سلام
من ايكلاس 9898 گرفته ام مشكل كنترل دارد بعضي مواقع اصلا فرمان كنترل را نمي گيرد بعضي مواقع هم با يك بار زدن يك دكمه مثلا تعويض كانال ،30 يا بيشتر كانال جابجا مي شود يا ولوم صدا نيز همينطور.ساير دكمه ها نيز به همين منوال/ لطفا اگر كسي با اين اشكال مواجه شده راهنمايي كنيد.در ضمن كنترل سالم است.اگر كسي نرم افزار اين ريسيور را پيدا كرده در سايت قرار دهد با تشكر
ای کلاس 9797hdmi دارم که بعد از upgrade روی پیغام stp download گیر کرده ضمنا فلش کار نمی کند.ممنون..
دوست عزیز من گفتم برنامه ای که بتونه فایله 4 گیگ رو ادیت کنه نه پخش کنه ممنون از راهنماییت
با سلام
دوستان بعد از ریختن پچ 29.9 در هنگام استفاده از pvr ریسیورم خاموش مشه لطفا راهنمائی کنید
باسلام دوست عزیز رسیور 9191 pvr کارت خور می باشد ولی9191fta کارت خور نمی باشدبا درود
رسیور 9191 pvr با 9191 fta چه فرقی میکنه ؟
باسلام دوست عزیز رسیور 9191 pvr کارت خور می باشد ولی9191fta کارت خور نمی باشد
خیر این نرم افزار مخصوص pvr می باشد به دستگاه شما نمی خورد شما باید نرم افزار خودش به آن منتقل کنی ftaپچ این دو مدل با هم فرق میکنه؟؟
چون یه پچ جدید اومده و نوشته برای 9191 pvr میخواستم بدونم میشه اونو روی 9191 fta ریخت ؟؟
دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنیدsalam va khaste nabashid
dastgahe man 9797 xn pvr hdmi hast,jadidan ye peyghami roye safhe miyad ba in onvan ke s/w ro update konam va faghat baray 4mah bishtar update nashode va bayesti bebaram maghazei ke kharidam baray update
mamnon misham rahnamaeem konid
agar niyaz hast matne kamelesh ro baraton begzaram
pishapish mamnon az komaketon
باعرض سلام به دوست عزیز اگر دستگاه شما اصلی می باشد از ورژن11293 استفاده کنید باید حتما سافتکم به آن منتقل کنید ویا اگر تقلبی باشد ازورژن 11228 استفاده کنید ونیاز به سافتکم هم ندارد موفق باشیدباسلام
دوستان خواهشن يكي منو توجيح كنه:
رسيورم 9595x pvrهست يكي ازدوستام كه كارش ماهواره ست گفت شبكه هاي اكشن وab1 وanimax و.....باز هست وبمن گفت ازتو اگه بسته ست برنامه بده بهش بدم بازبشه!!!پرسيدم چه ورژني گفت ورژن 2ماه پيشم باشه شبكه ها بازميشه
من خودم ازتوهمين سايت ورژن11293مخصوص9595معمولي روگرفتم وبا كابل ريختم براحتي قبول كرد بي هيچ مشكلي اما ....شبكه هاي اكشنو....بازم بسته است.به دوستم گفتم رسيورمو بردوآورد ورژني كه اون ريخته بود11282بودبمن گفت توحتمادرست آپگريدنكرديكه بازنشده.سوالم همينه چراجديدترين بازنكرد اما اون 11282ريخته بازكرده؟ آيا كاري ديگه اي كرده جز برنامه پچ ريختن باكابل؟
بعدراجبه سافتكمم خلاصه اي بگيدكاربردش چي هست؟رسيورغيرازپچ براي بازشدن شبكه نيازبه اونم داره؟
بله دوست عزیز حتما باید سافتکم رامنتقل بدهید تاکدهای بیس به دستگاه معرفی بشودمرسي عزيزم اما اين آقا الان برام 11282 ريخته و بازهست شبكه ها؟ من خودم همون11293 روكه بچه هاگذاشتن ريختم بازنشد الببته سافتكم نريختم.
ميشه يه توضيحي بدي ازين سافتكم؟ يجور مكمل هست كه بايدبعدازريختن پچ بريزيم؟اونم باهمون لودرريخت؟