سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

iransoot

Banned
2010-12-17
38
38
دوستان اینو چک کنید که آیا کانالهای زیر در قسمت رادیو قرار دارد؟و چرا در قسمت TV سرچ نمیشوند؟آیا مربوط به ورژن 2.18 میباشد چون ریست فکتوری هم کردم ولی همچنان در قسمت رادیوها باقی مونده:

Hotbird
10815H:D aring!TV2
12284H:Blue Hustler
و حدود 20 تا کانال دیگه...
سلام اگه امكان داره پج 2.17 را باري رسيور اي استار x99 را قرار بدهد مرسي از جوابتون:eek:k:

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903

ac57

کاربر
2009-10-12
1
0
با سلام در مورد چگونگی تنظیمات وایرلس x20000لطفا راهنمایی کنید .

jf_9952

کاربر
2011-05-07
1
0
با سلام من istar 20000 hd دارم با ورٍژن 2.22 رسیورم هیچ مشکلی نداشت و کانالهای که کد بود با شرینگ باز می شدن ولی ورژن 2.25 رو که زدم کانالهای که کد بودن بازنمیشن ورژن های پایین تر رو هم دوباره زدم ولی فایده ای نداره لطفا کمکم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام در مورد چگونگی تنظیمات وایرلس x20000لطفا راهنمایی کنید .
بارها توضیح دادم باتوجه به سرعت اینترنت کشور ما وشلوغی سرورهای مجانی این دستگاه ها وایرلس این سری دستگاه افسانه هست وبیخود پول خودتون را هدر ندهید بهترین راه استفاده از کابل شبکه ومودم روتر هست
با سلام من istar 20000 hd دارم با ورٍژن 2.22 رسیورم هیچ مشکلی نداشت و کانالهای که کد بود با شرینگ باز می شدن ولی ورژن 2.25 رو که زدم کانالهای که کد بودن بازنمیشن ورژن های پایین تر رو هم دوباره زدم ولی فایده ای نداره لطفا کمکم کنید

دوست گرامی
از کانالهای خودتون روی فلش رسیور یک بک اپ بگیرید
بعد هم بعد از هر اپگرید باید حتما ریست فکتوری کنید تا نرم افزار فعال بشود بعد کانالها را برگردانید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
سرعت تعویض کانال در کدوم نسخه از پچهای x20000 بالاتر از بقیه هست؟

با درود
من خودم ورژن 2.24 را با دستگاه یکی از دوستان امتحان کردم اینترنت مناسبی هم داشت سرعت تعویض کانال قابل قبول بود
حتما فراموش نکنید از کانالها روی فلش خود رسیور بک اپ بگیرید وبعد از اپگرید هر دفعه باید ریست فکتوری انجام بدهید بعد کانالها را برگردانید
طریقه بک اپ گرفتن برای 1000اچ دی پریمیوم توضیح دادم که با این دستگاه یکی هست

farshadb2

کاربر
2007-09-30
15
16
سلام
لطفا" نحوه ی اتصال LAN رسیور با کامپیوتر رو توضیح بدید؟ و با کدوم Share Address تنظیم میشه؟
من این تنظیمات زیر رو انجام دادم ، ولی متاسفانه نتونستم درایومو share کنم!

شبکه کردن ر سیو ر با کامپیوتر در ر سیو رهای ای استار

اول تنظیمات داخل ویندوز:
1- وارد control panel میشوید
2 -داخل گزینه user accounts می شوید
3-داخل گزینه user accounts روی guest ( میهمان ) کلیک کنید
4- guest ( میهمان ) گزینه Turn on the Guest Account رو کلیک کرده تا فعال بشه

حالا مراحل بعد
5- داخل my computer می شویم روی یک درایو های هارد مثلا" D راست کلیک کرده آخرین گزینه یعنی Properties کلیک میکنیم
6- از گزینه های بالای پنجره ای که باز شده گزینه چهارم Sharing رو انتخاب کنید
7- روی پنجره Sharing نوشته آبی رنگی رو می بینید که با If you شروع شده روش کلیک کنید
8- در این پنجره که شامل دوقسمت است در قسمت دوم یعنی Network sharing and security
گزینه Share this folder on the network رو فعال کنید وقتی فعال کردید گزینه زیرش رو هم تیک بزنید تا فعال بشه یعنی Allow network users to change my file بعد پنجره رو ok کنید
9- وقتی ok زدید روی درایو هاردی که انتخاب کردید علامت دست میاد یعنی این درایو شر شده

کارمون با کامپیوتر تموم شد حالا تنظیمات ***** البته زبان ***** انگلیسی هست:
10- دکمه منو رو فشار داده به قسمت Expansion میریم
11- در این قسمت وراد گزینه network Application می رویم
12-در این قسمت وارد گزینه SMB File Setup می شویم
13- در گزینه اول قسمت share Adress این شماره ها رو وارد 192.168.0.1 و ادامه این شماره ها اسم درایو رو که در my computer انتخاب کرده ایم بدین صورت وارد میکنیم D/ یا هر اسمی که درایو شما دارد مثلا" E/ یا....
14- گزینه دوم همانGuest باید باشد
15-گزینه سوم رو دست نمی زنیم
16 -گزینه چهارم SMB Enable رو YES میزاریم
17- قبل از بیرون آمدن دکمه قرمز روی کنترل رو میزنیم و پنجره خودبه خود خارج میشود
18-دوباره روی منو به قسمت Expansion میریم
19- به دومین گزینه USB manager می رویم
20-وارد که شدیم محیط درایو انتخاب شده کامپیوتر رو می بینیم و در پایین اطلاعات هارد و درایور رو
21- دکمه سبز کنترل رو فشار داده و گزینه change recording path from ظاهر میشه که
C: To به O: نمایان میشه که گزینه سوم رو YES انتخاب میکنیم
توضیحات : با این کار شما می تونید فایل های که با ***** باز میشوند رو داخل هارد بریزید مثل عکس و فایل های صوتی و تصویری رو با ***** تماشا - تغییر نام و پاک کنید و در هارد بدون محدودیت برنامه ضبط کنید امکانات دیگری که می تونید از این ***** بهره ببرید

farshadb2

کاربر
2007-09-30
15
16
سلام
آیا در ماهواره EutelsatW3A کانال -18 وجود داره که با شرینگ رایگان x20000 باز بشه؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام
آیا در ماهواره EutelsatW3A کانال -18 وجود داره که با شرینگ رایگان x20000 باز بشه؟
درود
عزیر وجود دارد اما بیشتر ساعت 11 شب به بعد برنامه دارد کانال penthouse hd و چند کانال دیگه هم هستن که شب ها برنامه دارند

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام استاد بز گوار ميخواستم منظور از شرينگ را يگان به اينترنت هم وطل باشد؟ ودر ضمن ميشه کانال penthouse از طريق شیرینگ هوایی باز كرد؟ مرسي از جوابت
درود
بله عزیز برای شرینگ رایگان ای استار باید از اینترنت پرسرعت 128 به بالا استفاده کنید هر چه سرعت بالاتر باشد فریز کمتری خواهید داشت

فرکانس کانال penthouse
10845-h-5.6-30000

iransoot

Banned
2010-12-17
38
38
درود
بله عزیز برای شرینگ رایگان ای استار باید از اینترنت پرسرعت 128 به بالا استفاده کنید هر چه سرعت بالاتر باشد فریز کمتری خواهید داشت

فرکانس کانال penthouse
10845-h-5.6-30000
سلام استاد بزگوارميشه از شرينگ هوائي باري باز كردن كانال مورد نظر استفاده كرد ؟ مرسي از جوابت

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام استاد بزگوارميشه از شرينگ هوائي باري باز كردن كانال مورد نظر استفاده كرد ؟ مرسي از جوابت
درود عزیز من تا هفته گذشته که ای استار داشتم دیدم باز بود اما الان نمیدونم باید امتحان کنید در ضمن پکیج yes در ماهواره آموس در 4 درجه غربی نیز با سرور رایگان ای استار باز شده است موفق باشید

iransoot

Banned
2010-12-17
38
38
درود عزیز من تا هفته گذشته که ای استار داشتم دیدم باز بود اما الان نمیدونم باید امتحان کنید در ضمن پکیج yes در ماهواره آموس در 4 درجه غربی نیز با سرور رایگان ای استار باز شده است موفق باشید

سلام به استاد بزگوار حالا بنده چكار كنم روي يك ديش هم هاتبرد وهم يوتلست دابليو 3 داشته باشم منورم اين است كه چكار منم دوتا يوتاست دابليو 3 را روي يك ديش داشته باشم ؟ مرسي از جوابت

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام به استاد بزگوار حالا بنده چكار كنم روي يك ديش هم هاتبرد وهم يوتلست دابليو 3 داشته باشم منورم اين است كه چكار منم دوتا يوتاست دابليو 3 را روي يك ديش داشته باشم ؟ مرسي از جوابت
درود
ببینید من متوجه نشدم منظور شما را اما اگر در مورد شرینگ میگویید باید اینترنتی باز کنید در مورد w3 باید یک النبی دو سوزنه اشته باشید اگر دو تا w3 لازم دارید

بالا