تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
میشه نحوه وارد کردنم بگین
مرسی

سلام

اين کليدها در خود نرم افزار (1.91) تعريف شده . لازم به وارد کردن بصورت دستي نيست. اگر به هر دليلي پاک شده ميتونيد از اخرين سافتکم موجود در همين بخش استفاده کنيد. اگر هم دستي خواستيد وارد کنيد مسير زير دنبال کنيد:

MENU --STBsetting--Manual Key--Viaccess2

اونجا دکمه سبز کنترل ميرنيد و بصورت دستي وارد کنيد.:eek:k:

amir_2010

کاربر
2010-06-20
28
31
37
چرا در رسیور ایکس 97 کانال دورسل باز نیست دانگل تیتاین از چه ورژنی باید استفاده کنم ؟

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
چرا در رسیور ایکس 97 کانال د-و-ر-س-ل باز نیست دانگل تیتاین از چه ورژنی باید استفاده کنم ؟
درود
دوست عزیز این پکیج درحال اعمال تغییرات کلی در سیستم کدینگ می باشد و به زودی کلیه این پکیج بسته میشود
درمورد دانگل هم در بخش مربوط سوال کنید از مدیران همان بخش جواب میگیرید

ghandeasal

کاربر
2010-01-18
31
44
35
سلام. دستگاه من x95هست. چند ماه پیش یه سوئیچر 1به8 خریدم.اونموقع طرز استفادشو در این تاپیک پرسیدم اما نتیجه نداد. به ناچار دو جهتم رو برداشتم .چند روز قبل یه سوئیچر 1به 4 سالم خریدم . وقتی دوباره سوئیچر 1به 8 رو امتحان کردم جواب داد .اما امروز همین که میخواستم از النبی هاتبرد با استفاده از یه 3 راهی برای یه رسیور دیگه سیگنال بگیرم دوباره سوییچر 1به 8 از کار افتاد .مشکل از چیست؟ ایا سوییچر 1به 4 در قدرت دادن به سوئیچر 1به8 تاثیر داسته ؟اینم بگم که سوئیچر هارو جدا جدا وصل کردم. ریسیور رو تنظیم کارخانه ای کردم و پچ های مختلف رو تزریق کردم اما جواب نداد.سیم ها هم سالم هستند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
سلام. دستگاه من x95هست. چند ماه پیش یه سوئیچر 1به8 ....
درود
دوست عزیز شما تنظیمات سویچ را چک کردین
در منوی نصب در قسمت نصب موجگیر
در قسمت disqc1.1 شماره سویچ را یرای هر ماهواره انتخاب کنید

آخرین ویرایش:

ghandeasal

کاربر
2010-01-18
31
44
35
بله .چک کردم . ممکنه که مشکل نرم افزاری داشته باشه؟چون یکی از کاربران هم وقتی دستگاهشو روشن خاموش میکرد جواب میداد

boory

کاربر
2009-11-06
20
64
57
دستگاه x95 دو الی سه روز است حدود نیم ساعت کلا سیگنال دستگاه می رود ودوباره می اید راس ساعت 3الی 3/5 عصر در کرمان علت چیست

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
دستگاه x95 دو الی سه روز است حدود نیم ساعت کلا سیگنال دستگاه می رود ودوباره می اید راس ساعت 3الی 3/5 عصر در کرمان علت چیست
درود
دوست عزیز اگه از سویچ استفاده میکنید ممکن است اشکال از سویچ باشه
اگه استفاده نمیکنید یکبار رسیور را ریست فکتوری کنید و رسیور را هم آپگرید کند مشکل حل میشه
دوست عزیز این را هم بگم که ممکن مشکل از پ-ا-ر-ا-ز-ی-ت هم باشه

آخرین ویرایش:

cat24h

کاربر
2008-07-16
30
41
با سلام مدتی بود که برای رسیور x95 جهت سایروس را به هاتبرد و تایل ست اضافه کردم اما سویچر سایروس را وصل نمیکرد.رسیور را بازیابی کارخانه هم کردم درست نشد.سویچر را عوض کردم و اول هر سه مسیر وصل بود اما روز بعد باز هم سایروس را شناسایی نمیکرد و فقط 2 جهت را میگرفت.وقتی خواستم سیم سایروس را از سوییچ جدا کنم اتصالی کرد و محل اتصال سوم سویچر سوخت و دیگر کار نکرد تا اینکه تصمیم گرفتم سایروس را کلا جدا کنم اما بعدش تا دکمه پشت رسیور را روشن کردم جرقه ای زد و حالا دیگر رسیور روشن نمیشود.حالا باید چکار کنم.چطوری تعمیرش کنم؟(رسیور حتی چراغ قرمزش هم روشن نمیشه)لطفا راهنماییم کنید.

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام مدتی بود که برای رسیور x95 جهت سایروس را به هاتبرد و تایل ست اضافه کردم اما سویچر سایروس را وصل نمیکرد.رسیور را بازیابی کارخانه هم کردم درست نشد.سویچر را عوض کردم و اول هر سه مسیر وصل بود اما روز بعد باز هم سایروس را شناسایی نمیکرد و فقط 2 جهت را میگرفت.وقتی خواستم سیم سایروس را از سوییچ جدا کنم اتصالی کرد و محل اتصال سوم سویچر سوخت و دیگر کار نکرد تا اینکه تصمیم گرفتم سایروس را کلا جدا کنم اما بعدش تا دکمه پشت رسیور را روشن کردم جرقه ای زد و حالا دیگر رسیور روشن نمیشود.حالا باید چکار کنم.چطوری تعمیرش کنم؟(رسیور حتی چراغ قرمزش هم روشن نمیشه)لطفا راهنماییم کنید.

مشکل دستگاه شما سخت افزاري ميباشد . به تعمير کار مراجعه کنيد. ميتوانيد در بخش تعميرات اين سايت هم مطرح کنيد تا راهنمايي شويد. (کاربران ويژه ميتوانند به بخش تعميرات و سخت افزار دسترسي داشته باشند)

• Like

cat24h

کاربر
2008-07-16
30
41
سلام رسیور x95 من روشن نمیشود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

farog

کاربر
2009-05-08
8
19
34
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر وهمه ای دوستان زحمت کش من دستگاه x95 از وقتی پروگرام زدم دستگاهم هنگ مکنه گرافیکه دستگاه لحظه ای واهسته میشه ولی کد خونش حرف نداره چیکار می تونم کنم که درست بشه ممنون میشم جواب بگیرم

SARMOR

کاربر
2006-10-15
58
149
star sat x97 mega

درود بر همگي
دوستان ايا كسي اطلاعاتي در مورد اين مدل دارد .ايا از نظر نرم افزاري با 97 معمولي و97 فرقي دارد يا نهtitanium

• Like

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر وهمه ای دوستان زحمت کش من دستگاه x95 از وقتی پروگرام زدم دستگاهم هنگ مکنه گرافیکه دستگاه لحظه ای واهسته میشه ولی کد خونش حرف نداره چیکار می تونم کنم که درست بشه ممنون میشم جواب بگیرم
درود
دوست عزیز شما رسیور را ریست فکتوری کنید اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشد درست میشه
درضمن از آخرین پچ استفاده کنید

• Like

SARMOR

کاربر
2006-10-15
58
149
درود بر همگي
دوستان نميدونم پرسش من بي ربط است يا كسي پاسخي براي ان ندارد.
ايا دوستان در مورد رسيور star sat x97 usb mega اطلاعاتي دارد.

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود بر همگي
دوستان نميدونم پرسش من بي ربط است يا كسي پاسخي براي ان ندارد.
ايا دوستان در مورد رسيور star sat x97 usb mega اطلاعاتي دارد.
با درود
این مدل در سایت اصلی هنوز نیامده یا تقلبی هست
اگر دراختیار دارید تصاویری ازش قرار بدهید وهمچنین مشخصات رسیور را از منوی stb status اینجا قرار بدهید:eek:k:

• Like

SARMOR

کاربر
2006-10-15
58
149
dsc00077z.jpg
dsc00077z.jpg

درود بر همگي
دوست گرامي تفاوتي زيادي با 97 titanium دارد .فقط خروجي hd ندارد.در ضمن ليست كانال 97 titanium بهش ميخوره ولي نرم افزار اصلي نه

آخرین ویرایش:
  • Like

vahid_hz

کاربر
2008-02-26
54
56
سلام دوستان من ایکس 95 دارم دستگاه من وقتی روشن می کنم نه صدا و نه تصویر رو صفحه تلویزیون میاد در صورتی که روی پنل جلوی ریسیور میاد که کانال چنده و هر دو چراغ سبز و قرمز روشن هستش از طریق کابل هم آبگریت کردم جواب نداد از خروجی اسکارت گفتم بگیرم بازم تصویر نداد .دستگاه سالمه فقط نمی دونم چرا تصویر نمیده کمک کنید اگه میشه.

• Like

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
سلام دوستان من ایکس 95 دارم دستگاه من وقتی روشن می کنم نه صدا و نه تصویر رو صفحه تلویزیون میاد در صورتی که روی پنل جلوی ریسیور میاد که کانال چنده و هر دو چراغ سبز و قرمز روشن هستش از طریق کابل هم آبگریت کردم جواب نداد از خروجی اسکارت گفتم بگیرم بازم تصویر نداد .دستگاه سالمه فقط نمی دونم چرا تصویر نمیده کمک کنید اگه میشه.
درود
دوست عزیز شما مشکل سخت افزاری دارید به تعمیرکار مراجعه کنید

mohammad_void

کاربر
2010-10-09
8
7
32
با عرض سلام...
دوستان رسیور من استارست X95e . من پچ ورژن 1.92 از همین سایت گرفتم و نصب کردم...
اکثر کانالهایی که میخواستم باز شدن...مثل Action, x.x.l, Animaux , Chasse & Peche...
ولی D.o.r.c.e.l tv باز نشده...باید سافتکمشو نصب کنم یا دستی کد بدم؟
اگه باید دستی کدوشو وارد کنم لطفا راهنمایی کنید...چون بلد نیستم
با تشکر...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا