sayeh.shab
کاربر افتخاری
- 2008-11-13
- 526
- 1,146
با سلام
دوستان من میخواستم بدونم که ماهواره INtelsat 1002 در چند درجه قرار داره و چجوری بگیرمش؟
دوستان من میخواستم بدونم که ماهواره INtelsat 1002 در چند درجه قرار داره و چجوری بگیرمش؟
با سلام
دوستان من میخواستم بدونم که ماهواره intelsat 1002 در چند درجه قرار داره و چجوری بگیرمش؟
با عرض سلام به دوست عزیز شمابچه ها خواهش میکنم کمک کنین
سلام من یک فایندرپرمیوم چهار چراغه ورسیور ای کلاس9595 دارم برای خودم فایندر خوب کار می کند وصدای بوق ان طبیعی است.
اما رفتم برای دوستی که رسیور او هم ای کلاس 9595 بودهاتبرد ونیلست نصب کنم اما بوق فایندر خش دار بود وصدای ان درست درنمیامدو نتوانستم.
بعدا دوست من نصاب اورده بود وراحت نصب کرده بود.
اگر از ************** بود نباید فایندر نصاب هم کار میکرد
لطفا اگر کسی علت را میداند راهنمایی کند ممنون
سلام دوستان ،آیا کسی درباره ماهواره Apstar-2R [SIZE=+1]@ 76.5° East[/SIZE]
اطلاع داره ،آیا میشه این ماهوازه رو تو ایران گرفت؟اگه میشه در مورد نصبش لطفا راهنمایی کنید.ممنون
سلام وعرض تشكر من يه مشكل دارم در خصوص تركست ۴۲ْ من وقتي رو در يك حالت قرار ميدم مثلاً ساعت يكسری كانال به من ميده و وقتی در ساعت ديگه قرار ميدم مثلاً يه سری ديگه كانال.ميده من هر كاری كردم نتونستم هر دو ِ اين سری هارو داشته باشم ممنون ميشم در اولين زمان راهنمائی بفرمائيد
مشکل یکی از دوستان اینه که بروی دیتای w3 پ ***** زیت داشتند و دیش دیتا 1002 را نصب کرده اما دانگلشون سیگنال داره و کانالی هم باز نمیکنه
سیم دیتا عوضش کرده
رسیورو دانگل هم با اخرین برنامه آبدیت شده
و رسیور ودانگل هم خونه یکی از رفقا هم تست کرده و اونجا کار میکنه و مشکلی نداشته
ولی خونه خودش اصلا کانالی باز نمیشه
مشکل از کجاست؟
آیا باز هم ******* دارند؟
با سلام من آسیاست نصب کردم شبکه های سراسری مییاد ولی شبکه های خلیج فارس زنجان و.... نمییاد فرکانسشون چنده؟ در همین سایت فرکانس هایی رو پیدا کردم ولی شبکه نیومد ممنون
آرش جان
رسیور ودانگل هم با دیتای 1002 یکی از رفقا هم تست کرده و اونجا کار میکنه و مشکلی نداشته
ولی خونه خودش اصلا کانالی باز نمیشه
در این سایت فرکانسش هست ولی نشان نیست مثلا در اینتلست و فرکانسش 11555
و نشانش 27500 هست ولی در این سایت فقط فرکانس هست نشانش نیست چرا؟ ممنون
با درود دوست گرامیبا سلام
من به تازگي ماهواره آسترا 1 ام را در مسير 19 درجه با قيچي در قم گرفتم ولي فركانسهاي بالاي 12000 اصلا سيگنال نمي دهد آيا مشكل از قيچي است كه افت سيگنال دارد يا فركانسهاي بالاي 12000 در اينجا بيم ندارد ؟ با تشكر
برای تنظیم اینتلست902 با فایندر فرکانس 11555 خوب کار نمیکنه،زیاد روش نمیشه حساب کرد در واقع اصلا در فایندر علامتی نشون نمیده!آیا فرکانس دیگری هست که با فایندر بشه کار کرد یا اینکه کلا رو اینتلست فایندر جواب نمیده،همیشه گرفتنش منو خیلی معطل میکنه