قفل منو نصب هست .:eek:k:

ممنون از توضیح تان. درسته بنده دیدم با سافتکم سایت شبکه 3 موقع فوتبال اتوماتیک باز نمیشه اومدم از لیست کانال ها بک آپ گرفتم و با کانال ادیتور شبکه 3 رو پولی کردم و دادم رسیور ولی باز درست نشد. بعد نمیدونم دوباره سافتکم دادم یا لیست کانال های قبلی رو که این بلا سر رسیور اومده. الان رسیور سالمه و فقط این عیب هایی رو که گفتم پیدا کرده. اگر تنها ریست فکتوری هستش باشه ممنون این کار رو انجام میدم. ضمناً بنظرتون چرا با دادن سافتکم بازم شبکه3 موقع پخش فوتبال اتوماتیک باز نمیشه و مجبورم به صورت دستی بازش کنم؟ رو عرب ست رو میگم؟

به دلیل مشکل نرم افزار شبکه 3 موقع پخش فوتبال کارتی تشخیص داده نمیشود شما باید یکبار فرکانسش را جستجو دستی کنید تا کارتی شود. یا اینکه نرم افزار ورژن 1.64 از لینک زیر دریافت و تزریق کنید این نرم افزار اتوماتیک تشخیص میدهد و چراغ $ کانال کارتی در مواقع لزوم بصورت اتوماتیک روشن - خاموش میکند. بقیه نرم افزارهای این رسیور چنین قابلیتی ندارند.

دانلود نرم افزار 1.64
new23].gif

راستی من ماهواره یوتل ست3 و سایروس رو با یک النبی میگیرم. اگر ریست فکتوری کنم در کانال یابی این دو ماهواره دچار مشکل نمی شم؟ باید هرکدوم رو جدا گونه سرچ کنم درسته؟

خیر مشکلی پیش نمیاد. باید ماهواره ها تک تک جستجو کنید

نرم افزار رو بعد از ریست فکتوری به رسیور بدم و بعد سافتکم رو درسته؟ واسه این می پرسم چون اولین بار هست که دارم ریست فکتوری می کنم؟ اصلاً لازم هست یا بهتره با این معایب رسیورم که ایجاد شده کنار بیام؟

لازم هست دوست عزیز چون لیست کانال مشکل دار تزریق کردید اول نرم افزار بالا را تزریق کنید بعد سافتکم را تزریق کنید. موفق باشید

اگر به مشکل خوردید و نتونستید تنظیمات و کانالها تنظیم کنید پس از جستجو تمام جهت هایی که دارید از لیست کانالها یک بکاپ بگیرید و اینجا آپلود کنید تا تغییراتی که میخواهید برای شما در لیست کانال و تنظیمات دستگاه ایجاد کنم :eek:k:

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
در ریست فکتوری ایکس 95 گزینه save/load در چه حالتی بایستی قرار داد؟

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
دوستان من الان ریست فکتوری در رسیور ایکس 95 انجام دادم. همه کانال ها رو دریافت میکنم ولی فرکانس فارسی وان در یوتلست3 رو که می دم این شبکه رو نمیاره. دلیلش چی میتونه باشه؟
فرکانس10721 افقی

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان من الان ریست فکتوری در رسیور ایکس 95 انجام دادم. همه کانال ها رو دریافت میکنم ولی فرکانس فارسی وان در یوتلست3 رو که می دم این شبکه رو نمیاره. دلیلش چی میتونه باشه؟
فرکانس10721 افقی

سیمبل ریت این شبکه 22000 هست احتمالا شما به اشتباه 27500 وارد میکنید. :eek:k:

10721

22000

H

3/4

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
سیمبل ریت این شبکه 22000 هست احتمالا شما به اشتباه 27500 وارد میکنید. :eek:k:

10721

22000

h

3/4
دقیقاً همینی که شما گفتید رو وارد میکنم اما نه فارسی وان و نه بی بی سی و نه وی اُ ای و نه دیگر شبکه های روش رو دریافت می کنم. حتی 10720 و 10723 رو هم امتحان کردم اما نتیجه ای نداشت. قبل نصب نرم افزار 1.64 و چه بعدش باز همین طوره و نمیشه این فرکانس رو دریافت کرد. آیا راه حلی وجود داره؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دقیقاً همینی که شما گفتید رو وارد میکنم اما نه فارسی وان و نه بی بی سی و نه وی اُ ای و نه دیگر شبکه های روش رو دریافت می کنم. حتی 10720 و 10723 رو هم امتحان کردم اما نتیجه ای نداشت. قبل نصب نرم افزار 1.64 و چه بعدش باز همین طوره و نمیشه این فرکانس رو دریافت کرد. آیا راه حلی وجود داره؟
با درود
مشخصات انتن را درمنو چک کنید
برای دریافت بهتر سیم انتن را مستقیم به lnb -w3
وصل کنید ومشخصات فرکانس را وارد کنید
ببینید مشکل رفع میشود
اگر سرچ کرد وتصویر داشتید احتمالا در تعریف سوییچر اشکال دارید
اگر بازهم سیگنال نداشتید در ساعت اولیه روز مثلا7-8 صبح چک کنید شاید بارازیت هست درمحل شما؟:eek:k:

+Ehsan

کاربر
2010-06-27
89
292
35
دوست عزیز شما این لیست کانال بدید به دستگاه ولی قبل از اون یه بک آپ از لیست کانال هاتون بگیرید!!
تنها کاری که باید بکنید اینه که 1.سویچر هر مسیر درست انتخاب کنی2.ماهواره هایی که نداری پاک کنی
قفل کانال ها 0000

پیوست‌ها

Reza#1

کاربر
2010-01-31
12
28
دوستان من یه رسیور x95 دارم که پچ ورژن 1.93 روش نصبه اگه بخوام با فلش روی اون ورژن های قدیمی تر رو نصب کنم مشکل موندن روی بوت هنگام ریست دستگاه ایجاد میشه؟ چون من خیلی ها رو دیده بودم که مشکل براشون پیش اومده بود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان من یه رسیور x95 دارم که پچ ورژن 1.93 روش نصبه اگه بخوام با فلش روی اون ورژن های قدیمی تر رو نصب کنم مشکل موندن روی بوت هنگام ریست دستگاه ایجاد میشه؟ چون من خیلی ها رو دیده بودم که مشکل براشون پیش اومده بود
با درود
هیچ دلیلی نداره همه دستگاه ها به این مشکل مبتلا بشوند!
ممکن هم هست اینجور بشه اگر خیلی برگرداندن به ورژن پایین واجب هست با کابل ولودر برگردونید:eek:k:

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
بنده این کار را بارها انجام داده ام و خوشبختانه تا به الان به مشکلی برنخورده ام. رسیور ایکس 95 یو اس بی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا