تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای پرقدرت ena servers (سرور شماره 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
علی اقا پول رو به حسلب ریختم شماره کارت و شماره حواله رو به صورت پیام خصوصی واستون ارسال کردم باز هم یاداوری میکنم اکانتو تو پلاگین واسم بزارید ممنون منتظرم

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی اقا خسته نباشید من یه بار یه اکانت 3 ماهه ازتون گرفتم و خیلی ازش راضی هستم والان یه اکانت 1 ساله میخوام ولی لطف کنید مانند سری قبل اکانتو توی پلاگین بزارید اخه دستگاههم ایکس کروزر 400 پلاسه من خودم بلد نیسته اکانتو تو پلاگین بزارم ممنون میشم در ضمن پول رو هم به حساب ریختم الان به صورت پیام خصوصی واستون شماره کارت و حوله رو میفرستم

سلام دوست عزیز اکانت یک ساله به همراه پلاگین جدید و آپدیت شده به ایمیل شما ارسال شد

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
با سلام علی اقا منظورتون از این جمله چیه اخه من همیشه xcamclinetرو استارت میکردم و استفاده میکردم اما الان میگید mgcamd
برای اتصال به سرورها استفاده کنید امولاتور ام جی کم ثبات بهتری دارد میشه بگید از چطور باید استفاده کرد این رو هم باید استارت کرد. از بابت پلاگین هم ممنون دستتون درد نکنه منتظر جوابم

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام علی اقا اکانتو نصب کردم ولی گزینه کوکونو در حالت اتو هستش و استارت نمیشه چکار کنم واسه سیستم بیس میخوام و اینکه چه گزینه هایی باید استارت باشه اخه همشون در حالت دستی هستش لطفا منو راهنمایی کنید

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام علی اقا شرمنده اگه میشه ای اکانتو خودتون یه تست کنید اخه جواب نمیده اکانته قبلی عالی بود ولی این اکانت نه کوکونو استارت میشه و نه xcamcilent و حتی گزینه mcas هم وجود نداره خیلی سوال پرسیدم فقط به این خاطر که اکانت جواب نداد لطفا جواب بدید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام علی اقا شرمنده اگه میشه ای اکانتو خودتون یه تست کنید اخه جواب نمیده اکانته قبلی عالی بود ولی این اکانت نه کوکونو استارت میشه و نه xcamcilent و حتی گزینه mcas هم وجود نداره خیلی سوال پرسیدم فقط به این خاطر که اکانت جواب نداد لطفا جواب بدید

مجدد پلاگین فرمت و دوباره نصب کنید باید مشکل رفع شود برای سیستم بیس هم در صورت استارت mgcamd نیاز به به استفاده از امولاتور دیگری نیست

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
با سلام علی اقا منظورتون از این جمله چیه اخه من همیشه xcamclinetرو استارت میکردم و استفاده میکردم اما الان میگید mgcamd
برای اتصال به سرورها استفاده کنید امولاتور ام جی کم ثبات بهتری دارد میشه بگید از چطور باید استفاده کرد این رو هم باید استارت کرد. از بابت پلاگین هم ممنون دستتون درد نکنه منتظر جوابم

سلام علی اقا اکانتو نصب کردم ولی گزینه کوکونو در حالت اتو هستش و استارت نمیشه چکار کنم واسه سیستم بیس میخوام و اینکه چه گزینه هایی باید استارت باشه اخه همشون در حالت دستی هستش لطفا منو راهنمایی کنید

درود
دوست عزیز شما که با این مدل رسیور مشکل داری و نمی تونی سی سی کم رو بخوبی راه بندازی چرا StarMax 5100 full hd یا Istar x20000 full hd 8m نگرفتی؟!چون راه اندازی سی سی کم در این دو مدل به راحتی آب خوردن هست تازه تمام مدلهای آی استار از دم یکسال شرینگ اینترنتی رایگان G-share دارند که همانند سی سی کم بیشتر کانالها رو باز میکنه!

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
نه مشکلی ندارم اکانت زیاد رویه رسیورم نصب کردم و جواب داده فقط ایندفعه اینجور شد که الان طبق گفته علی اقا فرمت کنم ببینم درست میشه

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام علی اقا من طبق گفته شما فرمت کردم و از نوع پلاگین رو نصب کردم ولی باز هم جواب نداد وxcamcilent استارت نشد تا سرورهارو پیدا کنه ولی مجددا پلاگین رو پاک کردم و واکانت 3ماهه ای که قبل از این از شما خریدم رو نصب کردم و ok جواب داد و مشکلی نداشت علی اقا من این اکانتو واسه کسی خریدم ولی جواب نداد تو رو خدا ببینید مشکل از کجاست میشه این اکانتو تو همون پلاگین 3 ماهه قبلی واسم بزلرید شاید جواب بده لطفا کمک کنید این مشکل حل شه و من هم پیش دوستم شرمنده نشم منتظرم

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
علی اقا اکانت 3 ماهه رو نصب میکنم عالی جواب میده ولی این اکانت 1 ساله اصلان استارت نمیشه منتظرم

hamedonline

کاربر
2012-09-05
2
6
سلام خدمت اساتید،
رسید واریز وجه و درخواست اشتراک یک ماه خدمت شما ایمیل شد. البته از طریق اینجا پ.خ هم دادم ولی انگار چون تازه‌کار هستم توی این سایت امکان مسیج فرستادن ندارم.

با تشکر، منتظرم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
علی اقا سرمنده شما استاد ما هستی ولی فکر میکنم پلاگینی که فرستادید مشکل داره چون پلاگین قبلی رو منظورم اکانته 3 ماهه رو میگم نصب میکنم عالی جواب میده اگه میشه اکانتو توی یه پلاگینه دیگه بزلرید و خودتونم تست کنید و واسم بفرستید چون ای اکانت 1 ساله واسه کسی خریدم نمی خوام شرمندش بشم منتظرم

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
دوست عزیز علی رسیور بدلیل مشغله کاری روزها آنلاین نیستن ایشون بین ساعت 12 الی 2 بامداد بیشتر آنلاین میشن.این رو تجربه به من ثابت کرده!شما بهتره همون موقع با ایشون تماس بگیرین.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا سرمنده شما استاد ما هستی ولی فکر میکنم پلاگینی که فرستادید مشکل داره چون پلاگین قبلی رو منظورم اکانته 3 ماهه رو میگم نصب میکنم عالی جواب میده اگه میشه اکانتو توی یه پلاگینه دیگه بزلرید و خودتونم تست کنید و واسم بفرستید چون ای اکانت 1 ساله واسه کسی خریدم نمی خوام شرمندش بشم منتظرم

سلام ببخشید پلاگین کامل آپلود نشده بود و دلیل عدم راه اندازی همین بود مجدد پلاگین به ایمیل شما ارسال شد

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام خدمت اساتید،
رسید واریز وجه و درخواست اشتراک یک ماه خدمت شما ایمیل شد. البته از طریق اینجا پ.خ هم دادم ولی انگار چون تازه‌کار هستم توی این سایت امکان مسیج فرستادن ندارم.

با تشکر، منتظرم.
اکانت به ایمیل شما ارسال گردید

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
ممنون علی اقا درست شد دسته شما درد نکنه .فقط یه راهنمایی میخوام اینکه بعضی وقتها فریز داره باید چکار کنم

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام علی اقا نگفتید اگه فریز زیاد داشته باشه چکار باید کرد

imansat

کاربر
2008-01-15
2
1
آیا تمام کانالهای پکیج Biss و cyfra+ و sky italia روی هاتبرد باز می شود؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا