تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
شما کسی نیستی من بخوام به شما هشدار بدم اینو بهت گفتم که حرف الکی در مورد چیزی که اطلاع نداری نزنی

نه عزیزم من اینجا کاسبی نکردم شکر از خدا اینقدر فروش دارم که نیاز به فروش در این سایت ندارم
اگه میکروباکسها رو دستت باد نکرده بود که نمیومدی اینجا سر بزنی.شما خودت 3ماه پیش میکروباکس 30-40 تومانی را 70تومان فروختی.الانم که پاسخگو نیستی.

rasool2020

کاربر
2009-06-16
61
72
من جواب شما را دادم و به کسی توهین نکردم.اخه دیدم شما چقدر احترام علی ریسیور و بقیه را دارین.فقط متلک بارش میکنید.اینم من از سایت اخراج شدم چی به شما میرسه؟؟؟
وقتی که میگید دانگلی مشکل داره در حالی که نداره و دروغ میگید یعنی به همه دروغ گفتید و توحین کردید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
باسلام - على جان همونطور كه ميبينى از تاپيك داره سوء استفاده ميشه باكسب اجازه از كليه كاربران اين قسمت و به نمايندگى از آنها تقاضاي بستن تاپيك تازمان ارائه نرم افزار جديد را داريم, متشكريم.

mohamadooo

Banned
2007-07-07
12
7
اگه میکروباکسها رو دستت باد نکرده بود که نمیومدی اینجا سر بزنی.شما خودت 3ماه پیش میکروباکس 30-40 تومانی را 70تومان فروختی.الانم که پاسخگو نیستی.

من رو دست باد نکرده در ضئمن من هر قیمتی میدادم که میدادم به شما چه مربوط:busted_red:در ضئمن بله جوابگو هم نیستم چون من یک فروشنده چیکارم به این کارا نه ضمانت کردم نه چیز دیگه :eek:ky:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

من رو دست باد نکرده در ضئمن من هر قیمتی میدادم که میدادم به شما چه مربوط:busted_red:در ضئمن بله جوابگو هم نیستم چون من یک فروشنده چیکارم به این کارا نه ضمانت کردم نه چیز دیگه :eek:ky:

دوست عزيز ازشما خواهش ميكنم ديگه اين مساله را اينقدر كش نده اينجا جاي مناسبي براي دعوا نيست جناب kamran irsat ازشماهم خواهش ميكنم به اين مساله ادامه نديد ممنون.

ramin tps

کاربر
2009-05-19
24
29
29
  • کامی جان بس کن دیگه این قدر به هم نپیچید بابا این میکرو لعنتی ارزششا نداره به هم توهین کنید فدای سرتون ما ار این ضررا زیاد کردیم:sadwalk::sadwalk::sadwalk:

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
دوستان عزیز. بجای جواب دادن به همدیگه بابت میکروباکسی که وضعیتش غیرمعلوم است کار بی موردی است . حالا یا کسی از میکرو پول در آورده یا کسی که ضرر کرده . فرق نمی کنه . اصولا هر دستگاهی که ساپورتش این مدت متوقف بشه ( توجه کنید هر وسیله ای ) راه افتادنی نیست . چون هر برنامه نویس عاقلی وارد تیمی می شه که در حال کسب در امد باشه یا شروع به ساپورت دستگاهی تازه کرده باشه . اصولا ادامه درامدزایی از این دستگاه با این بدسابقگی دیگه غیر ممکن شده چون دیگه کسی به مدت ساپورتش اطمینان نداره و برای کسانی که قصد راه اندازی مجدد دارند فقط ضرر به همراه داره . من به شخصه هر چی سعی کردم تو پستهای میکرو دیگه مطلب ننویسم نشد . از این که تو این تاپیک دوباره مطلبی بی فایده نوشتم از همه معذرت . بابا بجای اینکه جواب همدیگه رو بابت میکرویی که تاریخ مصرفش تموم شده ، بدید دو تا مطلب درست درمون تو سایت بذارید تا همه استفاده کنند و دوستانی که دارن با شما جروبحث بابت چیزی که دیگه وجود نداره بکنن از مطالب مفیدتون تشکر کنن . حالا هی کشش بدین . تا کجا میخواین برین ما که دستگیرمون نشد.....................................................................

آخرین ویرایش:

ALIRK

کاربر
2006-10-04
30
44
دوستان گلم:a12: اعصابتنو خراب نکنید ارزششو نداره با هم درگیر بشین حالا اگر برنامه امد خوب استفاده کنن نیامد هم هیچی

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام على جان شما قبلا حدود دو سه ماه پيش در وبلاگتان اعلام كرديد كه مسئولين ميكروباكس قبول كردن هزينه فقط 6 ماه وصل شرينگ را به تيم ساپورت كننده اش بپردازند ولى آن زمان كسى اين حرف درست شما را باور نكرد اما امروز صحت اين حرف شمابعد از چند ماه بر همگان آشكار شد حالا هم ميگوييد شرينگ وصل ميشه ولى خيلى هااين حرفو به تمسخر ميگيرند كه البته بازم مثل گذشته صداقت گفتار شما براي همه آشكار ميشه. چون به خوبى ميدانم اگر يك درصد به گفته خود شك داشته باشيد آنرا بيان نميكنيد. وخودتان را هم حاضر نيستيد به هيچ وجه زير سوال ببريد.

9375113204

کاربر
2009-07-17
12
5
باور کنید میکروباکس وصل شدنی نیست و دارن با اعصاب شما بازی میکنند وبه حال شما می خندند.

سجاد

کاربر
2006-10-10
47
63
دوستان آخر مرداد هم فرا رسيد ديگه علي خان رويي براي فرستادن پست نداره
مطمين باشيد يا همه تاپيكا رو پاك ميكنه يا ميگه تيم شرينگ بدقولي كرده يا ميگه شما از مسايله پشت پرده آگاهي نداريد دو تا شركت مثل سگ و گربه به جونه هم افتادن يا ميگه گفتن بزدوي با قدرت كامل و بهتر از همه ي دانگلها وصل ميشه يا هم در نهايت ميگه فقط صبر بعد از چند روز هم مياد ميگه گفتن از اواخر فصل تابستان قرار شده راه بيوفته

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
همونطور كه ميدونيد شرينگ ميكرو اگه يه روز وصل شدفقط 6 ماه اعتبار داره كه واقعا نااميد كننده است و به هيچ وجه قابل مقايسه باديگر دانگلها نيست اگه ميخوايد جام جهانى را داشته باشيد حتى اگه ميكرو هم وصل بشه جوابگو نيست از الان فكر چيز ديگه اي باشيد.

بالا