تمام سوالات ومشكلات خودرادرموردرسيوراستارست 4000 و 4200 دراين تاپيك مطرح كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام من یک استار ست4000d دارم کنترل آن سالم است ولی دستگاه با کنترل کار نمی کند و دستگاه با دکمه های پاور کار می کند لطفا"مرا کمک کنید تا مشکل حل شود با تشکر

دوست عزیز این مشکل مربوط به سخت افزار است یا سنسور داخل پنل جلو خراب است یا اینکه ای سی میکروکنترل مشکل دارد البته از پردازنده هم می تواند باشد موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad_mir

saeed137

کاربر
2007-07-07
4
4
:ُّـ
با سلام من یک استار ست4000d دارم کنترل آن سالم است ولی دستگاه با کنترل کار نمی کند و دستگاه با دکمه های پاور کار می کند لطفا"مرا کمک کنید تا مشکل حل شود با تشکر
اگر کلا کار نمی کنه تو منو یک قسمت هست که دقیق یادم نمیاد فکر منم گزینه سوم باشه که وارد ان میشی کزسنه اخرانتخاب کنترل هیت که سه انتخاب داره که بیشتر مواقع باید روی گزینه 2 باشد تا کنترل کار کند

• Like

qwerty

کاربر
2006-10-04
13
5
با سلام من برد جلو پنل رسیور را امتهان کرد م سالم است پس مشکل از کجاست

• Like

paskal

کاربر
2008-01-31
2
2
سلام دوستان

ریسیور من با مشکل ash مواجه شد بعد بردم پیش یک تعمیر کار و آی سی رو پروگرام کرد ولی بازم آی سی نشد حالا اگه یک آی سی نو بندازم روش دیگه مشکل برطرف می شه؟

• Like

unduo

کاربر
2007-10-22
1
1
کانال های Hbo.hbo2.hbocomedy بروی 4000 مشکل دارند وبصورت سیاه وتصویر صحنه ها بشکل خطوط دیده میشود.دوستان راهنمایی علت این مسله را .با تشکر

• Like

xvalix

کاربر
2008-02-12
1
1
با سلام من رسیورم را آپگرید کردم بعد از آپگرید رسیور دیگه روشن نمیشه در حالت On می مونه چکار کنم

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان

ریسیور من با مشکل ash مواجه شد بعد بردم پیش یک تعمیر کار و آی سی رو پروگرام کرد ولی بازم آی سی نشد حالا اگه یک آی سی نو بندازم روش دیگه مشکل برطرف می شه؟

دوست عزیز ای سی فلش باید حتما از برد خارج شود و توسط دستگاه پروگرامر با فایل فلش مربوط به خود دستگاه فلش شود تا درست شود بنده تا به حال بیش از 10 مورد مانند این عیب را داشتم این ارور زمانی ظاهر می شود که از پچ اشتباه یا مشکل دار استفاده کنید حتی اگر هزار بارهم پروگرام کنید درست نخواهد شد موفق باشید

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام من رسیورم را آپگرید کردم بعد از آپگرید رسیور دیگه روشن نمیشه در حالت On می مونه چکار کنم

دوست عزیز برای رفع عیب باید ای سی فلش را خارج از برد توسط پروگرامر فلش کنید اگر هزار بار هم با انواع برنامه ها پروگرام کنید درست نخواهد شد موفق باشید

elysian

کاربر
2008-02-05
2
2
برنامه onرا وقتی روی رسیور زدم روی صفحه نمایش رسیور فقط کلمه ASHمیاید

• Like

elysian

کاربر
2008-02-05
2
2
پکیچ جدید شوتایم رامیخوام ممنون میشم اگه بدید

• Like

morteza451

کاربر
2008-01-06
41
24
سلام.رسیور من حین آپگرید شدن پیغام"stb version is not complate" میدهد و آپگرید نمی شود . در ضمن روی صفحه رسیور "ASH" ظاهر شده و رسیور کار نمیکند .مدل 4000D

• Like

paskal

کاربر
2008-01-31
2
2
سلام دوستان

ALI.RISIVER
اگه جواب بدی ممنون می شم.

• Like

nasery_2000

کاربر
2007-10-25
1
1
خسته نباشید دوستان گرامی _ من رسیور 4000d super دارم که برنامه اشتباه 4000d ریختم و روی صفحه onمی آید فایل flash برای 4000d super احتیاج دارم اگر محبت کنید ممنون می شوم در ضمن فایل flash 4000 d جواب نمی دهد . با تشکر از همه همکاران ...

• Like

mahmood_2006

کاربر
2006-10-30
12
7
با سلام
دوست عزیز من پچ جدید برای 4000d super ریختم و لی بعد از خاموش شدن فقط boot مینویسد و روشن نمی شود... به نظر شما چکار باید کرد ...

بسیار ممنونم... فوری.....

• Like

mahmood_2006

کاربر
2006-10-30
12
7
با سلام
دوست عزیز من پچ جدید برای 4000d super ریختم و لی بعد از خاموش شدن فقط boot مینویسد و روشن نمی شود... به نظر شما چکار باید کرد ...

بسیار ممنونم... فوری.....
اگه ممکنه جواب بدید ...............................

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
اگه ممکنه جواب بدید ...............................

این قدر سوال من فنی است !!!!!!!

دوست عزیز اگر رسیور شما 4000 معمولی است با پچ های مربوط به مدل super نباید آبدیت کنید اگر هم همین مدل بوده و با پچ جدید مشکل پیدا کرده مربوط به فلش می شود ابتدا با ورژن قدیمی آبدیت کنید اگر مشکل برطرف نشد باید دستگاه را جیتک کنید موفق باشید

• Like

zareshahi20

کاربر
2008-01-05
4
3
یا سلام واحترام :رسیورمن استارست Sr-x50cu-usbداراست لطفا طریقه ریختن Key-data رابرایم توضیح دهیدچون درجدول کددهی به ترتیب عمل نمی کند.نامرتب میشودیعنی هرحرف یاعددمورد نظررا درجای موردنظر نمی شود نوشت جان مادرتان کمک کنید

• Like

zareshahi20

کاربر
2008-01-05
4
3
سلا م -رسیورال جی 6000راباچه پچ وبرنامه ای میشود آپگریدکردوآیا هربرنامه وپچ خاصی لودرخاص خود می خواهد چطورمیشود فهمید" یاهرنوع لودری مناسب است

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا