دوست عزیز مشکل کنترل احتمالا مربوط به نرم افزار نیست اما مشکل رنگ و صدای شما میتونه مربوط به برنامه غیر اورجینال یاشه که به دلیل مشابه بودن برنامه بعضی دستگاه ها در سایتها قرار می گیرند و مشکلی هم به وجود نمیاورند منتها شما باید بعد از ریختن برنامه دستگاه خودتون رو یکبار ریست فکتوری کنید (تنظیمات کارخانه) و دوباره کانالها رو سرچ کنید. مشکل تصویر و رنگ شما برطرف خواهد شد. اگر کنترل درست نشد باید رد بخش سخت افزار مطرح نمایید
موفق باشید
سلام دوستان من یک رسیورx95برام اورده اند که ابگرید اشتباهی روش ریختندوبوت شده من ای سی فلش را با پروگرام فلش کردم ودستگاه روشن شد ولی بعداز چندساعت دوباره بوت شد ازدوستان کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم ظمنا من کابل جی تک ندارم
سلام دوست عزيز
من ابگريد x95 رو به ريسيورم دادم و بعد از اينكه تغيير رنگ داد به تنظيمات كارخانه اي بردم و سپس با منوي جديد كه داشت كانال يابي رو انجام دادم ولي روي كانال هاي 11727 كه مي روم طوري هست كه پسورد بخواد...در حاليكه اصلا من اين كانالها رو قفل نكردم....در ضمن چهار صفر كه كدم هست رو هم مي زنم كانال رو باز نميكنه....لطفا رهنمايي كنيد
در ضمن چطور ميشه به سيستم قبلي رسيورم برگردم؟
ممنون
;sکسی این لیست را نداردبا سلام یک لیست اماده از هاتبرد ونیلست ودبلیو 3 و استانی ها و عرب که کانالهای ایرانی اول وبعد کانالهای فیلم که با دانگل میکروباکس با ز می شوند را می خواستم ایا کسی میتواند برام تهیه کند با تشکرلطفا کانالهای که باز نمی شوند در لیست نباشد برای x95
علي رسيور عزيز سلام:
رسيور من x97usb هستش .وقتي كه در حال كاركردن خود به خود خاموش ميشه وبعد چند دقيقه دوباره به حالت اول بر ميگرده.
لطفا كمكم كنيد
باتشكر
کسی نیست جواب بده.
فايل مربوط به آبگريد و فايلهاي مربوط به رسيور استارست مدل sr-x97usb را لطفا در سايت مشخص نمائيد. با تشكر salimi0831با درود دوستان گرامي
فايل فلش استارست1800D-1700 به در خواست يكي از كاربران ضميمه شدk:
فايل مربوط به آبگريد و فايلهاي مربوط به رسيور استارست مدل sr-x97usb را لطفا در سايت مشخص نمائيد. با تشكر salimi0831