سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام.نمیدونستم آفست هم قیچی خور و بدون قیچی خور داره.حالا میشه بگید از کجا میشه تشخیص داد تفاوت این دوتا از کجا مشخص میشه؟و از نظر قیمت چه تفاوتی دارن؟سیگنال دهیشون تا چه حدی با هم تفاوت داره؟مرسی

چند نکته
آفست برای خودش قیچی استاندارد و مخصوص دارد
انواع مختلف آفست در بازار موجود است که چندین هولدر فابریک که کار همان فیچی را انجام میدهد دارد که این دیشها معروف به دو جهت یا 3 جهت یا 5 جهته میباشد که ختی تا 24 جهت هم وجود دارد و تا 5 جهت در بازار ایران موجود است
آفستهایی که تک هولدر هستند معمولن با قیچی سیگنال کمتری دارند

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
کمک کمک کمک

سلام بر همگی دوستان.سلام بر استاد آرش تو رو خدا به دادم برس.
استاد با یه مشکل خیلی عجیب برخورد کردم که تا حالا تو 6سال نصابیم همچین عیبی ندیدم.برای یه نفر که یک سال پیش رفته بودم هاتبردش رو تنظیم کرده بودم.حالا زنگ زد گفت که یدفعه سیگنالاش پریدن.ولی قیچی نیلش سیگنالهاش عالی هستند وخودم رفتم موضوع رو برسی کردم.مطمین هستم دیشش تکون نخورده.چون گچی که به پایش از پارسال زده بودند هنوز بهش گیر بود.دیش بدون ضرب دیدگی هست.ال ان بی رو تعویض کردم فایده نداشت.رسیور رو کنار دیش آوردم فایده نداشت.سوییچر رو از مدار خارج کردم فایده نداشت.3تا رسیور دیگه آوردم تست کردم.فایده نداشت.جالب اینه که هم کوالیتی وهم استرانگ هر دو صفر هستند.حتی بروی کانال ژم کلاسیک.سیمها هم سالم هستند چون نیل رو با سیگنالهای عالی میارن ولی هاتبرد رو نه!با اینکه بر خلاف خودش که دیشش در حیاط هست همسایهاشون دیشاشون در پشتبون هست. ودر معرض ************** هستند.ولی هیچ مشکلی ندارن.نگفتم استاد ولی بعضی وقتها به اندازه یک ثانیه سیگنالها وکوالیتی میاد و میره.جوری که رسیور فرصت نمیکنه تصویر رو بیاره.این سیگنالها هم که گهگاهی میاد متغیر هست.بعضی وقتها خیلی کمه وبعضی وقتها هم در حد مطلوب هست.آیا شما فکر میکنید که این سیگنالهای لحظه ای کاذب هستند؟ واقعا نمیدونم چه اتفاقی افتاده.تو رو خدا یکی کمک کنه.عجله دارم.خیلی ممنون:sadwalk:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دوست عزیز اول قیچی را باز و با همان دیش ال ان بی جهت دیگری مثل بدر دبلیو 3 یا ترک را رسد و سیگنال را ببینید
اگر جهتی را نتوانستین رسد کنید کانون دیش خراب است
اگر توانستین هاتبرد را در جای خود قرار دهید احتمال اول سیم
نکته ضمنن اگر سیم را مستقیم به نایل میزنید استرنج وجود داره و سیگنال ولی در هاتبرد استرنج هم نیست مشکل معیوب بودن سیم میباشد

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام استاد .
فراموش کردم بگم یوتلست هم با قیچی روی همین دیش نصب هست.که اون هم دقیقا با هاتبرد پریده ودقیقا مشکلات هاتبرد رو داره.که در پست بالا شرح دادم.نکته هایی رو که گفتید انجام میدم خبرش رو هم میدم.راستی چند روز قبل این مشکل زنگ زده بود گفت بعضی از کانالهای هاتبرد تصویر ندارن.بعدش رفتم سویچر ور از مدار خارج کردم وتمام کانالهاش اومدن.دوباره سوییچر رو وصل کردم و دیدم هیچ مشکلی وجود نداره وهمه کانالها برقرار هستند.این هم یه معمای دیگه برام هست که خواستم علتش رو بدونم.خیلی ممنونم از لطف بی دریغت استاد ارجمند:a23IRSAT:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
استاد شرمنده من این سئوال رو امروز تو دو تا تاپیک مطرح کردم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم ممنون میشم جواب بدید.آیا درشهرهای مختلف میشه با قیچی به مرکزیت هاتبرد اینتلست1002 رو گرفت؟مثلا اصفهان.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام استاد .
فراموش کردم بگم یوتلست هم با قیچی روی همین دیش نصب هست.که اون هم دقیقا با هاتبرد پریده ودقیقا مشکلات هاتبرد رو داره.که در پست بالا شرح دادم.نکته هایی رو که گفتید انجام میدم خبرش رو هم میدم.راستی چند روز قبل این مشکل زنگ زده بود گفت بعضی از کانالهای هاتبرد تصویر ندارن.بعدش رفتم سویچر ور از مدار خارج کردم وتمام کانالهاش اومدن.دوباره سوییچر رو وصل کردم و دیدم هیچ مشکلی وجود نداره وهمه کانالها برقرار هستند.این هم یه معمای دیگه برام هست که خواستم علتش رو بدونم.خیلی ممنونم از لطف بی دریغت استاد ارجمند:a23IRSAT:

سلام
دوست عزیز آیا نیل قابل مشاهده است؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
استاد شرمنده من این سئوال رو امروز تو دو تا تاپیک مطرح کردم ولی متاسفانه جوابی نگرفتم ممنون میشم جواب بدید.آیا درشهرهای مختلف میشه با قیچی به مرکزیت هاتبرد اینتلست1002 رو گرفت؟مثلا اصفهان.
درود
بله عزیز در اصفهان قابل دریافت میباشد

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
راهنمایی جهت دریافت 7 ماهواره روی دو دیش

چطور میشه ماهواره های badr,eb2,astra28.2E,hotbird,nilesat,w3a,sirius4.8W را روی دو دیش 90 سانتی متری گرفت ؟ نوع تقسیم lnb ها به چه صورت روی دو دیش باشد بیشترین میزان دریافت سیگنال و کنالها برای هر ماهواره امکانپذیر است ؟ ضمنا آیا ماهواره هایeb2 که در کنار Badr قرار داردبا همان lnb بدر قابل دریافت است؟ اگر امکان دارد مکان lnb ها روی دو دیش با عکس هم نشان داده شود.باتشکر مکان : شمال ایران

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام
دوست عزیز آیا نیل قابل مشاهده است؟
سلام. بله دوست گرامی سیگنالهای نیل با کیفیت بسیار خوب دریافت میشن.و این نشون میده که دیش اصلا تکون نخورده.فقط یوتلست وهاتبرد که بروی همین دیش هستند سیگنال هر دو با هم پریده و اصلا نمیان.ال ان بی ها و سیم رو هم عوض کردم بیفایدس.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام.دوست عزیز یک همچین مشکلی سال پیش برام پیش امد... دیش نه نصب کردم ... این جهتها رو برای مشتری گرفتم.هاتبرد...دبلیو3و بدر(عرب ست) با سیگنال خوب...یک هفته بعد طرف زنگ زد و گفت هاتبرد و دبلیو3 سیلنالشون خیلی ضعیف شده و کانالها با فیریز زیاد باز میشن...بهش گفتم شاید دیش جابه جاشده گفت نمیدونم ولی سیگنال بدر ضعیف نشده و مثل روزی که نصب کردی هست...خلاصه فرداش زنگ زد و گفت هات و دبلیو قطع شده ولی بدر فقط سیگنالش ضعیف شده ولی میگیره سرت رو درد نیارم ..همه اون راه هایی که شما رفتید و حتی بگم بیشتر از شما شاید باورد نشه ...نشد که نشد ..حتی چند تا از دوستان همکار حرفه ای ولی ......آخر بعد از تعویض دیش مشکل کاملا حل شد...دوستان گفتند ممکنه که دیش تاب داشته...گفتم آخه اگه اینطور بود که از همون اول نمیگرفت.....حالا شما هم همین کار انجام بده ببین چی میشه...خبرشو بده....

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
چطور میشه ماهواره های badr,eb2,astra28.2E,hotbird,nilesat,w3a,sirius4.8W را روی دو دیش 90 سانتی متری گرفت ؟ نوع تقسیم lnb ها به چه صورت روی دو دیش باشد بیشترین میزان دریافت سیگنال و کنالها برای هر ماهواره امکانپذیر است ؟ ضمنا آیا ماهواره هایeb2 که در کنار Badr قرار داردبا همان lnb بدر قابل دریافت است؟ اگر امکان دارد مکان lnb ها روی دو دیش با عکس هم نشان داده شود.باتشکر مکان : شمال ایران
سلام به شما دوست گرامی وبا عرض اجازه از استاد آرش محترم.
اولا برای گرفتن تمام این جهات بهترین گزینه استفاده از سه دیش هست.ولی اگه اصرار به دو دیش دارید به این شکل که میگم دریافتشون کنید.ماهواره بدر وeb2هر دو با یک ال ان بی قابل دریافت هستند.هاتبرد وسایروس رو بدلیل ضعیف بودنشون در مرکز دوتا دیشت قرار بده.بعدw3وastra رو به مرکزیت هاتبرد رصد کن. وبعد بدر ونایل رو به مرکزیت سایروس بگیر.به این صورت که میگم دیش هاتبرد رو تنظیم میکنی.قیچی w3 در سمت راست ال ان بی مرکزی ویه خورده بالاتر قرار میگیره.فاصله مرکز تا مرکز ال ان بی دو جهت7-8سانت هست.قیچیastra در سمت چپ ال ان بی مرکزی و تا حدودی پایینتر قرار میگیره.مرکز تا مرکز دو جهت حدود17سانت میشه.حالا نوبت سایروس هست.تنظیمش کن بعد ال ان بی بدر در سمت چپ مرکزیت دیش و پایینتر از اون قرار میگیره.مرکز تا مرکز ال ان بی دو جهت حدود22-23سانت هست.بعد نوبت نایلست هست که در سمت راست مرکز دیش وکمی بالاتر قرار میگیره.مرکز تا مرکز این دو جهت حدود14-15سانت هست.و اما نظر آخر من اینه که 100% بعد دریافت تمام این جهتها متوجه میشی که افت سیگنال شدید در تمام جهتهات علالخصوص در هاتبرد و سایروست اتفاق افتاده.پس بهترین وضعیت برای این جهات استفاده از سه دیش هست.اگه خواستی سه دیششون کنی یه خبر بده بهترین روش گرفتنشون رو با حداقل افت سیگنال برات میگم.سوالی بود در خدمتم .موفق باشی :s13:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام. بله دوست گرامی سیگنالهای نیل با کیفیت بسیار خوب دریافت میشن.و این نشون میده که دیش اصلا تکون نخورده.فقط یوتلست وهاتبرد که بروی همین دیش هستند سیگنال هر دو با هم پریده و اصلا نمیان.ال ان بی ها و سیم رو هم عوض کردم بیفایدس.
دوست عزیز با ال ان بی مرکز جهتهای دیگر را مثل ترک سایروس و بدر را رسد کردین؟

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802

دوست عزیز سوال شما کلی می باشد و برای اینگونه سوالها در چند سطر نمیتوان پاسخی نوشت

به پست زیر مراجعه, مطالب آموزنده و کامل وجود دارد و اگر سوال شما وجود نداشت اطلاع دهید

http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=206

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
دوست عزیز با ال ان بی مرکز جهتهای دیگر را مثل ترک سایروس و بدر را رسد کردین؟
سلام استاد.نه هنوز طرف بیکار نشده که برم دیشش رو ردیف کنم.ایشالاه درستش کردم حتما خبرش رو همینجا میدم تا برای همگی دوستان به عنوان یک تجربه ثبت بشه.ممنون از زحماتتون استاد:eek:k:

mushkin

کاربر
2011-05-26
6
21
سلام. دوستان این شماره ها بر روی ال ان بی C باند برای چیست؟
ilwmynxmfigzqms5xvmb.jpg
http://up.iranblog.com/images/ilwmynxmfigzqms5xvmb.jpg

ساعت ال ان بی سی باند چطور تنظیم میشه؟

ساعت دقیق برای جهت THAICOM 5 78E بر روی دیش 185CM و ال ان بی یورواستار سی باند چنده؟

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
سلام دووستان
من جهت اینتل 902 یا همون استانیها رو گرفتم ولی وقتی سرچ اتومات رو میزنم هیچ کانالی نمیاد
ساعت النبی رو هم رو 6 تنظیم کردم
البته نمیدوونم برای مشهد درسته یا نه !!
سیگنال هی بالا میره دوباره پایین میاد
از اساتید کسی هست کمکم کنه ؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام دووستان
من جهت اینتل 902 یا همون استانیها رو گرفتم ولی وقتی سرچ اتومات رو میزنم هیچ کانالی نمیاد
ساعت النبی رو هم رو 6 تنظیم کردم
البته نمیدوونم برای مشهد درسته یا نه !!
سیگنال هی بالا میره دوباره پایین میاد
از اساتید کسی هست کمکم کنه ؟
فرکانس 11555 ورتیکال 27500 را چک کنید
این فرکانس را سیگنال دارین؟ با چه فرکانسی رسد کردین

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
فرکانس 11555 ورتیکال 27500 را چک کنید
این فرکانس را سیگنال دارین؟ با چه فرکانسی رسد کردین

سلام
من با فایندر گرفتم زیاد بلد نیستم از توضیحات تووی سایت استفاده کردم ولی سیگنال کم و زیاد میشه طوریکه رسیور فرصت سرچ فرکانس رو پیدا نمیکنه !
به نظرتوون سیگناله کاذبه ؟

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
سلام
من با فایندر گرفتم زیاد بلد نیستم از توضیحات تووی سایت استفاده کردم ولی سیگنال کم و زیاد میشه طوریکه رسیور فرصت سرچ فرکانس رو پیدا نمیکنه !
به نظرتوون سیگناله کاذبه ؟

دوست عزیز شما چرا خودت را اذیت می کنی میتونید از جهت عربست یا بدر 26 درجه استفاده کنید نگران پوشش بیم ماهواره هم نباشید چون ایران از پوشش سنتریال ماهواره بدر استفاده می کند در مشهد هم بخوبی دریافت می شود و تمام 40 کانال استانی در ان موجود و با سیگنال بالا دریافت می شود ( عکس :Badr-5 Ku-Band Central-Asia Beam BSS-FSS ) .. همچنین می تونید همزمان یوروبرد 25 درجه را هم داشته باشید ..... در ضمن روی جهت اینتلست در بعضی مناطق ناخواسته پارا... روی ان می افتد
http://1.irantks.biz/irsat34584

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
سلام. دوستان این شماره ها بر روی ال ان بی c باند برای چیست؟

ساعت ال ان بی سی باند چطور تنظیم میشه؟

ساعت دقیق برای جهت thaicom 5 78e بر روی دیش 185cm و ال ان بی یورواستار سی باند چنده؟

بنظر من ان اعداد احتملا امواج باند c می باشد که معمولا بین 6/3 الی 2/4 گیگاهرتز

ساعت النبی برای جهت thaicom 5 78e تقریبا 3.5 می باشد

بالا