amireshgi2003
کاربر
- 2008-11-03
- 47
- 373
سلام
starmax 1X1_CXT plus شیرینگ رایگان داره؟
چطور فعالش کنم؟
با سلام تاجایی که من اطلاع دارم این دستگاه دو تیونره نیست که شرینگ هم داشته باشه
سلام
چطور فعالش کنم؟
با سلام خدمت دوستان لطفا كد مادر استارمكس x10 را بگيد متشكرم
باسلام به دوستان واساتید گرامی لطفارمز مادر استارمکس الفا 100در صورت امکان .باتشکر فراوان ممنون
من استار ست 5100 دارم
آخریتت برنامه و آخرین کی فیال رو ریختم اما شبکه 3 و شبکه ورزش باز نمی شن چکار کنم؟
اون کد 1234 هم کاری نمیکنه چکار کنم
مرسی
باسلام........باسلام به دوستان واساتید گرامی لطفارمز مادر استارمکس الفا 100در صورت امکان .باتشکر فراوان ممنون
باسلام..سلام
چطور فعالش کنم؟
سلام از چند روز پیش تاریخ استفاده از شیرینگ ماهواره ای دستگاهم ( 100@ starmax) سالش تموم شده و قطع شده آیا راهی برای استفاده مجدد هست یا نه؟ موقع خرید که میگفتن شیرینگ ماهواره ای این دستگاه 2 ساله چرا سر 1 سال قطع شد؟
هوایی استفاده کردم دیگه هیچ راهی برای تمدید نداره؟زمینی استفاده کردید یا هوایی
هر کدام را استفاده نموده اید الان تغییر دهید
درودسلام
لطفا" لینک دانلود سافتکم؛جهت فعال کردن شیرینگ Starmax x100 s*p*r رو بهم بدین !!!
هر چه گشتم پیدا نکردم !!!
متشکرم
سلاممن مشکلم جدیه اگه محبت کنید منو راهنمایی بفرمایید خیلی ممنونتون میشم من مبتدی هستم میخوام بدونم با چه کابل و لودری و کدوم نرم افزار بتونم مشکلم رو حل کنم .با تشکر فراوان
استاد علیرضای عزیز من فایل ریکاوری را دانلود کردم فقط نمیدونم از چه کابلی و با چه لودری و چجوری مشکلم رو حل کنم،و از کجا شروع کنم اگه لطف کنید منو راهنمایی بفرمایین ممنونتون میشم
سلام وادب خدمت اساتید
یک دستگاه رسیور starmax5100 دارم که پنل چیزی نشون نمیده و ولتاژهای تغذیه هم فیکس هستند.ممنون میشم راهنمایی کنید.