نرم افزار جدید دانگل Micro box ii به تاریخ 08/10/2011

raminramin

کاربر
2008-10-10
28
48
ما که همه نرم افزارهارو امتحان کردیم 100دفعه erase کردیم وبرنامه انتقال دادیم

ولی نشد که درست بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باتعویض ic درست شد

دوست عزیز می شه با تصویر نشون بدی کدوم ic رو عوض کردی

alpa30no

کاربر
2010-10-18
18
25
من از زمانی که میکرو 1 داشتم چوب این مدل برنامه های جعلی رو خوردم. چند تا ادم هم میان چه چه به به میکنن همه فکر میکنن اینجاا چه خبر. هر وقت یک نزم افزار جدید ارائه میکنید تن ادم میلرزه تا زمانی که روشن کننه و ببینه ایا سالمه یا نه. این بار چندم هست که این اتفاق داره رخ میده. اخه وقتی سایت رسمی میکرو باکس هنوز برنامه جدیدی ارائه نکرده این برنامه های جعلی که هیچکس هم پاسخگوش نیست از کجا میاد؟

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
سلام بر همگی

دوستان من فکر کنم اشکال از برنامه مورد استفاده ویا مدل دانگل شماست چون من ورژن2.30 مخصوص w3روبه که از یه منبع دیگه دریافت کردم به دانگل میکرو2 دادم تا به امروز مشکلی نداشتم عادی وبدون کنترل روشن وخاموشش میکنم وروی جهت اینتل ست دارم ازش استفاده میکنم تنها مشکل کم باز کردن کانالهاست که بر میگرده به ضعف سرور میکرو2 وبرنامه تست شده توسط خودم رو که بالودرمیکرو2 ورژن2.004 به دانگل دادم تقدیمتون میکنم

پیوست‌ها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من از زمانی که میکرو 1 داشتم چوب این مدل برنامه های جعلی رو خوردم. چند تا ادم هم میان چه چه به به میکنن همه فکر میکنن اینجاا چه خبر. هر وقت یک نزم افزار جدید ارائه میکنید تن ادم میلرزه تا زمانی که روشن کننه و ببینه ایا سالمه یا نه. این بار چندم هست که این اتفاق داره رخ میده. اخه وقتی سایت رسمی میکرو باکس هنوز برنامه جدیدی ارائه نکرده این برنامه های جعلی که هیچکس هم پاسخگوش نیست از کجا میاد؟
با درود
دوستان گرامی بارها اعلام کردیم که تا زمانی دانگل از کار نیفتاده بیخودی برنامه نزنید!
بیشتر اپلودسنترها برای جذب کاربر وکلیک خوردن دایم برنامه جدید از خودشون میسازند وعده ای هم گول خورده وبه سایت آورده وتاپیک می زنند
شما هیچوقت برای تست برنامه پیشگام نشوید تا توسط مدیران تست ویا اصالت ان تایید بشود.

بالا