پرسش و پاسخ به سوالات و مشکلات مدل های full hd

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohammad.tnt206

کاربر
2010-08-18
4
12
44
سلام
رسیور من 9696 فول اچ دی هست وقتی با فلش فیلم نگاه میکنم زیرنویس فارسی فیلم بصورت بهم ریخته نشان می دهد ولی زیرنویس انگلیسی خوب نشان میدهد
آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدهم یا خیر یا نرم افزار دیگری استفاده کنم یا از زیرنویس با فرمت خاصی استفاده کنم
لطفا راهنمائی کنید

mohammad.tnt206

کاربر
2010-08-18
4
12
44
سلام
رسیور من 9696 فول اچ دی هست وقتی با فلش فیلم نگاه میکنم زیرنویس فارسی فیلم بصورت بهم ریخته نشان می دهد ولی زیرنویس انگلیسی خوب نشان میدهد
آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدهم یا خیر یا نرم افزار دیگری استفاده کنم یا از زیرنویس با فرمت خاصی استفاده کنم
لطفا راهنمائی کنید

کسی نیست جواب منو بده

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
کسی نیست جواب منو بده
سلام.
آقا محمد والا من نمیدونم شما فیلمتون زیر نویسش جدا هست یا داخل خود فیلمه.ولی اگه جدا هست ممکنه علتش ساپورت نکردن رسیور از پسوند زیر نویس باشه.
این زیر نویس انگلیسیتون جدا هست یا در داخل خود فیلمه؟؟؟زیر نویس فارسیتون چطور؟؟؟پسوندشون چی هست؟؟؟

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
[شماره سریال وایفا 4006995

با سلام.
شما برای راه اندازی شرینگ رایگان رسیورتون باید از آخرین نرم افزار سری وای فای که در بخش هست و سپس از سافتکم ser20 استفاده کنید.
موفق باشید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
لطفا راهنمائی کنید

زبان رسیور روی فارسی بزارید رفع نشد مشکل نرم افزار هست

aminsat2000

کاربر
2009-05-15
159
499
44
سلام یه فول کا9کا9 مدل xvid دارم نرم افزار دادم مدتیه روی فرکانس 11881 عرب ست میرم نو سیگنال می زنه و خواموش روشن کنم درست می شه سیم و النبی و سویچ رو هم عوض کردم مشکل رفع نشد لطفا کمکم کنید

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
سلام یه فول کا9کا9 مدل xvid دارم نرم افزار دادم مدتیه روی فرکانس 11881 عرب ست میرم نو سیگنال می زنه و خواموش روشن کنم درست می شه سیم و النبی و سویچ رو هم عوض کردم مشکل رفع نشد لطفا کمکم کنید

ایا رسیور دیگری را امتحان کردید ببینید چنین مشلی دارد یا نه

mohammad.tnt206

کاربر
2010-08-18
4
12
44
سلام.
آقا محمد والا من نمیدونم شما فیلمتون زیر نویسش جدا هست یا داخل خود فیلمه.ولی اگه جدا هست ممکنه علتش ساپورت نکردن رسیور از پسوند زیر نویس باشه.
این زیر نویس انگلیسیتون جدا هست یا در داخل خود فیلمه؟؟؟زیر نویس فارسیتون چطور؟؟؟پسوندشون چی هست؟؟؟

زیرنویس جدا از فیلم میباشد و رسیور زیرنویس sub ساپورت میکنه زیرنویس انگلیسی درست نشان میدهد ولی فارسی درهم نشان میده

زبان رسیور روی فارسی بزارید رفع نشد مشکل نرم افزار هست

روی فارسی هست مشکل از نرم افزار میباشد باید چه کار کرد

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام.
اگه پسوند هر دو زیر نویس هم انگلیسی و هم فارسی یکی هست.مشکل نرم افزاریه و با آخرین ورژن رسیور رو آپگرید کن.در غیر اینصورت به دنبال پسوندی باش که با پسوند انگلیسی مطابقت کنه.در ضمن این سری رسیورها اگه امکانات اصلیشون مشکل پیدا نکنه باید کلاهتون رو یه وری بزارید.بهتره واسه دیدن فیلم با کامپیوتر نگاه کنی تا این قبیل رسیورها که هر روز یکیشون یه عیب جدید بالا میاره و نرم افزارهاشون بجا پیشرفت کنه پس رفت میکنند.
موفق باشید

saeed01

کاربر
2009-08-04
3
7
با سلام
من یک رسیور k9k9 full hd xvid دارم که با توجه به شماره سریالش با نرم افزار 12074f شرینگ رایگان را فعال کرده بودم و کانالها هم باز بودند چند ماهی است که تعداد زیادی از کانالها باز نمی شوند البته هنوز دو ماه از زمان شرینگ رایگان باقی مانده است .آنرا فلش کردم دوباره برنامه دادم ولی کانالها باز نشد .
اگر راهی برای فعال کردن کانالها است لطفا راهنمایی کنید ضمنا در مدلها ی قدیمی تر این کانالها باز می باشد
مچکرم

2009-05-15
0
28,977
با سلام
من یک رسیور k9k9 full hd xvid دارم که با توجه به شماره سریالش با نرم افزار 12074f شرینگ رایگان را فعال کرده بودم و کانالها هم باز بودند چند ماهی است که تعداد زیادی از کانالها باز نمی شوند البته هنوز دو ماه از زمان شرینگ رایگان باقی مانده است .آنرا فلش کردم دوباره برنامه دادم ولی کانالها باز نشد .
اگر راهی برای فعال کردن کانالها است لطفا راهنمایی کنید ضمنا در مدلها ی قدیمی تر این کانالها باز می باشد
مچکرم

باسلام دوست من.اکثراشیرینگ رسیورهای ایکلاس مشکل پیداکرده .شمابهتره یه باردیگه نرم افزاروباتوجه به شماره سریال رسیورتون یکی ازسافتکمهای s16یاs20ویاvip13یاغیره روانتقال بدی.طبق گفته مدیرپشتیبانی.......

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
باسلام دوست من.اکثراشیرینگ رسیورهای ایکلاس مشکل پیداکرده .شمابهتره یه باردیگه نرم افزاروباتوجه به شماره سریال رسیورتون یکی ازسافتکمهای s16یاs20ویاvip13یاغیره روانتقال بدی.طبق گفته مدیرپشتیبانی.......

با سلام و تشکر از پاسخ آقا محسن.
محسن جان رسیور این دوست عزیزمون فول اچ دی معمولی هست نه وای فای دار.
دوست عزیز یه بار جهت اطمینان با آخرین نرم افزاری که به شماره سریال رسیورتون میخوره رسیور رو آپگرید کنید.ایشالله مشکلتون کمتر میشه.

2009-05-15
0
28,977
باتشکرازداداش حسین.امروزیه رسیورکا9کا9ایکسوایدمعمولی آوردن که بعداز2ماه شیرینگش قطع شده بود.باتغییردادن سرور2به1درتنظیمات کانکشن رسیورراه افتادوشیرینگ برقرار.شماهم بهتره .یه بارسیورروریسیت فکتوری وتنظیمات کانکشن روروی آتووهاست تورسیوربزاریددرست میشه....

saeed01

کاربر
2009-08-04
3
7
با سلام و تشکر از پاسخ آقا محسن.
محسن جان رسیور این دوست عزیزمون فول اچ دی معمولی هست نه وای فای دار.
دوست عزیز یه بار جهت اطمینان با آخرین نرم افزاری که به شماره سریال رسیورتون میخوره رسیور رو آپگرید کنید.ایشالله مشکلتون کمتر میشه.
با سلام و تشکر
دوستان عزیز هم برنامه جدید راآپگرید کردم هم شماره سرور را عوض کردم ، از نو هم مجددا" ریست فکتوری کردم و برنامه مربوط با شماره سریال مربوطه را ریختم ولی مشکل حل نشد حتی سوئیچ 4 به 1 را حذف کردم ولی فرقی نکرد.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام و تشکر
دوستان عزیز هم برنامه جدید راآپگرید کردم هم شماره سرور را عوض کردم ، از نو هم مجددا" ریست فکتوری کردم و برنامه مربوط با شماره سریال مربوطه را ریختم ولی مشکل حل نشد حتی سوئیچ 4 به 1 را حذف کردم ولی فرقی نکرد.
با سلام.
آقا سعید توجه داشته باشید که حتما قبل و بعد از آپگرید کردن رسیور باید ریست فکتوری انجام بشه و بعد از تغییر سرور حتما باید رسیور رو یک بار با کلید پشت خاموش و روشن کنید و سپس حتما کانالها رو هم جستجو کنید و به هیچ وجه از لیست چیده شده کانال یا بک آپ استفاده نکنید.اگه کانالهایی رو که باز نمیشند سیگنالشون رو دریافت میکنید مشکلی از بابت سوچرتون نیست و نیازی به تعویض نداشت.
در ضمن شما الان چه کانالهایی رو باز شده دارید.اگه لیستشون کم هست لطفا بیان کنید.
ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: T-11

negin89

کاربر افتخاری
2007-10-08
1,156
3,175
باسلام خدمت همه دوستان.شما را به خدا یکی به داد ما برسه من رسیور nano AA10 دارم که همه کارهای پروگرام را انجام دادم ولی بوسیله وای فای هیچ کانالی باز نکرد آبروی ما پیش مشتریها رفت یکی کمکم کنه:busted_red::busted_red:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: T-11
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا