دیود رو از مدار خارج کنید و یه ولتاژ 12 ولت از یه منبع تغذیه دیگه به پایه 2 تیونر بده ببین فرکانسهای عمودی رو سرچ میکنه؟
دروداون دیود زنر رو از مدار خارج کنید
اگه با روشی که گفتم احتمال زیاد تیونر اتصالی داره و جریان میکشه
اسم دستگاه چیه؟
درود بر دوستان یک عدد دستگاه ایکلاس به مدل 9900wifi hd pvr دو تیونر مدل جدید دارم بعد از چند دقیقه کانالها خود به خود تعویض میشوند
کارهای انجام شد تعویض 4 عدد خازن 16v100mf تعویض تغذیه کامل سرویس cpu ولی همچنان ایراد پا برجاست در ضمن دستگاه را هم ریست کردم لطفا راهنمایی کنید
شک من به ایسی فلاش میباشد اگر دوستان این ایسی را دارند مرحمت کنند از راهنمایی شما ممنون با تشکر
درود بر دوستان یک عدد دستگاه ایکلاس به مدل 9900wifi hd pvr دو تیونر مدل جدید دارم بعد از چند دقیقه کانالها خود به خود تعویض میشوند
کارهای انجام شد تعویض 4 عدد خازن 16v100mf تعویض تغذیه کامل سرویس cpu ولی همچنان ایراد پا برجاست در ضمن دستگاه را هم ریست کردم لطفا راهنمایی کنید
شک من به ایسی فلاش میباشد اگر دوستان این ایسی را دارند مرحمت کنند از راهنمایی شما ممنون با تشکر
درود
دوست من تا ریسیور بالا نیاید ان پایه ولتاژ ندارد ربطی به سی پیو ندارد اگر میبینی ولتاژها درست هستند با یک برنامه مطمین فلش را برنامه بزن
درودبا درود ///دوست گرامی یک ریسیور هم مدل خودش مغازه دارم ایسی فلش انو تست کردم روی دستگاه ایراد از ایسی فلش و برنامه ریزیش نیست در ضمن پایه 1 ریسیور سالم در حالتی که حتی ایسی فلش نداشته باشد هم ولتاز 3.3 را داره .لطفا راهنمایی فرمایید ////با سپاس
با درود ///دوست گرامی ولتاز ها روی این دو ایسی درست است حتی برای اطمینان هردشون را از روی یک ریسیور سالم تعویض کردم ولتز 5 ولت هم روی پایه یو اس بی وجود دارد ولتاز 3.3 هم بطور ساختگی بهش دادم ولی نشد
درود
دوست من یک ترانزیستور مسفت به شماتیک Q905 پشت سوکت r232 میباشد اونم داشتیم که اگر خراب باشد ریسیوربا وجود داشتن تمام ولتاژها روی چراغ قرمز میماند ان را هم تست نمایید
درود بر دوستان- یک دستگاه آی کلاس مدل: Aa20 فول اچ دی -تعمیری دارم که یک آیسی هشت پایه smd خرچنگی کاملا ذغال شده که من احتمال میدم رگلاتور باشه(سمت چپ مین بین دو سلف) دوستان اگه شماره این آیسی را دارند لطفا اطلاع رسانی فرمایند . سپاسگذارم