تاپيك ويژه پرسش وپاسخ ويژه1000HD-VX23-Premium استارست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوست گرامی روال کار همین هست شما حتما مشکلی در کار انتقال بوده یا زود فلش را کشیدید بلاخره تنها راه شما استفاده از نرم افزار پایه این مدل هست خوشبختانه من برای شما لینکی دارم تست کردم هنوز نرم افزار موجوده:
http://www.4shared.com/file/-1K1-N76/SR-1000HD-PREMIUM_V146_SH_1006.html
این ورژن را دانلود وفایل را آنزیپ وپوشهfiles انرا داخل فلش بریزید ودوباره به دستگاه وصل کنید وکاملا صبر کنید دستگاه بالا بیاد روی منو بعد هم ریست فکتوری کنید باید درست بشود چون ایرادهای نرم افزاری زیادی با این ورژن رفع کرده ام:eek:k:

سلام من یک مشکل دارم ریسیور استارست 1000 پرمیوم پج 2.12 ریختم تازه خریدم ریست فاکتوری کردم همه کانال ها پرید چی کار کنم همه فرکانس ها و ماهواره ها هم نیست

دستگاه 1000hd permium دارم روشن که میکنم اول بوت میاد بعد میره روی ورژن مخواد بیاد دوباره میره روی بوت همین جوری هی تکرار میشه-لطفا بگید چی کار کنم
نرم افزار پایه برای رفع مشکلات نرم افزاری اخرین راه حل هست اگر برطرف نشود ورسیور سالم بالا نیاد باید فلش اون پروگرام بشود:eek:k:

amin008

کاربر
2006-11-25
15
14
برای من پکیج دیجی تورک روی دبلیو 3 باز نمیشه
با اینکه در قسمت سرورهای رایگان اضافه شده
ایا همه دوستان چنین وضعیتی دارند؟

FLASH_TNM

کاربر
2011-02-24
89
540
باسلام

رسیور استارست 1000hd premium هست که بعدازهربار سرچ کردن کانالها.ردیف وتنظیم کانال ها بهم می ریزد.چرا دراین رسیور کانالها بعدازهربار سرچ کردن لیست کانالهابهم می ریزد مشکل ازکجاست؟نرم افزاردیفالت؟ریسیت کارخونه؟کدام یک ممنون:s13:

muhammad

کاربر
2009-07-01
20
50
با سلام
آيا امكان دارد نرم افزار پايه براي پرميوم 1000 در سايت قرار دهيد يا آدرس بدهيد

دوستان چرا من در گرفتن 10درجه و 5 درجه مشكل دارم هر جهت ي را ميگيذريم فيكس جهت قبل به هم ميخورد
در ضمن ورژن دستگاه 1.85 ميباشد
لطفا دوستان راهنمايي بفرمايييد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
پست بی توجه ودقت ارسال نکنید

باسلام

رسیور استارست 1000hd premium هست که بعدازهربار سرچ کردن کانالها.ردیف وتنظیم کانال ها بهم می ریزد.چرا دراین رسیور کانالها بعدازهربار سرچ کردن لیست کانالهابهم می ریزد مشکل ازکجاست؟نرم افزاردیفالت؟ریسیت کارخونه؟کدام یک ممنون:s13:

با سلام
آيا امكان دارد نرم افزار پايه براي پرميوم 1000 در سايت قرار دهيد يا آدرس بدهيد

دوستان چرا من در گرفتن 10درجه و 5 درجه مشكل دارم هر جهت ي را ميگيذريم فيكس جهت قبل به هم ميخورد
در ضمن ورژن دستگاه 1.85 ميباشد
لطفا دوستان راهنمايي بفرمايييد
مثل اینکه آقایان دچار مشکل دید هستید!
اولین پست همین صفحه پستی که قبلا نرم افزار کارخانه ای را برای کاربری معرفی کرده بودم نقل قول شده کمی زحمت داره نگاهش کنید:sadwalk:

muhammad

کاربر
2009-07-01
20
50
با سلام

سوال دوم بنده اين است
دوستان چرا من در گرفتن 10درجه و 5 درجه مشكل دارم هر جهتي را ميگيريم و فيكس ميشود جهت قبل به هم ميخورد
در ضمن ورژن دستگاه 1.85 ميباشد لطفا دوستان راهنمايي بفرمايييد

مهم : تذکر

عزیز از کلمات خوب استفاده کنید اقا شهرام استاد همه ما هست .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
باسلام

سلام عزیز وبا تشکر از شهرام خان استاد خودم وقتی میخواهی فرکانسهای یک ماهواره را سرچ دهی ( نه فقط هاتبرد ) دستگاه پیام میدهد

میخواهید کانالهای سیو شده قبلی پاک شود ,. شما گزینه No را انتخاب کنید . در غیر اینصورت

کل کانالهای سیو شده قبلی حذف میشود .

muhammad

کاربر
2009-07-01
20
50
با سلام
سوال اول بنده نرم افزار پايه براي استارست 1000 اچ دي پرميوم داخل سايت استار كام كدوم؟
سوال دوم بنده اين است
دوستان چرا من در گرفتن 10درجه و 5 درجه مشكل دارم هر جهتي را ميگيريم و فيكس ميشود جهت قبل به هم ميخورد

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام
سوال اول بنده نرم افزار پايه براي استارست 1000 اچ دي پرميوم داخل سايت استار كام كدوم؟
سوال دوم بنده اين است

سلام عزیز وقتی اقا شهرام یک چیزی اعلام میکنه ایشان استاد هستند ومطمعن باش درست گفتن .بفرما این هم نرم افزار بر پایه .

http://www.persiangig.com/pages/dow...ersiangig.com/SR-1000HD-VX23_V1.43_100201.zip

نرم افزار پایه برای استارست SR-1000HD-VX23 <> New panel

آخرین ویرایش:

rostam22

کاربر
2009-03-05
12
9
44
با سلام ببخشید این سوال اینجا میپرسم اخه تاپیکی واسه استارست 1010hd ندیدم
لطفا روش راه انداری دانگل روی رسیور استارست 1010hd هم بزارید چون هر کاری میکنم
گزینه twin فعال نمیشه ممنون

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با سلام ببخشید این سوال اینجا میپرسم اخه تاپیکی واسه استارست 1010hd ندیدم
لطفا روش راه انداری دانگل روی رسیور استارست 1010hd هم بزارید چون هر کاری میکنم
گزینه twin فعال نمیشه ممنون

با اجازه مدیران

کلید f1 رو بزنید سپس 3 بار عدد 8 را فشار دهید

m.sepanta

کاربر
2010-06-16
3
0
39
سلام دوستان من 1000 hd پنل جديد دارم كه جفت چراغ هاي قرمز و سبز روشن مونده روش و پنل جلو هم كار نمي كنه ولي تصوير دارم چه كار بايد انجام بدم درست بشه ؟*

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان من 1000 hd پنل جديد دارم كه جفت چراغ هاي قرمز و سبز روشن مونده روش و پنل جلو هم كار نمي كنه ولي تصوير دارم چه كار بايد انجام بدم درست بشه ؟*

با درود
اگر مورد در اثر انتقال نر م افزار پيش نيامده بهتره باهاش بسازيد چون ممكنه هر كاري بكنيد وضعيت از اين هم بدتر بشه يا دستگاه ديگه بالا نياد
احتمال زياد قطعي برد يا ايرادديگه سخت افزاري باشه

m.sepanta

کاربر
2010-06-16
3
0
39
با درود
اگر مورد در اثر انتقال نر م افزار پيش نيامده بهتره باهاش بسازيد چون ممكنه هر كاري بكنيد وضعيت از اين هم بدتر بشه يا دستگاه ديگه بالا نياد
احتمال زياد قطعي برد يا ايرادديگه سخت افزاري باشه
در اثر انتقال نرم افزار اينجوري شده و جفت چراغها روشنه دكمه ها هم كار نمي كنه در ضمن همه ورژنهارو هم امتحان كردم با لودر هم بوت نميشه .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
در اثر انتقال نرم افزار اينجوري شده و جفت چراغها روشنه دكمه ها هم كار نمي كنه در ضمن همه ورژنهارو هم امتحان كردم با لودر هم بوت نميشه .

با درود
دوست گرامي فقط يك راه ديگه داريد:

USB upgrade on Start:
Copy the file to USB disk and change name to 7109.bin, press and hold OK button on front panel, same time power on STB till LED to shows”- - - -“, at this time insert the USB flash to STB, start to upgrade automatically, after finish will restart automatically;

همانطور كه توضيح بالا مشخص هست بايد نرم افزار فول ورژن مثل1.59 را به 7109.bin تغيير نام بدهيد وداخل فلش مموري بريزيد
دستگاه از كليد پشت روشن كنيد قبل از اون دكمه ok را روي پانل با انگشت نگه داريد
صبر كنيد تا روي پانل----نمايش داده شود بعد فلش را وصل كنيد ودكمه را تا انتقال نرم افزار كه با ظاهر شدن اعداد روي پانل خواهد بود اغاز شود ازاد نكنيد
اگر نرم افزار شروع به انتقال كند شانس اورديدو صبر كنيد تا دستگاه بوت شده بالا بياد مشكل رفع ميشود اگر نتوانيد اينجوري هم اپگريد كنيد فلش دستگاه بايد پروگرام بشه كه كار هر كسي نيست بخاطر تبديل ايسي56پايه كه خيلي گران هست:sadwalk:

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
اگر نرم افزار کارخانه ای دارید منتقل نمایید

m.sepanta

کاربر
2010-06-16
3
0
39
با درود
دوست گرامي فقط يك راه ديگه داريد:

USB upgrade on Start:
Copy the file to USB disk and change name to 7109.bin, press and hold OK button on front panel, same time power on STB till LED to shows”- - - -“, at this time insert the USB flash to STB, start to upgrade automatically, after finish will restart automatically;

همانطور كه توضيح بالا مشخص هست بايد نرم افزار فول ورژن مثل1.59 را به 7109.bin تغيير نام بدهيد وداخل فلش مموري بريزيد
دستگاه از كليد پشت روشن كنيد قبل از اون دكمه ok را روي پانل با انگشت نگه داريد
صبر كنيد تا روي پانل----نمايش داده شود بعد فلش را وصل كنيد ودكمه را تا انتقال نرم افزار كه با ظاهر شدن اعداد روي پانل خواهد بود اغاز شود ازاد نكنيد
اگر نرم افزار شروع به انتقال كند شانس اورديدو صبر كنيد تا دستگاه بوت شده بالا بياد مشكل رفع ميشود اگر نتوانيد اينجوري هم اپگريد كنيد فلش دستگاه بايد پروگرام بشه كه كار هر كسي نيست بخاطر تبديل ايسي56پايه كه خيلي گران هست:sadwalk:

دوست عزيز دستگاه روشن مي شه از طريق usb هم مي شه برنامه ريخت روش كنترلش هم كار مي كنه پچ كار خانه را هم كه ريختم الان روي بوت مونده دوباره 1.62 به ترتيب زدم ولي دكمه هاي روي پنل كار نمي كنه كه بتونم اونجوري برنامه بدم بهش . با لودر هم بوت نمي شه .منو با كنترل كار مي كنه

reza jenoob

کاربر
2006-12-01
88
142
باسلام ...مشكلي كه من دارم اينه كه فركانس كانالهائي كه بصورت hd هستند اصلا سيگنال نميده مثل 11881 در عربست كه شبكه هاي سراسري روش هست يا اين فركانس جديد انيماكس و اكشن 12692 اصلا سيگنال نميده به من بگيد مشكلم چيه رسيور هم 1000hd perimium است..

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا