تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
باسلامرسیورم راباورزن187ابگرید کردم حالاکه روی کانالهای کارتی ازجمله11727ریست میشود

blue_love_ss

کاربر
2009-08-29
4
3
دوست عزیز مشکل کنترل احتمالا مربوط به نرم افزار نیست اما مشکل رنگ و صدای شما میتونه مربوط به برنامه غیر اورجینال یاشه که به دلیل مشابه بودن برنامه بعضی دستگاه ها در سایتها قرار می گیرند و مشکلی هم به وجود نمیاورند منتها شما باید بعد از ریختن برنامه دستگاه خودتون رو یکبار ریست فکتوری کنید (تنظیمات کارخانه) و دوباره کانالها رو سرچ کنید. مشکل تصویر و رنگ شما برطرف خواهد شد. اگر کنترل درست نشد باید رد بخش سخت افزار مطرح نمایید
موفق باشید

خیلی ممنون از توضیحت اما نرم افزارشم که عوض میکنم وشکل رنگش حل نمیشه:eek:k:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
پسر اگر با تعویض نرم افزار هم شکل رنگتان همینجوریه میمونه که دیگه مشکل سخت افزاری دارید و باید در قسمت سخت افزار مطرح کنید. اما شما برنامه اورجینا قبلش یکبار بریزید و حتما ریست فکتوری هم بکنید نه اینکه ریست فکتوری نکنید و فقط برنامه عوض کنید اگر در این حالت هم باز مشکل رنگ داشتید دیگه فقط مشکل سخت افزاری دارید...

hamid2346

کاربر
2008-10-01
97
427
درخواست کمک

سلام دوستان من یک رسیورx95برام اورده اند که ابگرید اشتباهی روش ریختندوبوت شده من ای سی فلش را با پروگرام فلش کردم ودستگاه روشن شد ولی بعداز چندساعت دوباره بوت شد ازدوستان کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم ظمنا من کابل جی تک ندارم

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام دوستان من یک رسیورx95برام اورده اند که ابگرید اشتباهی روش ریختندوبوت شده من ای سی فلش را با پروگرام فلش کردم ودستگاه روشن شد ولی بعداز چندساعت دوباره بوت شد ازدوستان کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم ظمنا من کابل جی تک ندارم

از طريق کابل rs232c ان را اپگرید کنید به صورت زیر:

1.ابتدا آخرین نرم افزار جهت آبگریت رسیورتان را از حالت فشرده خارج کنید.

2.کابل را به کامپیوتر و رسیور وصل کنید(کلید پشت رسیور خاموش باشد).

3- دکمه پاور جلوی رسیور رو نگه دارید و تا پایان مراحل دکمه پاور را رها نکنید

4.حالا لودر را اجرا کرده و استارست را بزنید.

5.رسیور را توسط کلید پشت رسیور روشن کنید انقدر صبر کنید تا انتقال پچ به رسیور شروع بشود. تا زمان اتمام کار به هیچ چیز دست نزنید

6- پس از انتقال پچ به طور کامل دکمه پاور جلوی رسیور را رها کنید

afshin1414

کاربر
2009-05-04
1
0
40
salam
khoobid?
man vase srx 90 danlod kardam ma ba winrar baz nemishe moshkeli dare?
mishe komak konid
mamnoonam bacheha

rezar1364

کاربر
2010-02-15
7
8
39
سلام کسی هست بدونه king cod x95 چنده چون رسیور رو آپدید کردم منوی اون قفل شده حالا حرچی می خوام ریست کنم نمیشه

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوست عزيز
من ابگريد x95 رو به ريسيورم دادم و بعد از اينكه تغيير رنگ داد به تنظيمات كارخانه اي بردم و سپس با منوي جديد كه داشت كانال يابي رو انجام دادم ولي روي كانال هاي 11727 كه مي روم طوري هست كه پسورد بخواد...در حاليكه اصلا من اين كانالها رو قفل نكردم....در ضمن چهار صفر كه كدم هست رو هم مي زنم كانال رو باز نميكنه....لطفا رهنمايي كنيد
در ضمن چطور ميشه به سيستم قبلي رسيورم برگردم؟
ممنون

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام دوست عزيز
من ابگريد x95 رو به ريسيورم دادم و بعد از اينكه تغيير رنگ داد به تنظيمات كارخانه اي بردم و سپس با منوي جديد كه داشت كانال يابي رو انجام دادم ولي روي كانال هاي 11727 كه مي روم طوري هست كه پسورد بخواد...در حاليكه اصلا من اين كانالها رو قفل نكردم....در ضمن چهار صفر كه كدم هست رو هم مي زنم كانال رو باز نميكنه....لطفا رهنمايي كنيد
در ضمن چطور ميشه به سيستم قبلي رسيورم برگردم؟
ممنون

دوست عزيز برنامه اي كه شما رو دستگاه ريختين براي مدل استار كام بود كه قابليت باز گشايي كانال را ندارد شما همون ورژن 1.86 مربوط به تاريخ 2010/02/07 رو بريزيد مشكل حل ميشه.

saeed.dll

کاربر
2010-01-17
5
3
مشکل ظبط و رکورد در ایکس 97

با سلام

مشکل ظبط و رکورد دارم هر چی برنامه جدید میریزم مشکل حل نمیشه ( مکث زیاد داره )

برنامه از ورژن 1.74 تا 1.86 میزنم بازم مشکل مکث هنگام ظبط تصاویر دارم

چکار کنم ؟؟

دیگه خسته شدم - بطوریکه در یک شو 5 دقیقه ای تفاوت 3 دقیقه ای میرسم .....
رسیور من x97 یو اس بی از پشت میخوره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

dost0012

کاربر
2007-07-12
41
55
با سلام یک لیست اماده از هاتبرد ونیلست ودبلیو 3 و استانی ها و عرب که کانالهای ایرانی اول وبعد کانالهای فیلم که با دانگل میکروباکس با ز می شوند را می خواستم ایا کسی میتواند برام تهیه کند با تشکرلطفا کانالهای که باز نمی شوند در لیست نباشد برای x95
;sکسی این لیست را ندارد

f12

Banned
2010-01-21
4
6
سلام. رسیور استارست نودوپنجم 95 boot شده بود فایل کلین فلش را اجرا کردم حالا فقط چراغ قرمز پانل جلو دستگاه روشن است و هیچگونه ارتباطی برای اجرای برنامه دیگر با کامپیوتر برقرار نمی کند ، لطفا راهنمایی ام کنید .

M H P 23

مدیر بازنشسته
2009-05-02
66
82
مشكل در موردx97usb

علي رسيور عزيز سلام:

رسيور من x97usb هستش .وقتي كه در حال كاركردن خود به خود خاموش ميشه وبعد چند دقيقه دوباره به حالت اول بر ميگرده.

لطفا كمكم كنيد

باتشكر​

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علي رسيور عزيز سلام:​

رسيور من x97usb هستش .وقتي كه در حال كاركردن خود به خود خاموش ميشه وبعد چند دقيقه دوباره به حالت اول بر ميگرده.​

لطفا كمكم كنيد​

باتشكر​

با سلام دوست عزیز این مشکل در بیشتر موارد مربط به سخت افزار است

ابتدا رسیور توسط نرم افزار ورژن های قبلی آپدیت کنید و سعی کنید از لیست کانالها قبلی استفاده نکنید و مجدد ماهواره ها جستجو نمایید نرم افزارهای قبلی در بخش موجود موفق باشید

آخرین ویرایش:

salimi0831

کاربر
2008-07-16
1
1
با درود دوستان گرامي
فايل فلش استارست1800D-1700 به در خواست يكي از كاربران ضميمه شد:eek:k:
فايل مربوط به آبگريد و فايلهاي مربوط به رسيور استارست مدل sr-x97usb را لطفا در سايت مشخص نمائيد. با تشكر salimi0831

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
فايل مربوط به آبگريد و فايلهاي مربوط به رسيور استارست مدل sr-x97usb را لطفا در سايت مشخص نمائيد. با تشكر salimi0831

دوست عزيز همه چيز اينجا دقيق و از روي حساب وكتاب پيش ميره شما قسمت پايين صفحه رو كه نگاه كنيد ميبينيد كه يه مستطيل هست كه نوشته انتخاب سريع يك انجمن مستطيل رو كه زدي ميبيني كه همه انجمنها در قسمتهاي منظم چيده شدن به عنوان مثال انجمن استارست x90 ,x95,x97 و... در تاپيك زير است

http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=390

حالا هر كجايي سايت كه خواستي بدون محدوديت مطلب دريافت كن و حالشو ببر .

saeid.s97

کاربر
2010-03-14
8
3
سلام
ممنون از سایت خوبتون
من رسیور استارست x97 دارم برنامه اشتباهی بهش تزریق کردم
و
الان هم بدون استفاده از کلیدی boot شده و هیچ صفحه ای باز نمی کنه
اگه راهی هست بگین؟

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا