مشکلات خود را در رابطه با هایویون اینجا مطرح نماید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

davoodsetak

کاربر
2009-02-13
17
24
سلام دوستان
رسیور من 9595 تک کارته چند بار سیم شیلد به مغزی اتصال کرد دیگه تصویر نیومد (البته موقع نصب به ال ان بی ) سیگنال آنتن نصف شد سیگنال کیفیت بطور کامل رفت لطفا راهنمایی بفرمائید . ناگفته نمونه که من از آنتن گردان پریمیوم 3000 استفاده می کنم گردون فرمان میگیره و تو جهت های مختلف میچرخه . اما سیگنال ندارم :051::051::051::051:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان
رسیور من 9595 تک کارته چند بار سیم شیلد به مغزی اتصال کرد دیگه تصویر نیومد (البته موقع نصب به ال ان بی ) سیگنال آنتن نصف شد سیگنال کیفیت بطور کامل رفت لطفا راهنمایی بفرمائید . ناگفته نمونه که من از آنتن گردان پریمیوم 3000 استفاده می کنم گردون فرمان میگیره و تو جهت های مختلف میچرخه . اما سیگنال ندارم :051::051::051::051:
شما که وارد نیستید چرا به سیم ها دست میزنید
افراد وارد چنین صدمه ای به موتور نمی رسانند
چون سیم lnb اتصال کرده اول فشار به موتور امده
بهتره 10دقیقه رسیور را از کلید پشت خاموش کنید
سیم ها وسرفیش را چک کنید اتصال نداشته باشه
بعد دستگاه را روشن کنید اگر کار نکند دستگاه را به یک دیش دیگه وصل کنید اگر جواب داد موتوراسیب دیده اگر جواب ندهد دستگاه را به تعمیرکار وارد بدهید درست کنه!:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
روی یه دیش دیگه امتحان کردم دستگاه سیگنال داره و تصویر میاره میتونه ایراد از گردون باشه ؟ یا از ال ان بی ؟
با درود همانطور که گفتم موتور آسیب دیده باید از کسی که وارد باشه یا نصاب موتور کمک بگیرید:busted_red:

davoodsetak

کاربر
2009-02-13
17
24
؟؟؟؟

با عرض سلام مجدد
آقا شهرام عزیز
همین موتور رو هم خودم نصب کردم با 15مسیر کامل و تمامی کانال هاش منتها با سعی تلاشی زیادی که کردم دیدم رو بعضی از فرکانسها سیگنال دارم مثلا از هر ماهواره فقط رو یکی یا دو تا فرکانس !!!
بقیه همه قطع شده !!!:sadwalk::sadwalk::sadwalk:
اگه قراره سیگنال نده پس این یکی دوتا چیه ؟ اگه قراره سیگنال بده چرا بقیه قطع شده
شرمنده که زیاد پست زدیم

mfa55

کاربر
2010-08-29
3
10
49
سلام
من يك مدل دستگاه iclass twin hd9900pvr دارم وقتي اين دستگاه را به تلويزيون وصل ميكنم ابتدا تصوير به صورت سيا ه و سفيد كه نوارهاي رنگي داخلش است ديده ميشود وبعداز ده دقيقه يا كمو بيش تصوير خوب ميشود در ضمن دراين زمان هم اگر كانال تلويزيون را از حالت پخش ويدئو به شبكه هاي داخلي 1و2و.. تغيير دهم دوباره كه به شبكه ويدئو برميگردم باز تصوير يك مدتي خراب ميشود در ضمن اين خرابي كيفيت تصوير حتي در زماني كه ديش به رسيور وصل نيست هم ديده ميشود.
سوال دوم: من وقتي فلش به رسيور ميزنم دستگاه فلش را مي شناسه ولي محتويات انرا نشان نمي دهد
سوال سوم: ايا اين نوع مدل هم نوع چيني دارد يا خير
با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
من يك مدل دستگاه iclass twin hd9900pvr دارم وقتي اين دستگاه را به تلويزيون وصل ميكنم ابتدا تصوير به صورت سيا ه و سفيد كه نوارهاي رنگي داخلش است ديده ميشود وبعداز ده دقيقه يا كمو بيش تصوير خوب ميشود در ضمن دراين زمان هم اگر كانال تلويزيون را از حالت پخش ويدئو به شبكه هاي داخلي 1و2و.. تغيير دهم دوباره كه به شبكه ويدئو برميگردم باز تصوير يك مدتي خراب ميشود در ضمن اين خرابي كيفيت تصوير حتي در زماني كه ديش به رسيور وصل نيست هم ديده ميشود.
سوال دوم: من وقتي فلش به رسيور ميزنم دستگاه فلش را مي شناسه ولي محتويات انرا نشان نمي دهد
سوال سوم: ايا اين نوع مدل هم نوع چيني دارد يا خير
با تشكر
با درود
ایا تاکنون به دستگاه نرم افزار زده اید؟
مشخصات دستگاه شما در قسمت stb status
چی هست؟
ازکی اینطوری شده است؟

mfa55

کاربر
2010-08-29
3
10
49
دوست عزيز سلام
دستگاه از همان ابتداي خريد اين جوري بود. ضمنا در قسمت منوي اين دستگاه stb status وجود ندارد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزيز سلام
دستگاه از همان ابتداي خريد اين جوري بود. ضمنا در قسمت منوي اين دستگاه stb status وجود ندارد
با درود
من نمیدانم چرا جدیدا مد شده همه دستگاه معیوب چینی نرم افزار نخورده میخرند؟
مشخصات رسیور شما جایی در منو هست انرا پیدا کنید واینجا قرار بدهید تا ببینیم نرم افزار چی بهش میخوره چون چنین نامی در سایت هایویون وجود نداره

mfa55

کاربر
2010-08-29
3
10
49
عزيز مدل چيني كدومه
اين دستگاه تو ايران 540000 تومان قيمت داره
در ضمن دراي سايت اسمي ازش نيست ولي توي سايتهتاي ديگه هستش

daood22

کاربر
2009-02-03
9
9
54
سلام دوست عزیز با اجازه استادان گرامی خواستم حضورتان اعلام کنم اگر در امر تعمیرکاری مهارت لازم را دارید آی سی رم وآی سی پردازنده وفلش رابادقت تمام قلع کاری مجدد کنید احتمال دارد به حالت اول برگرددبنده خودم چندین مورد به همین روال جواب گرفتم ودستگاهی که بر نگشت به نظر بنده دیگر زیاد به خودتان زحمت ندهید برای این سری از برد خوب ومرقوبی استفاده نشده است.با تشکرفراوان

daood22

کاربر
2009-02-03
9
9
54
سلام: یک مورد آکلاس 9595 برام اومده که مشکل فلش داشت و فقط چراغ قرمز پنل دستگاه روشن بود بنده فلش و پروگرامر کردم دستگاه روشن شد ولی متاسفانه بعد از چند ساعت کار کردن دوباره به حالت چراغ قرمز می ره و باید چند بار رسیور را از طریق کلید پشتی روشن و خاموش بکنی تا روشن بشه

خروجی پاور کاملا درسته محظ اطمینان با پاور سالم هم امتحان کردم ولی باز فرقی نکرد .. ای سی فلش دستگاه هم عوض شده

از دوستان اگه به این مشکل برخوردن لطف کنند راهنمایی بفرمایند

ببخشید آقامهدی تو پست 33 جواب شما رادادم .ببخشید حواسم نبود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
عزيز مدل چيني كدومه
اين دستگاه تو ايران 540000 تومان قيمت داره
در ضمن دراي سايت اسمي ازش نيست ولي توي سايتهتاي ديگه هستش
با درود
جهت اطلاع شما تمامی این رسیورهای بازار ایران در خط مونتاژهای چین ساخته میشوند.
شما هم مثل اینکه وضعیت مالی خوبی دارید که540000 به دستگاه ایراد دار پول میدهید وازتون پس نمی گیرند.
درضمن اگر جاهای دیگه صحبتش بوده خوب لابد مشکل شمارا هم حل میکنند
ولی شما هنوز مشخصات سخت افزار وایدی دستگاه خودتان را نمی توانید در منوی اون پیدا کنید.
همین که در سایت اصلی هایویون دستگاه قید نشده نشان از مونتاژ برد در جایی غیر از کارخانه اصلی میباشد:eek:k:

ddavod

Banned
2007-07-06
57
124
با سلام من یه ایکلاس 9696 دارم این کار میکنه تصویر میده ولی گاه گداری خاموش میشه و روشن میشه گاهی ه میمونه رو یه چراغ قرمز گاهی هم موقه بوت لودر گیر میکنه و مینویسه sw demaged من موندم چرا اینطوریه چون ی ایراد ثابت نیست و هر دفعه یه جور روشن میشه و یه جور اذیت میکنه

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام: جهت اطلاع دوستان باید عرض کنم من هرچی آیکلاس 9595 یا 9696 داشتم ( 6 عدد ) که مشکل چراغ قرمز داشتن و روشن نمی شدن و پروگرام کردن فلش هم جواب نمی داد را درست کردم ..

4 مورد از این دستگاهها که کلا روشن نمی شدن و فقط چراغ قرمز رو شن بود و 2 مورد دیگه هم که چند ساعت روشن می شدن بعد اینکه از برق می کشیدین دیگه روشن نمی شدن و باید اونقدر کلید پشتی رو خاموش و روشنش می کردی تا رسیور کار می کرد ولی چه فایده فقط چند ساعت کار می کرد .

مجموع 6 تا دستگاه بلااستثناء همه ایرادشون از لحیم سردی پایه های سی پی یو بود که شاید خیلی از دوستان به این مورد پی برده بودن ولی متاسفانه در عمل تنها به شارژ قلع توسط هیتر بسنده کرده بودن که متاسفانه این روش جواب نمی ده شما باید دونه به دونه با دقتی بسیار پایه های سی پی یو را تک به تک لحیم کاری بکنید تا بتونید جواب بگیرید چنانکه من بشخصه روی هر دستگاه 10 دقیقه وقت گذااشتم و پایه های سی پی یو تک به تک لحیم کاری کردم ... لذا نکته اصلی صحبتم اینجاست که با شارژ قلع توسط هیتر جواب نخواهید گرفت باید دونه به دونه پایه ها را لحیم کنید تا موفق شوید .

درضمن به یک زره بین قوی هم باید دسترسی داشته باشین که بعد لحیم کاری ببینید پایه های سی پی یو اتصالی نداشته باشند

آخرین ویرایش:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور نو اکبند که هنوز هیچ استفاده ای ازش نشده مدل iclass 9797 xn pvr فقط چراغ ابی صفحه اون روشن میشه و دیگه تمام و حتی تصویر منو و غیره هم نداره و با کنترل هم کاری نمیشه کرد من ایسی فلش اون رو پروگرام کردم با فایل فلش موجود در بخش برای این مدل اما هیچ تغییری نکرد در ضمن پاور ان هم سالم است
لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و ایا فایل فلش مدل 9797 xs هم به این دستگاه میخوره یا نه ممنونم

آخرین ویرایش:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یعنی هیچ کدوم از دوستان چیزی به ذهنش نرسید که کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
یک رسیور نو اکبند که هنوز هیچ استفاده ای ازش نشده مدل iclass 9797 xn pvr فقط چراغ ابی صفحه اون روشن میشه و دیگه تمام و حتی تصویر منو و غیره هم نداره و با کنترل هم کاری نمیشه کرد من ایسی فلش اون رو پروگرام کردم با فایل فلش موجود در بخش برای این مدل اما هیچ تغییری نکرد در ضمن پاور ان هم سالم است
لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست و ایا فایل فلش مدل 9797 xs هم به این دستگاه میخوره یا نه ممنونم

با سلام
یعنی هیچ کدوم از دوستان چیزی به ذهنش نرسید که کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم
با درود
دوست گرامی شما به تاپیک فایل های فلش هایویون سر نزدید چون فایل فلش هر2مورد موجوده برای xn هم از اینجا بگیرید:
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=154898&postcount=21

2007-06-19
1,872
19,341
سلام: جهت اطلاع دوستان باید عرض کنم من هرچی آیکلاس 9595 یا 9696 داشتم ( 6 عدد ) که مشکل چراغ قرمز داشتن و روشن نمی شدن و پروگرام کردن فلش هم جواب نمی داد را درست کردم ..

4 مورد از این دستگاهها که کلا روشن نمی شدن و فقط چراغ قرمز رو شن بود و 2 مورد دیگه هم که چند ساعت روشن می شدن بعد اینکه از برق می کشیدین دیگه روشن نمی شدن و باید اونقدر کلید پشتی رو خاموش و روشنش می کردی تا رسیور کار می کرد ولی چه فایده فقط چند ساعت کار می کرد .

مجموع 6 تا دستگاه بلااستثناء همه ایرادشون از لحیم سردی پایه های سی پی یو بود که شاید خیلی از دوستان به این مورد پی برده بودن ولی متاسفانه در عمل تنها به شارژ قلع توسط هیتر بسنده کرده بودن که متاسفانه این روش جواب نمی ده شما باید دونه به دونه با دقتی بسیار پایه های سی پی یو را تک به تک لحیم کاری بکنید تا بتونید جواب بگیرید چنانکه من بشخصه روی هر دستگاه 10 دقیقه وقت گذااشتم و پایه های سی پی یو تک به تک لحیم کاری کردم ... لذا نکته اصلی صحبتم اینجاست که با شارژ قلع توسط هیتر جواب نخواهید گرفت باید دونه به دونه پایه ها را لحیم کنید تا موفق شوید .

درضمن به یک زره بین قوی هم باید دسترسی داشته باشین که بعد لحیم کاری ببینید پایه های سی پی یو اتصالی نداشته باشند

سلام

آقاي فرهودي من اصلا حرف شما در مورد قلع مردگي پايه هاي پردازنده را قبول ندارم ، چون من خودم پردازنده يک دستگاه خراب را با پردازنده يک دستگاه سالم جابه جا کردم ولي مشکل چراغ قرمز حل نشد ، حتي پردازنده نو روي دستگاه گذاشتم ، حتي تمام قطعات بزرگ از جمله تيونرها و تمام آي سيهاي موجود روي برد يک نمونه سالم رو با يک نمونه چراغ قرمز تعويض کردم ولي مشکل حل نشد .......

البته ممکن است در مواردي اين ايراد مربوط به خرابي پردازنده يا قلع مردگي پايه هاي آن يا خالي شدن آي سي فلش و حتي خرابي تغذيه ، آي سي رم و ... باشد ، ولي ايراد چراغ قرمز در مواردي که با لحيم کاري پردازنده و پروگرام آي سي فلش و تست تغذيه برطرف نشه از جاي ديگه اي هست ............... :)

موفق باشيد .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا