تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
ممکنه ایراد از فلش باشه. چون روی فلشهایی که سرعت پایین دارند این اتفاق می افته با یک فلش دیگر تست کنید اگر باز همین مورد باود باید دوباره برنامه رو به دستگاه داده و ریست فکتوری کنید.

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام نمیدونم این ایراد نرم افزاری هست یا سخت افزاری اما به هر حال
رسیور x95 اول که به برق میزنی تصویر نداره (no video) اما صدا داره و منو خود دستگاه هست بعد که به حالت رادیو میزنیم و دوباره به کانالهای تلویزیونی بر میگردیم تصویر میاد و بعد از تعویض کانالها گاهی همینطور میشه و بعضی از کانالها رو هم خش دار نشون میده
لطفا برای حل مشکل کمک کنید ممنونم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

erim

کاربر
2009-04-20
14
19
بر طرف کردن مشکل نیامدن تصویر

رسیور x95 اول که به برق میزنی تصویر نداره (no video) اما صدا داره و منو خود دستگاه هست بعد که به حالت رادیو میزنیم و دوباره به کانالهای تلویزیونی بر میگردیم تصویر میاد و بعد از تعویض کانالها گاهی همینطور میشه و بعضی از کانالها رو هم خش دار نشون میده

دوست عزیز اگر ؟آخرین نرم افزاری رو که علی آقا تو همین بخش به تاریخ 4.1.2010 قرار دادند رو دانلود و نصب کنی مشکلت حل میشه

yamaa

کاربر
2007-05-05
5
2
سلام
من بادستگاه 3400cu usbو2400cu usb و sr -x95cu usbستار کام با اینکه TIWN PROTUCL را از ریسور ومیکرو باکس انتخاب نمودم مگر ودرسیل تی وی باز نشد لطفآ مشکل مرا حل نماید تشکر ممنون شماو یا ورژن 1,60که میگویند این چینل را باز میکند
از کجا دانلود کنم خواهش سوالم را جواب بدهید تشکر
[FONT=Arial (Arabic)]
[/FONT]

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام
من بادستگاه 3400cu usbو2400cu usb و sr -x95cu usbستار کام با اینکه tiwn protucl را از ریسور ومیکرو باکس انتخاب نمودم مگر ودرسیل تی وی باز نشد لطفآ مشکل مرا حل نماید تشکر ممنون شماو یا ورژن 1,60که میگویند این چینل را باز میکند
از کجا دانلود کنم خواهش سوالم را جواب بدهید تشکر
[font=arial (arabic)]
[/font]

با سلام دوست عزيز

دستگاه شما هيچ كانالي رو باز نكرد يا فقط كانال بخصوصي رو منظورتون رو واضحتر بيان كنيد .
در ضمن ورژن ميكرو باكس رو ميگيد يا دستگاه رو

• Like

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311

با سلام
دوست عزیز متاسفانه این ورژن از برنامه ایراد فوق را دارد حال یا همانطور که دوستمون گفتند ورژن جدیدتر رو نصب کنید یا اینکه وقتی رسیور را روشن می کنید با زدن کلید آبی (usb) وارد منوی یو اس بی بشین و بعد کلید exit را بزنید تصویر درست میشه. زیاد چیز مهمی نیست و ارزش برنامه دادن نداره به همین راحتی مشکلتون حل میشه

آخرین ویرایش:

sarsara

کاربر
2009-08-04
6
13
44
سلام دوستان

من پچ 2400 استاركام رو روي ايكس95 قبلا ريخته بودم حالا كه پچ جديد 184 استارست اومده ميتونم مستقيما اين پچ جديد رو با يو اس بي بريزم چون ازمنوي استار كام زياد خوشم نيومد

با تشكر:in_love:

• Like

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
اینجور که معلومه فقط واسه دستگاهای x90و x95 مشکل پیش میاد. چرا؟

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام دوستان

من پچ 2400 استاركام رو روي ايكس95 قبلا ريخته بودم حالا كه پچ جديد 184 استارست اومده ميتونم مستقيما اين پچ جديد رو با يو اس بي بريزم چون ازمنوي استار كام زياد خوشم نيومد

با تشكر:in_love:

با سلام دوست عزيز

اره ورژن جديد 1.84همون منوي قبلي و اورجينال x95 است شما وقتي پچ رو رو دستگاه ريختين مشكلتون حل
ميشه .

• Like

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
من با اخرین پچ یعنی 1.84 انرا ابگرید کردم اما متاسفانه اکثر کانالها رو خش دار و شطرنجی نشان میدهد به دیشم دوتا رسیور دیگه وصل کردم انها بدون مشکل کانالها رو نشان میدهند و حتی این رسیور را منزل دوستم هم امتحان کردم همینطوری بود لطفا بگید چکار کنم ممنونم

• Like

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
با سلام
من با اخرین پچ یعنی 1.84 انرا ابگرید کردم اما متاسفانه اکثر کانالها رو خش دار و شطرنجی نشان میدهد به دیشم دوتا رسیور دیگه وصل کردم انها بدون مشکل کانالها رو نشان میدهند و حتی این رسیور را منزل دوستم هم امتحان کردم همینطوری بود لطفا بگید چکار کنم ممنونم

چنین موردی تا حالا دیده نشده و برنامه مشکلی ندارد. مشکل شما احتمالا از جای دیگری باید باشد! به دقت همه چیز رو بررسی کنید منجمله اتصالات. در ضمن یکبار برنامه رو ریست فکتوری کنید و دوباره کانال یابی کنید اگر همه موارد چک شد و باز ایراد باقی بود یکبار ورژن 1.75 رو بدید و نتیجه رو اعلام کنید

gi gi

کاربر
2009-05-29
19
22
سلام...
میخواستم بدانم چرا دستگاه x95با کنترل کار نمیکنه؟
دستگاه صفر کیلومتر میباشد...
در ضمن کنترل دستگاه را چک کردم سالم است و روی یک دستگاه دیگه کار میکنه...
آیا با فلش زدن دستگاه حل میشه؟
راه حل درست شدن دستگاه چیه؟
ممنون میشم زودتر جواب سوالم رو بدین...
با تشکر از همه به خصوص اساتید...

• Like

sohiel

کاربر
2009-08-08
9
17
سلام
لودر انتقال پچ به رسیورx95-97 ومدلهایی دیگه میخواستم با تشکر

• Like

yamaa

کاربر
2007-05-05
5
2
سلام
من بادستگاه 3400cu usbو2400cu usb و sr -x95cu usbستار کام با اینکه tiwn protucl را از ریسور ومیکرو باکس انتخاب نمودم مگر ودرسیل تی وی باز نشد لطفآ مشکل مرا حل نماید تشکر ممنون شماو یا ورژن 1,60که میگویند این چینل را باز میکند
از کجا دانلود کنم دوست عزیز دیگر چینل هارامیگرد بجز دورسیل تی وی البته شما فرموده که نرم افزاری ریسور میخواهید و یااز

میکروباکس رااز ریسیور را تشکر

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام...
میخواستم بدانم چرا دستگاه x95با کنترل کار نمیکنه؟
دستگاه صفر کیلومتر میباشد...
در ضمن کنترل دستگاه را چک کردم سالم است و روی یک دستگاه دیگه کار میکنه...
آیا با فلش زدن دستگاه حل میشه؟
راه حل درست شدن دستگاه چیه؟
ممنون میشم زودتر جواب سوالم رو بدین...
با تشکر از همه به خصوص اساتید...

با سلام دوست عزيز

شما يك بار دستگاه رو با نرم افزار كارخانه اي اين دستگاه آپگريد و نتظيم كارخانه كنيد اگه مشكلتون حل نشد اين احتمال وجود داردكه چشم مادون قرمز جلوي دستگاه خراب باشد.

اينم لينك براي دانلود برنامه

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=28918

موفق باشيد .

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام
لودر انتقال پچ به رسیورx95-97 ومدلهایی دیگه میخواستم با تشکر

دوست عزيز همون كه نرم افزار را دانلود كرديد اون رو از حالت زيپ در بياريد لودر همون دو فلش قرمز و آبي است
لودر رو اجرا و گزينه start را بزنيد تا برنامه به دستگاه منتقل شود.

اينم لينك دانلود

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=29786

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
  • Like

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
سلام. من دستگاه x95usb دارم. ولي نميدونم چه طور كدهاي دستي رو وارد كنم اگه ميشي منو راهنمايي كنين ممنون ميشم.

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
باز کردن کانالهای JSC Sport در رسیور استارست X95و رسیورهای مشابه

سلام دوستان.امروز یه فایلی میخوام براتون بذارم که با ریختنش در فلش و وصل کردن اون به رسیور میتونید بعضی وقت ها کانال های JSC Sport +1 و JSC Sport +2 در نایلست رو باهاش باز کنید.البته گفتم که همیشه جواب نمیده در بعضی اوقات از روز این دو کانال رو باز میکنه.به هر حال به از هیچی هست.کار خاصی هم لازم نیست انجام بدید فقط فایل با پسوند dat رو از zip خارج کنید و در فولدر اصلی فلشتون بریزید.بعدش فقط باید فلش رو به رسیور وصل کنید و بعد از این که وصل کردید کانالهای مورد نظر رو بگیرید بعد از چند لحظه باز میشن.در ضمن برای استفاده از این فایل باید روی رسیورتون یکی از پچ های 1.76 و یا 1.84 رو ریخته باشید که در پست های قبل لینک دانلودشون هست.1.84 بهتر هست.این فایل در X95 و رسیورهای مشابهش از نظر نرم افزاری مثل x97 و 250 و 230 و... هم کار میکنه.

اينم فايل براي دانلود.

پیوست‌ها

moshtagh

کاربر
2007-10-07
7
8
سلام

یک دستگاه x97 است که زمانی که دو شاخه را از برق در میارم ودوباره آن را به برق میزنم ودستگاه را روشن می کنم کانالها صدا دارند ولی تصویر ندارند .باید وارد منو شوم ویکی از گزینه را دستکاری کنم و در ان زمان تصویر هم می آید به نظر شما مشکل از کجاست وباید چکار کنم؟

با سپاس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا