تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای استارمکس

amireshgi2003

کاربر
2008-11-03
47
373
من استار ست 5100 دارم
آخریتت برنامه و آخرین کی فیال رو ریختم اما شبکه 3 و شبکه ورزش باز نمی شن چکار کنم؟
اون کد 1234 هم کاری نمیکنه چکار کنم
مرسی

باید سافت کم بزنید هم ورزش و هم شبکه 3 رو باز میکنه

2009-05-15
0
28,977
سلام

starmax 1X1_CXT plus شیرینگ رایگان داره؟

چطور فعالش کنم؟
باسلام..
دارای وای فای و 6 ماه شرینگ اینترنتی رایگان
آخرین نرم افزار رسمی STARMAX 1x1+ CXT فول اچ دی به تاریخ 22-11-2013 میبا
شدv1.09.10591 .با رفتن بر روی کانال هایی که با جی شیر باز نمیشن رنگ قرمز به رنگ تیره تر تبدیل میشه.

آخرین ویرایش:

kamran4x

کاربر
2006-10-30
2
6
باسلام من وقتی پچ جدید نرم افزار استارمکس 10xرابه رسیور تزریق کردم پس از آن دیگر شرینگ رایگان رسیورم غیرفعال شد که مجبورشدم ازپچقدیمی استفاده کنم تاشرینگ رایگان مجدد فعال شود ایا راهی برای حل این مشکل نرم افزار جدید وجود دارد که شرینگ غیرفعال نشود؟

shahab1359

کاربر
2008-09-22
138
232
سلام از چند روز پیش تاریخ استفاده از شیرینگ ماهواره ای دستگاهم ( 100@ starmax) سالش تموم شده و قطع شده آیا راهی برای استفاده مجدد هست یا نه؟ موقع خرید که میگفتن شیرینگ ماهواره ای این دستگاه 2 ساله چرا سر 1 سال قطع شد؟

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,408
17,781
40
سلام از چند روز پیش تاریخ استفاده از شیرینگ ماهواره ای دستگاهم ( 100@ starmax) سالش تموم شده و قطع شده آیا راهی برای استفاده مجدد هست یا نه؟ موقع خرید که میگفتن شیرینگ ماهواره ای این دستگاه 2 ساله چرا سر 1 سال قطع شد؟

زمینی استفاده کردید یا هوایی

هر کدام را استفاده نموده اید الان تغییر دهید

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
سلام
لطفا" لینک دانلود سافتکم؛جهت فعال کردن شیرینگ Starmax x100 s*p*r رو بهم بدین !!!
هر چه گشتم پیدا نکردم !!!
متشکرم

bahman.gh

کاربر
2014-01-01
3
4
عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و استادان گرامی
واقعیتش برای من مدتی مشکلی پیش اومده خواستم منو راهنمایی کنید ،من دستگاهم x200 هست و 1 ماه پیش دستگاه روی کانال (mtv live hd ) هنگ کرد و زمانی که از 2 شاخه کشیدم و وصل کردم روی تصویر فنجان موند و دیگه بالا نیومد من از راهنمایی اساتید استفاده کردم و با فلش همونطور که توضیح داده شد فرمت کردم و پوشه ای به نام Romupdate ساختم و آخرین نرم افزار دانلود شده را به نام Romupdate.bin و از طریق فلاش آپدیت کردم اما مشکلم حل نشد بعد دادم به یه آشنایی که تو کار تعمیر رسیور حرفه ای هستش اونم با ریختن برنامه مشکلمو حل کرد و کار به تعمیر سخت افزاری نرسید یه مدت استفاده کردم اینم بگم خیلی هنگ میکرد یعنی چند بار کانال عوض می کردم هنگ می کرد ،دیروز دوباره همین مشکلو پیدا کرده و به دوستم زنگ زدم میگه از آی سی فلش یا اشتباه نکنم آی سی مادر بورد هست و همیشه این مشکل خواهد بود خواهشاً منو راهنمایی کنید خداییش از این رسیور راضیم اگه این مشکل حل شه و در ضمن من نمیدونم چجوری و با چه لودر و نرم افزاری این مشکلمو حل کنم اگه کسی بلده منو راهنمایی کنه لطفا،با تشکر فراوان

bahman.gh

کاربر
2014-01-01
3
4
من مشکلم جدیه اگه محبت کنید منو راهنمایی بفرمایید خیلی ممنونتون میشم من مبتدی هستم میخوام بدونم با چه کابل و لودری و کدوم نرم افزار بتونم مشکلم رو حل کنم .با تشکر فراوان

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
سلام
لطفا" لینک دانلود سافتکم؛جهت فعال کردن شیرینگ Starmax x100 s*p*r رو بهم بدین !!!
هر چه گشتم پیدا نکردم !!!
متشکرم
درود
سافتکم فعال سازی نداره شما اخرین نرم افزار را بگیر
و بصورت دستی شرینگ را فعال کن

http://1.irantks.biz/t64951-4
من مشکلم جدیه اگه محبت کنید منو راهنمایی بفرمایید خیلی ممنونتون میشم من مبتدی هستم میخوام بدونم با چه کابل و لودری و کدوم نرم افزار بتونم مشکلم رو حل کنم .با تشکر فراوان
سلام
از نرم افزار ریکاوری استفاده کن اگر نشد باید در بخش تعمیرات سوال کنید

http://1.irantks.biz/t73991

bahman.gh

کاربر
2014-01-01
3
4
استاد علیرضای عزیز من فایل ریکاوری را دانلود کردم فقط نمیدونم از چه کابلی و با چه لودری و چجوری مشکلم رو حل کنم،و از کجا شروع کنم اگه لطف کنید منو راهنمایی بفرمایین ممنونتون میشم

AKBAR_RASSAM

کاربر
2010-07-07
16
50
43
با سلام خدمت اساتید سایت مشکل من در مورد رسیورهای استارمکس x100 super اینه که . بعد از مدتی کار کردن ( مثلا مشتری میگه که شب موقع خواب خاموش کرده فردا که روشن کرده دیده کانالها و مسیر ها همش پاک شدن ) بجز 2 مسیر هاتبرد و ترکست همش پاک میشه در چندین دستگاه که برای مشتریام نصب کردم زنگ زدن شاکی از پاک شدن کانالها شدن که با بکاپی که از قبل بر روی دستگاه گرفته بودم تونستند انرا برگردونند حالا از اساتید سایت اگر تجربه ای در این مورد دارند اعلام فرمایند

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
استاد علیرضای عزیز من فایل ریکاوری را دانلود کردم فقط نمیدونم از چه کابلی و با چه لودری و چجوری مشکلم رو حل کنم،و از کجا شروع کنم اگه لطف کنید منو راهنمایی بفرمایین ممنونتون میشم

سلام
عزیز با کابل rs232 تمام فروشگاههای کامپیوتری دارند اموزش در همان لینک هست

boyebaran

کاربر
2013-06-12
65
131
سلام وادب خدمت اساتید
یک دستگاه رسیور starmax5100 دارم که پنل چیزی نشون نمیده و ولتاژهای تغذیه هم فیکس هستند.ممنون میشم راهنمایی کنید.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,904
سلام وادب خدمت اساتید
یک دستگاه رسیور starmax5100 دارم که پنل چیزی نشون نمیده و ولتاژهای تغذیه هم فیکس هستند.ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
مشکل سخت افزاری هست بخش تعمیرات مراجعه کنید

Reza_Sadeghi

کاربر
2007-01-29
23
65
[COLOR=#00000]در مورد StarMax 5200 چند تا سئوال دارم؟

من وقتی کانال ها را در Favorites قرار می دهم، بعد که می خواهم آن ها را در همان Favorite ها جابجا یا Move کنم، درست انجام نمی شود.
فرض کنید شبکه 1 و 3 و 8 را می خوام پشت سر هم ببرم بعد از شبکه های 30 و 31 و 32 و ... قرار بدهم.
وقتی اون سه شبکه را با هم انتخاب و علامتدار می کنم و سپس روی شماره 33 قرار می گیرم و دکمه Info را فشار می دهم که بعدش OK کنم، این شبکه ها به مکان جدید انتقال داده می شوند اما بعد از آن تعدادی از شبکه های قبلی ترتیب شون بهم می ریزه.

Patch ماه دسامبر با عنوان "StarMax-5200-V1.25B1-20131202" را به StarMax 5200 انتقال داده ام.
نمی دونم چرا برای جابجایی شبکه ها این اتفاق می افته!!

1- ممکنه روش صحیح Move شبکه ها را توضیح بدهید؟ طوری که نجوه چیده شده مرتب قبلی بهم نخوره.

--------------------------------------------------------------------------
یک موضوعی که خیلی آزار دهنده است اینه که در لیست All Channels موقعی که می خواهیم در Favorites قرار بدهیم، اگر یک شبکه از قبل در یکی از Favorite ها باشد هیچ علامتی جهت اطلاع کاربر که در جال جاضر کدام Favorites قرار دارد ، برای آن نمایش داده نمی شود.
2- امیدوارم دوستان این موضوع را به اطلاع برنامه نویسان StarMax 5200 برسانند تا در Patch های بعدی اصلاح شود.

3- بعد از انتقال هر Patch جدید، لیست کل شبکه های مرتب شده و دسته بندی شده قبلی از بین می رود؟

در جستجوی برنامه ای جهت ویرایش لیست کانال های StarMax 5200 توسط کامپیوتر و انتقال آن به این گیرنده دیجیتال می باشم.
چون مرتب کردن 2500 شبکه از طریق Remote Control کار دشواری هست.
4- چنین نرم افزاری برای ویرایش کانال ها جهت StarMax 5200 وجود دارد؟
از نرم افزار سایر گیرنده های مشابه به این منظور می شود استفاده کرد؟
[/COLOR]

بالا