سلام. چطوری میتونم سوپر مکس وان ایکس وان رو کلا فورمت کنم؟ و از صفر نرم افزاری رو که برداشتم بزنم؟ نرم افزار رو از سایت شما برداشتم. نوشته بودین آخرین و به رسمی ترین نرم افزار
سلام خسته نباشید استار مکس 9999hd نر م افزار قبول نکرد من با فلش نر م افزار خودش را تز ریق کردم دستکاه خا موش و روشن شد روی ÷نل دستکاه r5h میاد و منو هم ندارد لطفا راهنمای کنید متشکرم
کسی نیست جواب مارو بده ؟باسلام خدمت همه دوستان
من یه رسیور next ye 7500 ... (آنالوگ +دیجیتال )دارم که کنترلش گم شده .میخاستم ببینم کسی هست که بدونه کنترلش با کدوم دستگاه یکیه که بلکه بتونم تهیه کنم ؟چون ظاهرا مال خودش دیگه پیدا نمیشه .
خسته نباشید مشکل من رسیور سو÷ر مکس 2100hd ماهواره بدر فرنکانس 11881که hdبخش می شود صدا ندارد لطفا راهنمای کنید
برای رسیور nex ye 7500 میتونی از کنترل سوپر مکس 9950 یا 9200 استفاده کنی قیمتش هم زیاد نیست دو نوع داره که جنس ترکی از چینیش بهتره ؟ تشکر یادت نره دوست عزیزباسلام خدمت همه دوستان
من یه رسیور next ye 7500 ... (آنالوگ +دیجیتال )دارم که کنترلش گم شده .میخاستم ببینم کسی هست که بدونه کنترلش با کدوم دستگاه یکیه که بلکه بتونم تهیه کنم ؟چون ظاهرا مال خودش دیگه پیدا نمیشه .
سلام به اساتید محترم
من یک رسیور مدل سوبر مکس 1x1 cx ci master دارم به به وسیله یوسبی ابدیت زدم نمیدونم چرا هیچ تصویری روی رسیور نمیاد کمکمک کنید
ممنومن فوری