سلام علی اقا خسته نباشید من یه بار یه اکانت 3 ماهه ازتون گرفتم و خیلی ازش راضی هستم والان یه اکانت 1 ساله میخوام ولی لطف کنید مانند سری قبل اکانتو توی پلاگین بزارید اخه دستگاههم ایکس کروزر 400 پلاسه من خودم بلد نیسته اکانتو تو پلاگین بزارم ممنون میشم در ضمن پول رو هم به حساب ریختم الان به صورت پیام خصوصی واستون شماره کارت و حوله رو میفرستم
سلام علی اقا شرمنده اگه میشه ای اکانتو خودتون یه تست کنید اخه جواب نمیده اکانته قبلی عالی بود ولی این اکانت نه کوکونو استارت میشه و نه xcamcilent و حتی گزینه mcas هم وجود نداره خیلی سوال پرسیدم فقط به این خاطر که اکانت جواب نداد لطفا جواب بدید
با سلام علی اقا منظورتون از این جمله چیه اخه من همیشه xcamclinetرو استارت میکردم و استفاده میکردم اما الان میگید mgcamd
برای اتصال به سرورها استفاده کنید امولاتور ام جی کم ثبات بهتری دارد میشه بگید از چطور باید استفاده کرد این رو هم باید استارت کرد. از بابت پلاگین هم ممنون دستتون درد نکنه منتظر جوابم
سلام علی اقا اکانتو نصب کردم ولی گزینه کوکونو در حالت اتو هستش و استارت نمیشه چکار کنم واسه سیستم بیس میخوام و اینکه چه گزینه هایی باید استارت باشه اخه همشون در حالت دستی هستش لطفا منو راهنمایی کنید
سلام علی اقا شرمنده اگه میشه ای اکانتو خودتون یه تست کنید اخه جواب نمیده اکانته قبلی عالی بود ولی این اکانت نه کوکونو استارت میشه و نه xcamcilent و حتی گزینه mcas هم وجود نداره خیلی سوال پرسیدم فقط به این خاطر که اکانت جواب نداد لطفا جواب بدید
علی اقا سرمنده شما استاد ما هستی ولی فکر میکنم پلاگینی که فرستادید مشکل داره چون پلاگین قبلی رو منظورم اکانته 3 ماهه رو میگم نصب میکنم عالی جواب میده اگه میشه اکانتو توی یه پلاگینه دیگه بزلرید و خودتونم تست کنید و واسم بفرستید چون ای اکانت 1 ساله واسه کسی خریدم نمی خوام شرمندش بشم منتظرم
اکانت به ایمیل شما ارسال گردیدسلام خدمت اساتید،
رسید واریز وجه و درخواست اشتراک یک ماه خدمت شما ایمیل شد. البته از طریق اینجا پ.خ هم دادم ولی انگار چون تازهکار هستم توی این سایت امکان مسیج فرستادن ندارم.
با تشکر، منتظرم.