سرپرست محترم بخش دمت گرم برای سریع جواب دادنهات
واقعا" خسته نباشی
یه سوال دیگه دارم :
و آیا در این زمان که06/09/89 هستش سافتکم یا پچی برای رسیور سوپرمکس 1*1 وجود داره که شبکه های اکشن و انیماکس رو باز کنه ؟؟؟
داداش شرمنده من هی سوال میپرسم ببخشید
چن تا سوال دیگه در مورد سافتکم دارم و سعی میکنم دیگه مزاحم نشم
با سافتکم چی باز میشن ؟
از سافتکم چه رسیورایی میتونم برای رسیورای دیگه استفاده کنم ؟؟
مثلا" خودتون فرمودین که از سافتکم next superplus میتونیم برای سوپر مکس cxt استفاده کنیم
مجددا" معذرت میخوام
میتونم خواهش کنم جدیدترین سافتکم next-2000fta qplus رو توی سایت بگذارید.ضمنا آیا این سافتکم action , ... را باز میکنهسلام
تا امروز که ساپورت شده . رسیورهای نکست معمولا ساپورت نرم افزاری خوبی دارند با این حال تصمیم با تیم ترکیه ای هست که این مدل مجدد ساپورت کنند یا نه.
سافتکم فایل کم حجم حاوی یک سری کد کانالها هست که میتونید از طریق usb یا کابل مثل آپگرید تزریق کنید. برای qplus باید از سافتکم های خودش استفاده کنید سعی میکنم قرار دهم...
میتونم خواهش کنم جدیدترین سافتکم next-2000fta qplus رو توی سایت بگذارید.ضمنا آیا این سافتکم action , ... را باز میکنه
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و مدیران محترم سایت یه سوالی داشتم ممنون میشم جوابمو بدید
میخواستم ببینم میشه با رسیور supermax cx cmaster 1*1 همه شبکه های الجزیره اسپورت رو باز کرد اگه امکانش هست ممنون میشم بگید چطوری؟
از کجا میشه فهمید که سری s هست یا نه؟سلام
اگر رسیور شما سری معمولی هست فقط با خرید کارت اورجینال امکان بازگشایی این کانالها دارید. اگر سری s هست با استفاده از دانگل یا شرینگ اینترنتی باز میکند.
از کجا میشه فهمید که سری s هست یا نه؟
روی رسیور نوشته است :
supermax cx cmaster 1*1
راستی نمیشه بدون دانگل و با استفاده از کد بیس بازشون کرد؟؟
دوست من میشه لطف کنی جواب منم بدی خیلی ممنون
دوست من لطف کن جواب بده
میتونم بپرسم حدودا امکان داره تا چه تاریخی پچ جدید رسیور های نکست بیاد(مخصوصاً next ye-2000fta qplus)
حالا میشه یه توضیحی راجع این دانگل بدید
ببخشید این دانگل واسه ما چقدر آب میخوره؟؟؟دوست گرامی اگر یه سرچ کوچولو تو گوگل بزیند و بنویسید دانگل چیست کل توضیحات در مورد این قطعه به شما خواهد داد .
اینم یه نمونه و یا بهتر بگم تعریف کلی دانگل.
دانگل چیست؟
---------------
دانگل قطعه ای دیجیتالی است که می تواند از طریق سیگنالهای ماهواره ای با مرکز دیتای کارت شیرینگ ارتباط برقرار کند و کانالهای کارتی مشخص شده را باز کند. به عبارت بهتر با دانگل می توان بدون نیاز به اینترنت و کارت اوریجینال ، کانالهای کارتی (که وعده داده شده باشد) را باز کرد. اساس کار دانگل گرفتن کلیدهای چند ثانیه ای از کارت به اشتراک گذاشته شده روی سرور توسط سیگنالهای ماهواره ای است.
در حال حاضر دانگل های متفاوتی در بازار موجود است. Y4 ، timer ، microbox ، y6 و.... . در گذشته نیز دانگلهایی همانند y2 فعال بوده اند. اما ویژگی رایجی که این دانگلها دارند این است که با دستگاههای خاصی کار می کنند. مثلا دانگل میکروباکس که الان رایج است روی رسیورهای اکولینک ، برخی استارست ها ، هایویژن ، آی کلاس و چند رسیور دیگر قابل راه اندازی است.
کار دانگل چیست؟
--------------------
دانگل با دریافت data از ماهواره های eutelsatw6 یا eutelsat w3 یا nss6 کدهای جدید را به رسیور منتقل میکند و میتونید کانالهایی که کارتی و پولی هستن رو به صورت آزاد و بدون پرداخت هیچ هزینه ای تماشا کنید. فقط هر از چند وقتی پچ و یا ساده تر بگم نرم افزاری جدید برای مدل دانگل های مختلف میاد که باید از روشهایی که در سایت ذکر شده این نرم افزارها رو به دانگل انتقال داده و دوباره کانالها باز بشن و شما از تماشای کانالهای مورد علاقتون لذت ببرید.
ببخشید این دانگل واسه ما چقدر آب میخوره؟؟؟
ببخشید یادم رفت بگم برای بازکردن کانال های الجزیره 1 تا 10 باید از کودوم دانگل استفاده کنم برای رسیور supermax cx 1*1 master
قیمتش حدودن چنده؟؟
من یه خواهشی از شما کردم اونم این بود که لطفا بگید کجای دستگاه نوشته s ؟؟؟تذکر:
اولا:ذکر قیمت محصولات خلاف قوانین سایت
دوم: شما وقتی میبینید از پایه ای ترین و ساده ترین مسائل هم سر در نمیارید بهتره در انجمن جستجو کنید و مطالب را مطالعه تا اطلاعات کسب کنید قرار نیست از ابتدا همه چیز مجدد توضیح دهیم...
با سلام
من ریسیور سوپر مکس 9950cxt نرم افزار سری s را زدم با مشکل clon مواجه شد حتی پروگرام هم کردم ولی باز راه نیفتاد از شما برنامه فلش و (بکاب مهم)این ریسیور را میخواستم با تشر از شما:051: